Midsommar !

Nu är det Midsommar igen, Den dagen svenskarna dricker som mest och den dagen de sker mest bilolyckor och dessutom årets ljusaste natt. Igentligen, varför firar man Midsommar? och äter Äcklig sill ? Fast man ska ju inte klaga, färskpotatis och smält smör och jordgubbar till efterrätt är inte så dumt.
Min Midsommar ser ut ungefär såhär :  Nu klockan tre drar jag och Mamma tillsammans med Tanya och Felicia till Rävlanda och dansar kring Midsommarstången, sen blir det hem och käka Midsommarmat och ta några nubbar ;) 
Hade önskat att Ida tittade förbi en stund som förra året, det var sjukt mysigt då. Men det gör hon förmodligen inte. ;(
Efter allt käk kommer jag dra till min älskling! Längtar redan efter honom trots att vi vart med varandra från Måndagen till igår uppe på Veddö.

Apropå det, så vill jag berätta hur underbart jag har haft det där uppe och hur vacker allt var och hur goa Patriks Mormor och Morfar var. Jag sa ju innan jag åkte att jag tror vi kommer få det mysigast där men jag trodde fel. Vi hade det mer än mysigast. Jag satt och tänkte på det igår, varför har jag fått den stora äran att få ha Patrik Sievers till min? Jag lovar er, ni ska vara avensjuka på mig för jag har världens underbaraste kille! Förut trodde jag att jag visste hur underbart kärlek kunde vara men efter jag träffade Patrik har jag insett hur fel jag har haft. Låt mig alltid få vara din. 

Måste skriva och Tacka min kära Mamma och Pappa för allt de har gjort den senaste tiden. Jag är så glad över vissa saker och jag är så dålig på att visa det ;( . 

PUSSS/ F

 


Fjällbacka med Patrik <3

Snart ska jag gå och lägga mig för att gå upp och fixa i ordning det sista sen bär det av med buss till göteborgs central där jag möter Patrik och sen ska vi vidare till hans sommarstuga. Ska vara där från i mån tills Torsdagoch jag tror vi kommer få det mysigast! Även om det inte blir bra väder så har jag alltid Patrik och han är bättre än all sol i världen!
Som sagt kommer hem på Torsdag så sakna mig inte för mycket ;)

PUSS /F


A la 70 tal... ?

För en stund sedan lämnade jag av Patrik i Rävlanda för han och Marcus ska nämnligen hem till honom och se Sverige-spaninen. Själv ska man se den hos Erica sötisen som samtidigt ska ha en flyttfest! Ska bli mycket trevligt, har dock bekymmer om hur jag ska gå klädd ;O Erica har snackat något om A la 70-tal typ... Hur fan ska man se ut då? ;O
Jaja, jag har någon timme på mig att fixa det här och det slutar la med att jag har iallafall någonting på kroppen.

Föresten skulle jag vilja ha alla tips jag skulle kunna få, Vad tycker ni om min nya design på min blogg ? Är texten för liten? Är den svår att läsa? Ska jag byta färg? Är det svårt att se fet stil ?  När ni kollar på själva designen är den jobbig på något sätt alltså stör man sig på något? Våre tacksam för alla åsikter jag får, så att jag [Ida] kan ändra den så den blir så lätt och bra att läsa för er. Så tack på förhand!

Ska antagligen upp till Fjällbaka till Patriks stuga på Måndag. Hoppas Hoppas det blir fint väder så vi kan dra upp dit. Vi kommer få det absolut mysigast där.

Allt för mig just nu, som sagt våre hemskt bra om ni kom med några åsikter om min blogg. / PUSS F


Lycka .

Som ni ser har jag bytt design på min blogg eller inte jag utan Ida, Tack ska du ha Vännen!
Är lite smått förvirrad över att alla datum är till vänster nu men antar att det är en vane sak.

Vet ni vad som hände i da när mamma ringde ;O
Jag svarade och bad mamma ringa till Ginatricot´s huvudkontor för att kolla om den där klänningen skulle komma in någon mer gång. VET NI VAD SOM HÄNDER SEN ? Jo min kära mor ringer och berättar att hon som svarade trodde den skulle komma in igen och antagligen denna veckan hon kollade även vart den skulle komma in och det var på Ginatricot på Backaplan och där ligger den nu undanlagd till mig! YES!  Så det blir att dra upp tidigt och dra in till Götebrog med Jennie och köpa den och sedan ska vi ta en fika/lunch på det stället vi härrom dagen täntke dissa Lydia´s för - Paprika. Ska bli spännande om det är lika gott som allting lät. Efter det blir det la till att dra hem igen och vänta på att min Älskade lilla Putteplutt kommer till mig, så ska vi ha det Myyyyys.

Btw det är Fredagen den 13 i mån, så håll ögonen öppna !

PUSS  / F

En bra start.

Ojoj, det var ett tag sedan jag skrev här ja ;O Sorry!  Ska försöka sammanfatta lite vad som hänt under det senaste dagarna eller snarare veckorna eller något sådant iallafall.

Kan börja att berätta att jag var på Liseberg tillsammans med Patrik, Patrik, Emma, Erica, Erica, Jennie och Sofia.
Hade en väldigt underbar dag måste jag säga. Helt perfekt! Mycket skratt, mycket kill i magen, mycket glädje och mycket lycka. Kan det bli bättre? Dessutom vågade jag både Åka Flumride och den nya sen förra året uppsvinget. Stolt är jag över mig själv, jag är dessutom oerhört stolt över Emma som tog sig i kragen och gick och ställde sig i kön till Lisebergsbanan och hon klarade det trots tårar. Mycket duktigt gjort! Tack alla som var med en underbar dag blev det. 

Jag har oxå hunnit med att sluta tvåan, helt sjukt hur stor jag blivit ;O Nästa år tar jag liksom studenten. Tiden går fort. 
I Tisdags förra veckan sa alla hejdå till varandra i klassen och jag måste säga efter vår Danmark resa tycker jag vår klass har blivit bättre än vad den var tidigare! Det tycker jag är väldigt härligt! :) En stor kramcirkel eller vad det hette gjorde vi och det var MYS. Många i vår klass valde att ta sommarlov redan på Tisdagen men jag och några andra släppade oss till skolan även den sista dagen Torsdagen då alla ettor och tvåor samlas i gympasalen. "Den blommstertid" sjöngs och jag måste säga vilken glädje man kände! Nu är det bara den stora väntan på att betygen ska komma hemskickade från skolan och se vad man fått, är inte riktigt hundra på alla nämligen. Spääääännande.

I går var jag i stan med JenniePennie och skulle kolla efter lite plagg jag spanat in på Ginatricot´s hemsida och påminn mig att ALDRIG spana in plagg där mer. Inget utav de jag ville ha fanns längre, de var inget annat än SLUT.  Jag gillade två plagg väldigt mycket så bad mamma göra lite efterforskningar i Borås men de var slut där med. Tillslut fick Mamma tag på ett plagg jag ville ha som fanns i Ginatricot i Skövde, vilken tur att min pappa jobbade där dagen efter ;) Så nu har jag ett utav dem i allafall och det andra plagget kan jag bara dagdrömma om, den är slut Överallt. SUCK! kanske ska göra som Emelie och dra utomlands där Gina finns? ;P thihi. 

Som sagt nu är Sommarlovet här och FAN VA GÖTT! 
Ska göra en massa saker känns det som och det här ska bli den bästa sommaren på länge. 
Tyvärr kommer tre veckor bli mindre bra för då drar min lilla plutt till Spaninen UTAN mig. Stackars mig! Funderar skarpt på att kidnappa honom, men säg inget till honom om det. ; O

Nu ska jag faktikst ta och sova ska upp lagom tidigt i morgon och ska på något möte gällande mitt jobb som ledsagare! 
Önska mig Lycka till.  :)

PUSS / F


Varmt, svettigt och förlust.

Lite kortfattat om Lördagen: Först var jag hos Emelie som fyllde 18år :) Det var riktigt trevligt. Tack Emelie för att man fick komma. : ) Drog vidare sen till Borne och där var det en Massa folk.  Jag och Patrik stack typ vid halv ett men vi kom hem ungefär vid fyra.  :O Jäkla bussar !  Vi hade trevliga bussresor iallafall! :) (L)

I da var det Klassnågonting. Man skulle tävla för klassen mot en annan klass. Vi mötte HP2 och jag måste säga att det var sjukt orättvisa faktikst. Vi var bara tjejer med i från vår klass för vår enda kille var skadad, De hade tre killar och ställde alltid upp dem tre i varje gren och på brännbollen ställde det upp med läraren oxå som var kille. och vi som var så snälla och lät krille få hoppa om sitt hopp i längdhoppet. GRR! Och jag säger bara vilka bitchbrudar det fanns!  Jag ställde upp i sex olika grenar, känner mig väldigt stolt! :)

Jag är sjukt trött nu även fast jag somnade på soffan i två timmar. Skulle igentligen upp och firat IdaPidaPäronPung i da, men orkade inte. Förlåt mig Ida! Men vi bestämde att vi skulle ha en mys dag en dag istället! :)

Puss / F


RSS 2.0