Tummen upp typ.

Det är Torsdag och det innebär MÅNGA saker.
För det första : Snart är skolveckan slut och sen är det bara fem veckor kvar och inte sex längre.
För det andra: Är det Fredag i morgon MEN inget indval och det är verkligen *tummen upp*.
För det tredje: Som jag sa är det Fredag i mån och då är det helg och jag ska leka med Ericis.
För det fjärde: Är det en dag närmare Lördag.
och för det femte: Naturklassen kommer hem från stockholm :)
Igentligen är Torsdagar väldigt bra dagar!  [ Jag vet att igentligen stavas Egentligen, men jag stavar det med I för det ser snyggare ut]. 

Sitter och raderar massa gammal skit från datorn, RÄTT mycket onödiga saker jag har här. Känns faktiskt jäkligt gött att bli av med endel! :) FAST jag borde inte sitta här och fördröja tiden. BORDE för fan plugga.
Har typ mega mycket saker att göra- haha kanske inte ska överdriva direkt ;P  MEN det känns som det är mega mycket.

- Samhällsinlämning.
- Svenska bok + uppgift.
- Engelska rättning + verbskit
- Prov på Engelska verben.
- Räkna färdigt matten för har Nationellt i matte.
- Svenska prov på upplysningen.
- Historia arbete/redovisning.
Dessutom har jag en uppgift i indvalet med. BU på det!

Vem fan påstår att vi har ingenting att göra på BF? Den ska få stryk!

NU ska jag fortsätta rensa massa gammal skit! :) PUSSHEY / F

Soooooommar på G (L)

Det är nog sant, Sommaren är på väg. Det alla har längtat efter sen nyår eller sen förra sommarens slut kommer snart igen. Yeeaaah. Sommaren är snart här! BIG LÖÖVE! Jag kände det förut när jag satt ute i bikini på altanen med musik i öronen och kände hur soleeen bara steeekte på en! Vilken underbart goo känsla. Och sen när man går in och märker hur solen gjort så man fått lite färg. Hoppas på fiiint väder i mån med så man kan steeeka då oxå ;) .
 
På något sätt så känns allt så jäkla bra just nu och jag tror verkligen det kommer bli en underbar sommar!
Vid den här tiden på året förra året började det hända en massa skit och det höll i sig i hela sommaren och en bit in i tvåan. Men nu känns det som allt vänder och jag ber verkligen för att den här sommaren ska bli den bästa på länge! :)

TackTackTackTackTackTack för att indvalet inte börjar förens den 7 maj igen. Jag är typ Överlycklig över det!

Var på Bio i går och kollade på 21 med PatrikTack för en trevlig kväll :) (L)

Snart kommer JenniePennie, Vi ska ha MYSPYS! Det ska bli väldigt trevligt faktiskt, så när hon kommer ska jag dra med henne upp till godislagret och köpa godis. Är FETT sugen på det alltså. Lösgodis i määäängder!  

PUSS / F 


PizzaBrudar.

Jag har varit ledig i da, eller naaa nästan iallafall. Hade indval bara men hoppa över det för det Suuuuuuger!
Jag säger då det att min Pappas jäkla Jobbarprylar ALLTID ska komma med postbilen när jag är hemma och sover. Helt sjukt att de lyckas pricka in det exakt varje gång! Wiiiiierd! SÅ när man ligger där i sin skönhetssömn och drömmer om något fiint, Så *PLINGPLONG* och man tvingas gå upp ur sin varma goa säng och dra upp i pyjmas, håret åt alla håll, osminkad och helt nyvaken för att öppna dörren och ta och skriva på för att de kommit och säga att det går bra att ställa saken där de frågar. OSV .

Käkade Pizza med Erica, Jennie och Emma i da och fan ta dig Erica va du satte dit mig ;O hahahah!
Sedan drog Erica hem och Jag, Jennie och Emma drog ner till vår gamla skola och checkade läget ;)
Vi drog sen på en promenad i det vackra vädret och Emma lämnade oss när hon och Patrik skulle dra hem till henne. DÅ återstod bara mig och Jennie Pennie och vi drog hem till mig och kollade på "Ghost" [ förövrigt världens bästa film ]. När jag sedan följde Jennie Hem stötte vi på en katt som jagade en liten stackars mus. MEN vi räddade den. HAHA Kattskrälle :) Duktiga är vi :)

NU är jag mega trött, ska sova nu / F


Gooo känsla.

YES! Äntligen är jag klar med den jobbiga Historian som har varit sten tuff typ.Blir lätt gött att lämna in den i morgon och sen säga - Jag är klar! En liknande känsla uppstår när man precis skrivit klart ett prov.  :) Det där förbannade indvalet tynger mig fortfarande. Men har iallafall pratat med Gunilla nu och förhoppningsvis kommer la kursen lösa sig oxå. Fan va jag snackar mycket om skolan nu förtiden. Det är boooring jue :/

MEN kan berätta en rolig sak. En liten varelse Som heter Amanda och en lite varelse som heter Frida ska fika i stora lass på Torsdag. Har inte träffat henne sedan .... VET INTE NÄR ;S Men typ mega länge sedan. Knasigt nog för vi bor inte alls långt bort från varandra. Ahh längtar efter henne lite faktikst nu ;)

Förövrigt så var det typ massa föreläsningar och sån skit i dag. HAHA den sista var ju inte alls den kassaste ever!Jag somnade typ och då tog någon kort på alla där inne som satt där och kollade på. Jennie väckte mig och de tar kort på dig nu. HAH sen när jag kollade omkring mig såg jag en massvis som typ låg och sov och utbrast i ett -  HAHAHAHAH! Den bilden ska bli kul att se, kan tänka mig kommenterna... "Jaa här är många elever som väldigt intresserade av  FN:s männskliga rättigheter... eller vänta är det inte massa som ligger och blundar?" haha ;) De som inte sov räknade antal "ÖÖÖH" hon som hade föreläsningen sa. De kom fram till 261 st.  YEAH!

Nu äre dags för mat känner jag,
Magen börjar kurra. Sov sött everyone PUSSSSSSS / F
 

FÖRBANNADE INDVALS SKIT .

Var med Johannes i går, det var trevligt.. Vi käkade, kollade på talang, kollade på Hv71 när de vann, kollade på gamla kort som skapade minnen och pratade en massa. Trevlig prick är han den Knasen!
Alltså den här dagen har jag haft värsta beslut ångest eller både jag och Ida har haft det.. Vi har virrat fram och tillbaka om VART vi ska tillbringa kvällen. Men nu har vi nog tillsammans bestämt att vi drar upp till Carro och chillar där med några.
Sjukt länge sedan jag träffade Carro och jag saknar sötnosen! Har såna goa minnen med den bruden ;)
Nu sitter jag här och skriver, funderar på att plugga lite Historia innan IdaPidaPäronPung kommer ner och då ska vi bada, snacka och fixxaaa i ordning oss SÅ FINA SÅ FINA! Det ska bli NAJS !  Hon skulle bara dammsuga och sån shiet så behvöer nog inte sitta sååååå jätte länge med historian. (A) 

Alltså helt serriiii JAG HATAR MiTT FÖRBANNADE INDVAL.  Jag fattar inte ett skit och läraren tror typ att man ska kunna allt som ska göras när man är där. Har digitalpublicering, vi ska typ göra om en VHS film till en DVD och göra menyskit och sånt. Viissst det låter kul och så MEN lätt att göra det när man inte fattar vad man ska göra, inte fattar hur programmen fungerar och jääättte enkelt när man inte fattar hur en jäkla MAC dator funkar. SUG på det liksom. Första gången jag skulle använda Macdatorn på en av de lektionerna. Jag fatta fan inte vart man satte igång skiten. Det hade varit lite lättare om man hade en lärare som var normal som FÖRKLARADE hur man skulle göra och HJÄLPA en. Fuck him. Nästa lektion ska jag spela över en film där iallafall men fattar fan inte hur jag ska lyckas fixa iordning något sen. Undrar om han hjälper mig att fixa hur man ska fixa in filmen bara, annars gåre skit! Tur jag har Larsson där med iallafall som inte heller fattar ett skit. Nää kan inte fortsätta såhär får typ snacka med CP läraren istället eller nått. Och känns lite onödigt att behvöa typ hoppa av och inte få några päng så istället får jag la sitta och plågas i en timma och femtio minuter typ två dagar i veckan resten av terminen!  KUL VA?  
Välj aldrig digitalpublicering om du inte redan fattar vad och hur du ska göra, FÖR det suger K*K !

Ahh men det löser la sig på något sätt iallafall!
Ska plugga nu om det funkar, har för mycket i hjärnan 
Snart kommer IdaPidaPäronPung- DÅ blir jag glad / F

 


Tönt Johannes här!

Jepps nu var det äntligen fredag igen! Fan va härligt det är. Fortfarande den goa känslan att kunna sova hur länge man vill nästa dag och inte vakna till någon äcklig väckarklocka.
Den här veckan har varit tuff faktikst, mycket att göra och lite sömn det är inte en bra kombination. Idrottsprovet fucka sig. Allt verkligen ALLT jag inte kunde kom och det jag kunde.. vart fan tog det vägen? irriterande? OJA!
Samhällsprovet i går gick hyffsat bra iallafall känner mig nöjd med min insatts. thihi.

Var på fotbollsutagningen med i Måndags. Hejåhå. 7 st tjejer som var där och alla de killar som allmänt sig.
Haha, Inomhusfotboll med killar är inte riktigt min grej.
Funderar på att börja fotboll igen men vet inte. Kan inte bestämma mig. GAAH!

Nu har TÖNT Johannes kommit så kan inte skriva mer nu. Tönten måste ha hjälp med sina kärleksproblem. ;)

Puss/ F

Hejhopp.

Nu är helgen över.. Lika sorligt varje gång. Buhu! och den här veckan bli ju underbar. TVÅ söta så prov! Jublar av glädje typ.  I mån gäller det, fotbollsuttagningen.. inte för att det är värsta stora grejen men endå! haha ;D hade varit gött att komma med men tror inte jag kommer lyckas. MEN jag ska fan ge allt och göra mitt bästa. Kan ju inte gå mer än åt helvete.
Ifredags var jag på middag hos Patrik med Erica, Emelie, Juha och Tobbe. Skit trevligt var det och värsta goa maten gjorde de med! :) Kollade på Borat och spelade Wii med. Naajs! :) Skit goa typer allaihopa :)
Sen har helgen varit rätt lugn, såna helger behövs faktiskt fast kanske lite för mycket plugg i denna. Det gillar vi inte!

HAHAHAHAHAH, hände en väldigt komisk sak i da.. Vad får bli min lilla hemlis. ;)


Föresten någon som har något bra förslag hur man dumpar bort sin Blyghet? Den stör mig något så fruktansvärt!

PUSS / Friidi

Jag ska bara ha en plats!

Friday tomorrow! eller det är iofs fredag nu! Haha ;) Det är NAJS det innebär helg och man kan sova läänge.. Me like! I da fick jag höra ytterligare hur jäkla lik jag är min bror till sättet till och med han sa det. Lalalaaa Vilket tjööt. Det är konstigt att jag är lik någon när den var yngre när jag inte ens vet hur den var när den var yngre. Knasigt va? MEN shit the same! Coolt att vara lik sin Bror eller? Nicka och var glad! :) Vet ni hur mycket jag avskyr engelska? Jag blandar in svensk ordfölj och då blir det bara dumt! varför kan jag inte lämna svenskan? LALAL! dum är jag!
föresten tanken på svenska. Vill veta vad man fått i indval nu... Hoppas på Svenska C faktikst, Gillar Svenska!  :)

thihihihi. Föresten NU ÄR RESAN BESTÄLLD ! 31 Januari 2009 Lämnar jag Sverige och reser till mitt Älskade mycket älskade Krabi igen. Ni anar inte hur glad jag är för det här! Hoppas bara jag får ledigt från skolan.. annars rymmer jag. Muahaha!

Fotbollsuttagning i skollaget. Var ju med förra året då vi tog Silver ^^ Först när jag fick höra att det var uttagning och att idrottslärarna ska välja ut för att det var så många som hade viljat vara med det här året ville jag inte ens dra dit.
Men nu har jag börjat tänka på att vara med iallafall. För att verkligen bevisa att jag är duktig och SKA vara med! SÅ är nog med iallafall och ska ha min plats i laget ;) Räkna med mig! :) Men då får ni hejja på mig och hålla tummarna oxå!

Nu börjar plugget minska lite lite.. Har Idrottsprov, Samhällsprov, Historia och Sv-bok grejs.
Skööööööööööööööööööööööööööööööööönt!

Vill ta ett glas Oboy.
men icke sa nicke redan druckit tillräckligt med det ida.
Börjar typ bli beroende eller något ;S
Ska la typ sova nu! /F

Yeaah.

Just nu är jag SUR för att jag har bråkat med Mamma... AH har så mkt ilska i kroppen vill bara skrika typ. För man blir så retligt arg när hon "hotar" med saker och lalalaa.. SÅ töntigt Morsan! Men jag gillar dig iallafall.... men inte just nu! och precis innan hon går ut i mitt rum så säger hon såhär : våre bra om du gör något i skolan istället för att sitta vid den där burken" AHH du ska bara veta har suttit med skit saker från skolan sen jag kom hem.. Ännu surare blev jag då!  MEN WHATEVER!  Känner att jag har varit duktigt i da iallafall, pluggat på Samhällsprovet, pluggat lite på engelska verben, Matte har jag med räknat och engelskan och CV håller jag på att skriva nu. Jag är duktigt.. trallalala.
Kännt mig väldigt glad de senaste dagarna förutom just nu när jag är sur, fast går snart över hoppas jag.
På gympan i går när vi relaxa kliade jag mig själv på magen sådär gött och då brukar jag få en skit go känsla typ som man inte kan förklara MEN jag tror jag äntligen listade ut vad det var för känla. typ NYkär.  Knas
Så vill ni känna er nykära killa er lite gött på magen och njuuuut! :)

btw vad det så jäkla kul att lura Kjell-hugo, vår lärare,  i går herre jävlar vad han gick på det!
Vi lurades att inga var där på gympan. Bara typ 6 st och två av oss var ombytta. SÅ precis när han säger typ såhär "Är det bara såhär lite tror ja att....." APRIL APRIL... och alla sprang in i gympa salen från andra hållet.
Men synd att det gjorde det, annars hade Kjell-hugo ställt in lektionen och vi hade fått gå hem. damn it. Men men Tur det var gympa iallafall :)

 L O S T - Snaaaart! thihi BIG LÖÖVE!
Föresten jag överlistade LOST, i varenda jäkla avsnitt har jag stått som ett frågetecken men redan flera avsnitt innan sa jag vem som var spionen på fartyget och YES det var han jag sa! muhaha. Jag är duktigt.


Det är så synd att du är så söt . tralalalalalalaaaaa

Nu ska jag fortsätta med mitt PLUGG / F

RSS 2.0