♥ Helgen

En sak som är säker och det är att jag kommer att jubla av glädje när den här veckan är över! Jag har mitt historia fördjupningsarbete deadline på Torsdag och det känns si sådär faktikst! Ni vet redan hur jag känner inför det arbetet, men nu har jag iallafall kommit i gång, men det känns som det är långt i från att vara bra. I bland pallar jag bara inte!

Annars har jag haft en väldigt bra helg. I fredags så övningskörde jag till borås för att Skjutsa min syster och Annika för de skulle kolla på bio. Det gick bra, fast det kunde blivit bättre. Jag hade längtat till att köra och hade ganska stor press på mig vilket ledde till att det inte alls blev lika bra som jag tänkt mig. Haha. När vi åkte hem var det barnpassning som gällde och Patrik ♥ var med. Vi käkade våfflor, spelade lite spel och skrattade. Myspys! 


I Lördags vaknade jag upp tillsammans med min älskling ♥ , som är lika underbart som alltid. Har längtat efter det att vaka upp tillsammas med honom på en Lördag. Finns det något goare? :) Vi käkade frukost och kollade lite på TV tills vi hade brist på idéer om vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att spela kort, som vanligt blir det alltid "skitgubbe", vilket Patrik alltid förlorar i för att jag är så grym. Muhaha! Sedan spelade vi lite poker och denna gången gick det fan bra för mig! Först ledde jag med ganska mycket, sedan gick Patrik om mig, sedan var Patrik jätte nära att vinna då jag går i kapp honom och tillslut går jag och vinner för att jag hade högre färg! Yeah!

På kvällen övningskörde jag till Heli, min storebrors tjej som bor i Borås. Vi skulle dit på middag för att hon fyller år på Onsdag, ett riktigt aprilbarn. Men Oj, vad jag tycker om henne! Verkligen en härlig tjej! Övningskörandet gick kanon bra, jag är super nöjd över mig själv känner jag och jag är inte ett dugg nervös över att köra i Borås längre. GÖTT! och maten förövrigt var jätte god oxå och jag var propmätt ett långt tag efteråt.

I dag har dagen inte varit lika bra, vaknade upp utan Patrik och fick sova en timme mindre. Buhu! Sedan har jag pluggat en massa med äcklig historia. Men som sagt, det löser sig.
I mån är det måndag och då blir det skolan, sedan föräldramöte och sedan Kalas för min syster som fyller... hmm 29 år. Shit va gammal hon börjar bli. HAHA!  Då blir det smörgåstårta och cider dags! Mumma!

Ja, nu ska jag väl sova lite tänkte jag.. fast först vil jag prata med Patrik en stund till på MSN! ♥ / Friidi

29/3 2oo8 - Speciell dag.

Nu kanske ni tror att jag har helt tappat greppet om vilket år det är eftersom jag skrev 2oo8 men då tar ni allt fel. Det hände nämligen en sak just den här dagen förra året. Några av er vet, eftersom jag har gått och sagt det några gånger denna vecka. Men för er som inte vet så.. Snackade jag med min Putteplutt på MSN för allra första gången. Från den dagen tills dagen vi blev tillsammans snackade vi på MSN varenda dag och jag kan säga att det var en underbar tid. vi snacka om allt och ingenting. Jag minns så jäkla tydligt hur jag längtade hem för att logga in på MSN och snacka med Patrik och att vi kunde sitta i timtal och prata. Vi snackade på dagar, kvällar och nätter och tillslut när vi inte hördes på MSN, smsade vi typ jämt. Den månaden blev jag ganska fattig. haha xD Jag minns när jag förstod att jag tyckte honom och hur jag inte berättade det för någon och jag minns när Emma sa till mig på tåget "jag tror han Patrik tycker om dig, Frida" och hur jag försökte hålla min gläjde inom mig. Jag är nämligen ingen som vill berätta till allt och alla vem jag tycker om när jag inte vet om mina känslor är besvarade. Jag minns när Jag och Patrik planerade att kolla på Bio och Erica i min klass fick veta det och det var inte från mig och hur hon satte dit mig. Jag berättar inte hur det gick till men jag kan säga att jag blev ganska ditsatten iallafall. HAHA! Alltså jag kan sitta här och skriva rad efter rad, efter rad, efter rad om hur den här tiden var och hur mycket jag minns och allt. För det är la inget man minns mer än när man börjar tycka om någon mer och mer och att man inser att man är helt och hållet nykär

Den här teckningen ritade jag till Patrik någon gång innan vi blev tillsammans!

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara säga en sak: Jag älskar Patrik Sievers, min fina pojkvän!
PUSS / F


På bättrings väg?

Hinner igentligen inte skriva här, men gör det endå! Skoldagen har varit kort i dag vilket känns skönt, åkte hem redan vid kvart i tolv och nu sitter jag här och ska strax gå i väg och jobba för att få lite mer pengar i kassan. Eller hur man nu brukar säga? I morgon kommer förövrigt min lön, så det kommer peeeengar to me + studiebidraget, känns underbart att få lite mer pengar än vad man har.

Jag har börjat kolla lite på mitt historia arbete och det känns som jag är på väg att kunna göra något slags arbete iallafall. Vette fan om det kommer bli bra eller dåligt.. men jag kommer skriva ett med ett antal rader i sig iallafall. Haha!
Känns så dumt att inte det kanske kommer bli så jätte bra, men hoppas inte han sänker ens betyg bara för en enda uppgift? Skitsamma! Jag orkar inte bry mig om det mer!

Men nu måste jag allt skynda mig så jag hinner i tid. PUSS / F

P.s Jag älskar Patrik.

Koll på Cashen.

Första veckan efter praktiken, det känns härligt att vara tillbaka! Fast inte just nu under mina förutsättningar att ta mig fram och tillbaka till skolan. Thanks darling! -.-
Men det löser väl sig inom kort, förhoppningsvis iallafall!

I dag har vi haft en föreläsning som handlar om "koll på cashen", måste säga att den var väldigt bra och jag tror jag lärde mig en massa nyttigt att behöva veta innan man flyttar och ska börja ha koll på ALLA kostnader helt själv. Så Tack för föreläsningen, den var great och lärande!



Tänkte börja skriva på min idrottsrapport som sak vara inlämnad nästa vecka någon gång. Fast just nu så är jag verkligen SKIT sugen på vanlijglass med chokladsås... våre det inte typ toppen nu? Mums! Så jag funderar på att dra upp till bolles och köpa lite. För jag blev ju inte alls läskad av att typ hälften av klassen käka sånadära stora strutglassar man kan köpa på statiol, och ja andra affärer med.



Någon mer än jag som blir sugen? Speciellt på de där jordgubbarna! Det är en bra anledning till att längta till sommaren, joooooordgubbar är typ det godaste som finns! Me like!

Vet ni en sak? I dag är det en min braiga TV-dag! :) Den rätte för rosing, Andra avenyn, LOST. Så det är mitt mål i dag, skriva på idrotten, käka glass och kolla på tve. Känns göttans!  PUSS / F

Frölunda, Hejja hejja!

Just nu pågår matchen mellan Frölunda och Hv71 och jag säger bara GO Frölunda!  Jag och mamma sitter och hejjar på Frölunda medan pappa den lilla svikare hejjar på Hv71, men jag förstår honom det är faktiskt det laget man hejjar på näst efter Frölunda. Jag vet att Johannes sitter och är glad nu över att Hv71 leder. Men vet du va Johannes? Njut så länge det varar för det kommer inte vara så länge! Muahhaha!



Medan jag kollar på Matchen passar jag på att räkna lite matte för glömde av att vi hade lite där att göra också. Men Jag har en vecka på mig att fixa det. Sedan så är det BU över Historian, den känns verkligen PISS hemsk att göra så jag vill aldrig starta. Buhu. Någon som vill skriva den åt mig? haha!
PUSS/ F

Typiskt.. haha

ohh, Vad det typ inte underbart väder i dag? JO det var det! Jag kände verkligen vårkänsla i hela mig och den underbara lukten av lutning har jag också känt. Mmmmmmmmmmmm! Jag tog tillfället i akt att go ut och sätta mig och läsa ur min engelska bok och värmen bara stekte hur gött som helst i ansiktet och det var ljuvligt! Så där satt jag ett tag tills det blev kallt igen. Haha.

I dag började Robinson på Tv igen, Så otroligt underhållande program tycker jag! Mina förväntningar var på topp och jag hade länge väntat efter denna dag. Vet ni vad som sker då typ klockan sex på kvällen.. Jo någonting hos oss pajjar så att värmen blir pajj och under vissa delar av huset släcktes ner, bland annat mitt rum. (typsikt!) Även ugnen som mamma precis skulle andvända för att laga färdigt maten hon börjat med, men det hemskaste av allt. Sateliten och tven och allt är helt dött. Buhuhu. Men Pappa försökte ringa och greja men det visade sig att de stängde telefonen klockan fem... vilken osis! Men tillslut fick pappa tag på någon som kom hit och stängde av hela strömmen så det blev helt kolsvart i hela huset och tillsslut fixade sig allting, så underbart va? Så jag fixk tillslut kolla på robinsson, som jag dock blev lite besviken på. Va fan TV4 Ni avslöjade ju vem som åkte ut innan de skedde. DÅLIGT.. folk är inte tröga vet ni, iallafall inte jag.

Nu ska jag sova, ska upp tidigare än vad jag behöver för att gå tipspromenad (måste passa på om det är vacket väder ute) och även för att sponsra hesta ! Kolla så duktig och snäll man kan vara va? :) Jaja! Sov så sött! PUSS / F

Jag..



Jag säger bara en sak : VÅREN ÄR HÄR! och alla jublar! :) Yeah!
Skriver senare igen! PUSS / F

Tv - dag!

I dag är det den bästa tve dagen på hela veckan om man bortser från Söndagar som är ungefär lika bra!
Så nu kommer några tips på vad som kan sespå tven i dag. : )


Den rätte för rosing! - Kanal 5, 20.00-21.00
Jag kan inte påstå att jag är något fan av henne. Men programmet är mycket undethållande och man vet inte riktigt vad som ska ske. Det handlar om att Linda ska finna den "rätta"  och några män tävlar om att vinna hennes hjärta. Det kanske låter en aning meningslöst. Men programmet är faktikst roligt!


Andra Avenyn - SVT, 21.00-21.45
Igentligen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om den här serien. Den är både föutsägbar och överaskande. Jag kan inte besämma mig i fall jag gillar den eller inte. Men trots det kan jag inte hålla mig borta från tven just den här tiden som serien sänds. Den har något!


LOST! TV4 - 22.40- 23.40
OHH! Mitt underbara och älskade Lost börjar igen! Jag är lycklig! Fast som ni ser, det är inte som vanligt på onsdagar klockan 21.00 utan på tisdagar hur jäkla sent som helst. Eller okej, tjugo i elva kanske inte är jätte sent. Men det är endå sent för att vara skoldag efter. Det handlar om ett plan som har störtat med massa människor och det är mysterium hit och mysterium dit. Älskar ni att ni inte vet ett skit om vad som ska hända. Se den, finns en gång jag har lyckats överlista serien. EN gång  på fyra säsonger. Haha. Mycket, mycket sevärd!
___

Ja som ni förstår så kommer jag tillbringa min tisdagskväll framför tven. Men det är inte allt ska ni veta. Jag ska sitta med en bok resten av tiden också och inte vilken bok som helst utan en äcklig engelska bok som jag måste läsa färdigt innan veckan är slut. Alltid är det något man måste göra och det är en grej av massa saker! Tråååååååkigt! PUSS /F

Det lider mot vår..

 
Är det inte underbart? Temperaturen bara ökar för varje dag typ. Inte för att jag kollar varje dag men det känns iallafall i luften och när solen bara steker på en. Det är snart dags att ta fram solstolen och på med bikin så sitter man där och njuter som bara attan. Okej, kanske inte så nära men SNART! Inom loppet om någon månad! wiiie!
Inte för att jag tycker speciellt mycket om våren men ett steg närmare våren är ett steg närmare sommaren och den gillar jag mycket mycket mycket! PUSS / F

Vill ni veta en sak?

Vill ni veta en sak jag stör mig på? Jo, efter en dag på praktiken är man så jäklans trött så man orkar ingenting. Man borde göra en massa saker som att PLUGGA tex. men tror du att man orkar göra det när man är på ett annat ställe i 8 timmar och försöker få skoltrötta nior fokuserade på skolarbetet? Suck.  Jag tycker om praktik till en viss del, det är väldigt lärorikt och det är skoj att göra något annat för en tid istället för att ta tåget till skolan och sitta där. Men det är sjukt jobbigt när man inte orkar göra allt som våra lärare har prakat på oss att göra. Visst denna gången är det inte lika mycket som det brukar vara, men seriöst...  Jaja. SKöööööönt att dessa veckor snart också är över. När påsklovet är här då kommer jag förhoppningsvis vara en lycklig flicka.

Vill ni veta en till sak? Jo, jag vill ha filmtips! Såg en jätte bra film härrom dagen som hette "Taken", den var grymt spännande och bra! Den kan jag rekomendera starkt! Den var inte tråkig en enda sekund utan jaaa.. Såna filmer borde de finnas mer utav! Så kan någon tipsa mig om en film som är spännande, givande och bra? PLEASE? (A)

I morgon slutar jag tidigt för första gången på två veckor. HALV två! Wiiiiho. Jag är lycklig! ^^ Ska försöka få lite saker och ting gjort då, förhoppningsvis iallafall.  PUSS / F

ork

Jag önskar att det kunde bli ett positivt inlägg, men jag verkar bara sjunka tillbaka. Vad är det med mig? Vart är den vanliga Frida? Vart finns hon? Jag orkar inte fälla någon mer tår.
JAG VILL HA PATRIK HOS MIG! Dumma skola som ger honom för mycket att göra! Dumma allting. Dumma Praktik, jag vill tillbaka till skolan så jag kan träffa Patrik mer! Jag saknar honom, jag vill ha han hos mig. Bajs på allt.

Kan ge en positiv sak iallafall. I Måndags fyllde min systerdotter tre år gammal. När jag skulle filma när hon blåste ut ljusen sa jag innan eller efter.. "säg något till kameran" Hon sa  "Jag älskar dig". GAh hon är så söt! och jag fick med det på filmkameran! Yeeah! Fast jag stängde av när mamma frågade "Är det mormor du älskar?" (rädslan av att hon skulle säga ja) MEn hon sa inte ja.. Vet ni vad hon sa? "Nej,Frida!"  Oh hon är min lilla favorit! Eller hur är hon för söter?

Jaja. Nu måste jag sova! PUSS/ F


Thai bilder

THAILAND - KRABI
Det vackra paradiset




















Nu orkar jag inte ladda upp fler. Ha det myspys
/ F

Inom kort.

Tänkte lägga upp lite thaii bilder i dag... Men det blev änna lite sent nu känner jag så jag orkar inte det. Men i morgon kommer dem. Blir ni glada då? :) ohh. Sitter och tittar lite på dem nu, ahh mitt älskade krabi!

Föresten.. Jag hade min allra första lektion för niorna i går. Puuh säger jag. Alltså, jag som satt och var tyst typ i evigheter förra veckan tog kommandot och styrde hela lektionen. Är jag inte typ grymmast? Och inte det lättaste att börja med en nia. Yeeah! 1-0 till mig ! :) Föresten efter en sak som hände i dag, fick jag lite ledsamma tankar. Urrsh. Kommer jag klara av att bli lärare? ;S

Föresten blev min färgning, ganska bra faktikst! Ja känner att det är mer liv i det och det känns skönt.. Men det är itne lika långt som förut.. buhuhu! Nej men förut var det faktiskt lite väl långt. haha xD Eller? Hör ni mina kära vänner.. ni kan la svara mig på den frågan? Hur var mitt hår förut?

Jaja, Nu väntar jag på att Patrik ska ringa och säga godnatt, om han inte glömt mig vill säga... ;S PUSS/F

Hååår

Sitter just nu med färg i håret, Naajs! har kännt att mitt hår blir bara tråkigare och tråkigare och längre och längre. SÅ i dag tog jag saxen och klippte av det.. Hah okej kanske inte riktigt så utan jag åkte med mamma till frisören som tog saxen och klippte till det. Det blev ett lite kortare resultat än vad det var innan.. Ganska logiskt va? Hatar att komma hem från frisören, det känns som håret är POFF borta bara. Sen ville jag göra något åt min fula utväxt och det håller jag på att ordna nu är faktiskt lite nerövs, har aldrig testat det här märket på färg innan och inte heller just den här färgen.. Så det ska bli spännande. Men förhoppningsvist blir det likt det jag hade innan :)


Nej nu måste jag skölja ur färgen, Jag skriver sen igen PUSS/ F

8 Mars - 2oo8

I dag är jag på bättre humör! : ) Det känns bra (Y) thihi! Jag sitter och förbereder lite på min lektion som jag ska ha för niorna i morgon! Hoppas bara de tycker att den verkar vara okey. De kommer iallafall slippa räkna på sin vanliga matte. Fast vem vet? De kanske blir arga ifall de inte får göra det... Haha, men om jag hade varit dem så hade jag älskat mig! haha :)

Denna helgen har jag typ segat sönder, urrsh och fy på mig! Så i veckan nu får jag allt sätta fart lite med allt som ska göras och även i helgen! Jag har ju ett jäkla historia fördjupningsarbete att höra. Jag säger bara en sak, det kommer gå skit åt helvete. Haha, Bra inställning va? Det ska bli så Sköööööööööönt att sluta skolan och vara ledig ett år med jobb och så. För då kommer jag slippa alla läxor, prov och sån skit i ett helt ååår! Fatta att jag kommer älska det! Sen kommer jag plugga till lärare och försöka stå ut några år till! Sen bar det av till skolorna och ge alla elever läxor och mardrömsprov. Muahahahah! Man lever mer av sitt liv i skolan än hemma alla skolår man går, så varför inte fortsätta hela livet?  haha ;)

I morgon fyller Felicia år, min lilla systerdotter. Hela tre år blir hon. Minns du Mandis hur vi var i bolles och telefonen ringer och mamma säger att min systers vatten har gått och att vi måste skynda oss för att hjälpa till att passa tanya? Det är en av många dagar jag aldrig kommer sluta minnas. Som många andra dagar med dig mandispandis!
Alltså Mars är typ den värsta månaden på hela året känns det som för att Skit många fyller år och man måste köpa present hit och present dit. Jaja, Jag antar att även sådana månader måste finnas... eller? :)

Allt för mig just nu och alla som undrar... Thailandbilder kommer inom kort ; ) / F

känslor

Igentligen borde jag inte skriva här, är på alldeles för taskigt humör för det. Känns liksom som mina tårar bara vill spruta ut. Men jag har lyckats hålla kvar dem. Urrrsh, jag som älskar att skratta och vara glad.. men det får inte riktigt plats just nu. skitsamma.

Ja, vad ska man skriva här då? Kan berätta hur det går på min praktik.. Ni som har följt den här bloggen sen jag startade den vet att jag är sjukt blyg. Så hjälpa eleverna + min blyghet går inte riktigt ihop. yeeah. Det var ju en ganska enkel match att hjälpa 6 åringar och yngre barn, men att hjälpa 15 åringar som är tre år yngre än mig.. går kanske inte lika lätt. Haha. Vad har ajg igentligen gett mig in på? Men jag ska klarat! Jag har klarat av en vecka och det är ju bra, nu är det bara resten kvar! haha! Men det går allt bättre och bättre tycker jag! Det är ju ett sätt att öva upp sin blyghet på också.

ässh, jag går och lägger mig nu / F

....

I bland önskar jag att jag var någon annan. Någon annan som har det som jag inte har. Fast på ett annat sätt vill jag inte sluta vara jag, för det våre ju inte jag då. I bland känner jag mig som en liten liten liten flicka som saknar något, något som inte ens min pojkvän kan fylla ut, inte någon. Det är en stor saknad, som aldrig vill ge med sig.

Jag önskar jag kunde prata med någon om det, men det skulle bli helt fel. Patrik förstår, men jag tror ändå aldrig han kommer fatta vad denna saknaden innebär.

Det kanske löser sig med tiden? Men just nu så känns det som om jag bara vill virda tillbaka hela mitt liv och börja om från början, leva på en annan plats och finna det jag saknar.

Lite deppigt inlägg, men även sådana måste komma.  / Friidi


Lång dag!

Oj, det har varit en lååååång och jobbig dag i dag. Men men, det är bara att bita ihop och se det positiva i det hela, jag lär mig massvis med saker med att vara lärare! Hah :) Alltså jag funderar och funderar samtidigt som jag praktiserar, är det här rätt ålder som jag vill undervisa eller ska de vara några år äldre? Det är sjukt svårt att veta, ursh! Jaja. I morgon slutar jag iallafall kvart över två, hyfsad bra tid!  :) Det finns tre bra saker med att praktisera på högstadiet och det är för det första man slipper gå ut på rasterna eller utestunderna. Hah, sköönt! Kommer ihåg hur man huttra och frös på de andra praktikperioderna. För det andra, fast det kan vara lite halv segt ibland så går tiden fruktansvärt fort, på de gamla ställena så har jag typ "vad ska jag göra nu då?" medan här.. så är jag med på lektionera... när jag ska hjälpa till så ska jag försöka göra det, när jag vågar vill säga men det kommer jag strax att göra ;) haha. För det tredje man lär sig det man har glömt av! HAHA! fy jag minns knappt vad vi höll på med i nian. Vad händer med mitt minne? Det är först nu jag har en förståelse om varför mamma och pappa aldrig riktigt har kunnat hjälpa mig i vissa ämnen. thih

Filmen förövrigt var bra, mycket bra, fast det beror på hur man vill se det. Vissa delar av boken som jag tyckte bäst om gjorde dem lite kortare och inte så stora delar med detaljer som jag hade förväntat mig. Vissa delar var bättre än vad jag trodde att de skulle bli. Många av "objekten" var mycket likt det jag har tänkt mig, så det tycker jag verkligen de har lyckats med! Sen så är det nog väldigt svårt att få till något som ALLA som läst boken har tänkt eftersom alla fantiserar olika. Men jag tycker filmen var väldigt bra gjord faktikst och att det inte skulle kunnat bli så mycket bättre! :) Så filmen får verkligen mycket väl godkänd, fast jag inte är riktigt nöjd med vissa saker. Vet ni va? Ni som läst boken... Se filmen och bedöm själva! :) Ni som inte läst boken... Kolla på filmen, den var bra!

Grattis Pappa i efterskott, han fyllde nämligen år i går som jag skrev i mitt föregående inlägg. Skrev nämligen inte något inlägg i går, för jag var skjuuuuukt trött i går och visserligen är jag ganska trött i dag med. Fast jag var mycket tröttare förut innan jag sov en liten stund.

Jag skulle vilja skriva ut vissa känslor här, men det går inte riktigt för på ett sätt vill jag ändå inte det. Fan skitsamma! 

p.s Skärp er med kommentarerna,  jag vill ha de jue!


PUSS / F

Nitras dag!

Jaa, nu var det första mars igen! Min lilla vovves födelsedag! Jag minns för nio år sedan då jag firade henne när hon fyllde ett. Jag fixade med cerpentimer (stavas?) och grejer! Haha, min lilla sötnos! Nu är hon redan tio... ursh, hon börjar bli gammal och det vill inte jag! Hon har liksom alltid funnits där och jag vill alltid att hon ska finnas här också! Hon är den bästa och vackraste lilla hund i hela vida världen!


I dag har jag både städat, jobbat lite och övningskört!
Städandet gick ganska bra, fick undan plockat en del, men har en bit kvar. Övningskörandet gick kanon, tycker iallafall jag! Hah. Jag körde i Göteborg för andra gången. Körde förbi ullevi, Ahlen?, Sahlgrenska och så även förbi korsvägen.. inte i utan bara förbi. Jag tycker det gick bra, fick något litet sånt där pinsamt stopp men vad ska man begära av en nybörjare igentligen? Eller ja, nybörjare och nybörjare.. Men för att bara vara andra gången i den stora staden så känner jag mig duktig iallafall! 

I morgon händer det många saker, min pappas födelsedag, Praktiken börjar och så ska jag se Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" på bio. Åhh, jag är verkligen jätte nyfiken på hur den ska vara. Jag avgudade verkligen boken hoppas bara inte filmen förstör något bara utan att filmen blir någonting positivt! Förväntansfull är jag med stort F.
Ja, men nu får jag väl gå och lägga mig så att jag orkar upp i morgon för att fira Pappa lilla.

P.s Jag älskar min pojkvän, Patrik Sievers! Han är det bästa jag vet + Nitra med!

PUSS / F

En bra Lördag!

I Lördags vaknade jag upp hos min Plutt, det var mysigt! Jag tycker om både honom och hans säng :) thihi! Jag käkade frukost, duschade, städade upp lite i Puttes rum + dammssög ( vilken underbar flickvän jag är va? ) efter det så gjorde jag i ordning mig och drog in till göteborg för att först kolla på Jeans som jag faktikst hittade. YEAH! Några hundra lappar fattigare.. Buhuu! Men det vare värt! Det blev ett par Ljusa och snygga jeans! :) Sedan bar det av till resturangen "Eat" för att äta med några tjejer, det var trevligt och Mättande. Tror jag var mätt till och med fortfarande när jag hade kommit hem. Haha.  Väl hemma så var min bror och hans flickvän på besök, de var här för att fira min pappa som fyller år på Måndag. :) Vi hade en trevlig kväll, kollade på melodifestivalen och någon film. Trevligt, trevligt! :) 

Det var min lördag det! PUSS / F


RSS 2.0