♥ Möhippa

Nu ska jag berätta något skojigt som jag inte har nämnt någon gång här i bloggen. Som sagt ska min Stora syster Gifta sig nu till sommaren och jag blev hennes tärna. Som tärna ska man göra en heldel saker; bland annat fixa en möhippa. OCH DET HAR JAG NU GJORT OCH GENOMFÖRT! ;D

Min syster och hennes blivande är ca 10 år äldre än mig och önskade att få ha möhippan tillsammans av flera anledningar (De är båda av kvinnligt kön, nämligen) Så hur ska man ha en möhippa eller en svensksexa i de homosexuellaparen? Eftersom det där med möhippa och svensexa ska man dela på bruden och brudgummen, så det blev en konstig variant men mycket lyckad tycker jag! :) Så nu är jag en erfarenhet rikare! Fast det var ganska ansträngade att få allt att falla på plats, men jag lyckades! Hoppas de andra hade lika trevligt som jag och att brudarna blev nöjda! :)






♥ Personlig grammatiklärare sökes!

Någon som är sugen? I really, really need it.

Vet ni hur det känns att först förstå någonting och känna YES och tänka "Jag kanske kommer klara av det" till att sedan få massa mer information och sedan fattar du plötsligt ingenting igen. Eller ännu värre, du kan för stunden och sedan är det putsväck. Gaah!

Så jag efterlyser en grammatikexpert.. eller iallafall någon som är bra på det som har lust att lära mig lite och få mig att komma ihåg också.... ?


Hade tråkigt härromdagen, så vad tycker ni om mina fräcka naglar? ;) För att vara första gången, tycker jag det blev ganska bra iallafall! haha :)




♥ Grammatik!

Japp, det är precis vad jag sysslar med nu, försöker lära mig mitt eget modersmåls grammatik. Jag fick liksom aldrig chansen att lära mig den i grundskolan eller gymnasiet eller iallafall inte så jätte mycket. Men jag läser grammatik nu i den sista delkursen som jag läser i kursen LSV110 som heter Språket som system.

Jag har aldrig tyckt grammatik har varit tråkigt, utan jag tycker det är lite spännande och som många säger "grammatik är matematiken i svenskan" och det kan jag hålla med om. Jag tycker matematik är väldigt spännande iallafall på en nivå då jag klarar matematikuppgifterna (visserligen är det väl inte så svåra, men whatever) Men roligt och kluriga saker är ganska roligt och den fantastiska känslan som kommer när man äntligen förstår - AHA! Den är väl underbar?

Nu ska jag fortsätta med satsdelar, fraser och annat smått och gott, Wish me good luck please! ;)

See You!


♥ Väldigt mycket fy..

.. på mig! Jag har nästan lagt ner bloggen jue. Illa illa! Men ni ska veta att jag fortfarande lever iallafall! Vilket är ganska bra, med tanke på att då kan jag fortsätta blogga för er som är intresserade av mitt super intressanta liv. Suck.

Titta in igen snart, för nu ska jag inte glömma denna sida något mer, eller låta den ligga och vila. Den ska vara uppdaterad varje dag som tidigare (nästan iallafall)

Kram!


RSS 2.0