♥ Sommarlovet..

.. Är äntligen här! Nu ska jag verkligen försöka hålla mig uppdaterad här på bloggen nu när man inte har för mycket måsten och plikter på sig gällande skolan! Jag tycker nämligen det är väldigt roligt att skriva och uppdatera men jag får liksom aldrig tummen ur och gör det. Men vad tycker ni Ändring på detta? och nu får jag fan se till att det sker också! Låt det liksom bli en vana, en positiv sådan! ;)

Det har som vanligt hänt en del sedan jag skrev här sen sist men ska försöka uppdatera mig lite..

- Jag har gjort denna stora grammatiktentan och dessutom KLARAT DEN! Fatta glädjen? ;D Tack alla ni som höll tummarna för mig!
- Min syster har gift sig (Bilder från bröllopet kanske dyker upp senare).
- Jag har fått sommarlov och min plutt har kommit hem för sommaren.
- Jag har varit med min älskling i Fjällbacka.
- Jag har firat min vän Emmas 20 års dag.
- Jag har dessutom gjort åkt ett antal underliga bussturer med min vän Jennie.

Lite av detta kanske återkommer i mitt bloggande framöver eller så gör det inte det. Det återstår att se för er som läser helt enkelt. Det kommer antagligen lite bilder från några enstaka tillfällen. 

Idag har jag tillbringat min tid med Jennie i Borås med lite shopping och kik på mobiltelefoner (Ska köpa ny!) Kanske visar mina andra köp i morgon i fall ni är intresserade!

Vi Hörs!


♥ En kväll kvar..

.. har jag på mig att plugga på den stora läskiga grammatiktentan. Jag har varit så nervös hela veckan.. eller ännu längre faktiskt. I morgon kl. 8.00 får jag tentan i min hand och förhoppningvis kan jag skriva svar på de frågor som kommer. Urssh vad nervös jag är! Men sedan är det över! Och jag har Sommarlov! Samtidigt vill jag ha lördag här på en gång, samtidigt inte... haha konstigt ellerhur?

Håll alla tummar och tår för mig nu and wish me good luck, I need it!!!


RSS 2.0