Do it.

De som vill få Julklappar av mig, Jag måste få veta vad ni önskar er så om ni klickar på länken längst ner kommer det fram en önskelista som ni ska skriva ut och skriva vad ni önskar er och sen ge den till mig. Det ska la inte behöva vara så svårt?  :)

Klicka här.


Mys på Spa

Bilder från SPA, Patriks födelsedagspresent från mig :)


Här är vår säng på hotellet.


För rätten, jätte mumsig.


Huvudrätten, vilket underbart kött.


Efterrätten,  jag fick den specialbeställd ;)


Chokladprovningen.


Lite mys med mouserande vin


SPA avdelningen, här kunde man hälla varmt vatten på sig, As skönt!


Den 33 gradiga bassängen.


Fanns fler saker på SPA avdelningen men min kamera dog och Patrik tog resten med sin mobil men jag har ej dem korten ännu. Men det fanns iallafall en ångbastu, bubbelpool också. Härligt värre!
Hade en kanon helg med min fina älskling. <3

Julklappsönskningstips någon?

Eyyy, vet ni vad jag kom på precis nu för typ tredje gången denna dagen. Det är snart december! Och vet ni vad det innebär? Jo, Julkalendern börjar, mysfaktor hemma stiger, adventljusstakarna ska fram och julklappar ska köpas. Muhah.  Men VAD ska man önska sig i julklapp och vad ska man ge alla? det var en svårare tanke.
Har någon något förslag om vad man ska önska sig detta året? ;S Hum!

Jag har nästan skrivit färdigt mitt PM, det går lite si sådära med det eftersom jag blir så fucking förrvirrad av alla dessa jäkla tryck. Men det är la bara att försöka och göra sitt bästa?

Vill skriva lite om det som Erica skrev i dag i sin blogg. Lilla gumma, DIN kärlek kommer.. Så ha ingen stress bakom det. Du är en fin tjej och i mångas ögon är du guld värld, snart kommer en vacker prins och upptäcker det också. Men ta inte den första bästa som dyker upp, ta den som du klickar med. Kärleken din kommer, I promise you that.
Tror du att jag trodde att jag skulle bli kär i Patrik när jag frågade dig om hans MSN?  Tror du att vi skulle bli tillsammans när du skrev in hans MSN på ditt tagentbord och klickade på enter och sände den till mig? Eller när vi satt hemma hos honom och åt oxkött att en vacker dag skulle Frida sitta här och äta frukost flera gånger om? Nej jag tror inte du trodde det faktikst och det trodde inte jag heller. Det blev bara så. Det kanske är min tur att ge dig någon av alla mina MSN kontakter? Det ordnar sig gumman och du ska inte tänka så mycket på vad alla andra har, tänk istället att snart blir det din tur och alla andra som inte heller fått uppleva den sanna kärleken.

Sen blev jag väldigt sugen på att skriva om Tv-program när jag läste Ericas lilla blogg, men det gör jag någon annan gång. I nästa inlägg ska jag berätta om HUR JÄKLA MYSIGT jag hade det i helgen med Patrik, för vi var nämligen på spa. Jag orkar nämligen inte skriva om det i kväll och har heller inte lagt in bilderna på datorn. Men det kommer och så länge, ta vara på er och era kära så hörs vi. 
 
Puss /Friidis


Skoj med Apu ?

Oj, det var ett tag sedan jag skrev här, fick ett liten påminnelse av Patricia förut. Nää, jag har inte glömt av att skriva, jag har inte riktigt orkat göra det. Praktik veckorna tar helt enkelt kål på en, det första jag gör när jag kommer hem är att tar mig något att äta, sätter på tven lägger mig i soffan och i bland somnar jag som en stock. Det är inte klokt vad man är trött om dagarna igentligen. Det känns inte riktigt som om man hinner med sig själv riktigt. Upp tidigt, kommer hem sent och orkar inte göra någoting, sova och upp tidigt igen. Jag vill inte bli stor och börja jobba, kommer det alltid vara såhär?
Nej, men man ska inte behöva göra något efter att arbetsdagen är slut utan man ska bara kunna vila och ta hand om hemmet. Men Icke sa Nicke det får man inte göra när man är praktikant inte. Då ska man göra 1000000 läxor och grejor oxå. Det är BAJS! Förstår inte hur lärarna tänker när de sätter arbeten och läxor under våra Apu uppgifter när vi inte ens har någon tid eller ork att göra dem. Tror dem att vi ligger hemma under dessa veckor och inte göra någonting eller? Just nu önskar jag faktikst att jag skulle valt Junis och skulle fått vara Ledig under dessa veckor. Det hade varit mer än skööönt vill jag lova.

Känner att jag inte riktigt hör av mig till folk längre, förlåt för det!

I går hade jag iallafall en jätte mysig dag! Jag, mamma, pappa, Jennie, Mammas och Pappas två kompisar var först och åt på resturangen "Taras" I göteborg, åt Lammkottleter och dem smakade mycket bra. Gillade dock inte den uppnosiga lilla servitrisen, Fattar inte varför dem väljer sånt yrke om de inte kan ha humöret uppe och vara lite trevlig?
Sedan var vi på föreställningen Solsting och snedsprång eller vad den nu hette. Den var så jäkla rolig va! Fy sjutton var skoj det var när de själva började skratta. Längtar redan tills den kommer ut på DVD, hahah kommer sitta för mig själv och garva. På norska  - "Har ni is?, har ni Peniiiiiis? Har ni Peniiiiiiiiiiiiis? , en sån man sliicker på?" HAHAHAHA trodde jag skulle dö av skratt.  Mycket uppskattat! Sedan på vägen till bilen, stack jag, Jennie och mamma in på Gothia tower hotel och åkte hissen upp och ner. Hah, riktigt spännande faktiskt ;) Sedan åkte vi och hämtade Patrik och åkte hem.

I da har jag bara myst med Puttenutte, firat Pappa, Övningskört, lagat mat, pluggat och tittat på TV.
Ska dra och göra mig någon macka och ligga mig i sängen och kolla på de två avsnitten på andra avenyn. skoj skoj.
Saknar min Patrik redan, konstigt det dära med Kärlek. Att man kan sakna någon så mycket och så fort.

föresten måste jag bara säga att ni var lite dåliga på att kommentera förra gången, det var ju bara två som skrev vilka de var. Fast ni är många fler som läser. Fy på er, hahaxD

Puss/Friidis

RSS 2.0