Duktig flicka .

I går var jag typ MEGA snäll mot mina föräldrar! Städade HELA ovanvåningen, dammsug och sån skit. Badade Nitra och bakade Kladdkaka. Var stressad som fan för att försöka hinna klart innan de kom hem och tiden bara raaaaaaaaaaaaann i väg. hah Glömde dock Kladdkakan i ugnen av alla stress så haha LITE hård blev den och brände mig på ugn helevtet med så har värsta Köttsåret nu.. ;S  AJ!  Så när de kommer hem är kaffet klart, Nitra ny badad, dukat med massa ljus och sånt dära och helt KLENISKT rent. Haha innan jag blev klar fick jag ringa syrran och be de hålla kvar Mamma och Pappa så jag hann bli färdigt. thihi. DE blev skitglada när de kom hem sen. *STOLT*, Pappa ringde även syrran min och skröt om hur duktigt jag var och att hon aldrig hade gjort så någon gång. MUHAHA SYSTER!  Mycket nöööjd med min insatt vad både jag och mina föräldrar. NAJS :)

Ibland förstår jag inte hur jag jämt och ständigt ska  lyckas sätta mig i dumma sitvationer. Hur ska jag lösa det är nu då?  Bajs på mig !  YEAH bättre att inte tänka på det så kanske problemet typ försvinner upp i rök eller något (A).

Snart ska jag dra in i duuuschen och göra mig i ordning för ska till Älskade Göteborg och kolla Bio med några :)
CIAO / Friidi

 

Snart på fötter igen.

Jag ville skriva här, om allt och ingenting. Men nu när jag väl sitter här och ska skriva får jag inte ut ett ord av det jag igentligen ville skriva. För många rädslor. Rädd för att folk ska ta det fel, rädd för att folk ska snacka, rädd för att folk ska fråga, rädd för att folk ska få veta för mycket om saker det inte ens har att göra med. Därför är det kanske bäst att inte skriva det jag kände för och ha det inom mig i stället. Kanske fel beslut, men känns rätt just nu.

När jag kom tillbaka från Thailand vare som att komma tillbaka från ett Paradis till ettrentfuckingskitsverige.
ALLT har gått fel och allt har varit jobbigt sen jag kom tillbaka. Varför kom jag tillbaka för? Varför tog jag inte en Long tail boat och körde ut till någon Ö och virra bort mig i skogen och bygga en fin lite hydda. Hade varit bra mycket bättre. Då hade jag inte behövt såra folk och blivit sårad själv.

Ässh, Jag har försökt nu.. Jag orkar inte bry mig längre, tårarna rinner och allt. Nu äre STOP. Inte en enda tår till ska komma för det här. Du bryr dig inte ens så varför ska jag sitta här och vara ledsen dag ut och dag in för att DU aldrig hör av dig? Om vi någonsin pratar igen som de vänner vi en gång var. Såå Ska jag tacka för att mina önskningar har blivit uppfyllda. Bäst att sluta skriva om det här nu. Annars börjar tårarna rinna eller så blir jag arg och skriver massa jävla skit. SÅ bäst att sluta.
Föresten EN fråga bara, vet att det är patestiskt att fråga för vet att du ändå inte läser det här. MEN
Du vet hur jävla många "Vänner" som svikit mig, Du vet jag har berättat om varenda en. Måste du bli en av dem?
En ska till. Jag ska sluta tycka synd om mig, Jag vet att du har det värre. Oavsett vad Jag älskar dig like a friend.

Föresten alla som läser min blogg.
Jag lovar att sköta den bättre, varit lite sisådär nu ett par dagar.
Men snart är jag på fötter igen!  TackochHey / F


Vårvinter? Vintervår? ;S

Ojojoj VILKEN dag. Har typ inga krafter kvar, kan iofs bero på att klockan är nästan ett och jag gick upp halv sju i morse. Bara en gissning.

Nä, men denna dagen har faktiskt varit väldigt jobbig.
Det första man ser när man vaknar typ - SNÖ? Ursäkta liksom, var vi inte på väg emot Vår? Äre det inte snart Påsk ? Alltså Sveriges väder är verkligen Udda. Nu äre bara väntan på slasket som ska komma. Lånar mammas skor för tillfället, alla mina skor läcker bara in. >_< 

Okey, inte på det bästa humöret i dag och det blir ju inte bättre av att Emma säger "Frida, gissa vart jag ska vid Jul?" Jag anade det men ville inte gissa på det så svarar .."Nä, vart?" Emma: "Thailand..... Till Krabi".  Seriöst det glänste nästan till i mina ögon ;S  Tack Emma för att du förstörde min dag... tsss. Nä skojja bara det gjorde du inte, men delvis :P  Det hände något värre innan Matten som jag inte vill snacka om.

När man kommer hem, wiihoo.. HISTORIA dags. Det är la för jävla kul, Tycker ni inte? 
Jag tänkte hela tiden under Historian att jag skulle sen när jag var klar med den lägga in bilder på bilddagboken för har nämligen inte haft någon lust till det alls nu de senaste dagarna. Vad tror ni händer?  JO hela Bildagboken har gjorts om till något jävla skit som varken funkar eller ser bra ut. PALLA SÅNT!

Jag sa ju det - veckan skulle bli som den förra. Men men, det är ju trots allt bara början på veckan.. Allt kan hända. 
Historian är klar iallafall- Nu är det bara resten av allt skit kvar.   

Jag ska sova nu.
Ha det Naajs. / Friidi

Pest och fan.

Den här veckan har fan varit rent förjävlig. Har haft ångest och ledsamhet varje dag. Fy fuck.
Det gillar vi inte. Bu på det!
Nästa vecka kommer nog förmodligen bli likadan, kanske blir lite gladare om en viss sak inträffar men NEJ det kommer det säkert inte göra.

Mycket i skolan nu känns det som, gaah Jag pallar inte sånt, Jag pallar inte att plugga och skit.  Vill ha påååsklov men ack nej , där kommer jag oxå få sitta och äckel plugga. BUUHU!  APU-uppgifter, Historia arbete, Svenska-CV skit +bokuppgift,  engelska äcklig bokuppgift + obestämda verb, idrottsprov, samhällsprov. Man typ bara jublar av glädje?

Ska nog gå och lägga mig nu, orkar inte deppa mera... Sova bort alla tankar om varför du inte vill prata med mig, om skolan och engelskan, om att såra, om att försöka slippa, på gamla tider, om förändringar och om min blyghet. Allt bara blandas i min hjärna oh går bara runt och runt och runt.  

Yes, det är Lördag i mån då blire till att sova läääääänge men sen äre upp och städa och plugga tills några girls kommer förbi och det blir MYS :) Lalala, det ska bli roligt iallafall.. slippa tänka och skit.

Pusshey / F


p.s Jag hatar typ mig själv, att behöva såra en människa är hemskt men att behöva såra dig det är fanemed värst. d.s

Jäkla massa känslor.

Ondag - varit ledig i da, det var NAJS med stora bokstäver. Hade tänkt att den här dagen skulle bli en nyttig dag typ, plugga, städa, käka pizza med Jennie, fortsätta plugga en massa, kolla Lost och sen duscha och sova.
Såhär blev min dag: Sov till halv ett då jag skickade sms till Jennie frågade när vi skulle käka pizza vi bestämde klockan ett så min frukost blev en lite mindre än en halv pizza och en halv kycklingsallad. Nyttigt och bra ellerhur?
Medans vi käkade kollade vi på en film, en gammal Kommisare Winter. thihi :) Klockan blev kvart i fem och Jennie drog. Då var det meningen att jag fort skulle starta med pluggandet men det blev snabbt ner till datorn och där satt jag typ i en och en halv timme innan jag ens öppnade word och började skriva. Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Pluggande inte färdigt det jag skulle, städade inte, Lost kollade jag på och duschat har jag men som sagt här sitter jag och har fortfarande inte gott och lagt mig. ;S

Förövrigt är jag Sur eller snarare jäkligt ledsen. Även fast du har det jobbigt behöver du inte behandla mig såhär. Jag bryr mig bara om dig, fatta det någon gång? Men äre såhär du vill ha det så ska jag låta dig vara. För det är inte det roligaste att bli dissad av sin bästa vän bara för att man råkar bryr sig jäkligt mycket om den och är rädd om den.

Men blev på gott humör när jag sökte på "Club Gothia" på youtube. Alltså blir bara så glad när jag hör musiken där ifrån och tänker tillbaka vilken underbar stämining det är där inne. Helt seriöst om man bortser från sol,bad, lov och allt det där braiga med sommaren är Gotiha det allra bästa med hela sommaren. Dansa, Dansa, Dansa, Dansa. Det bästa ever. Gahh Längtar till sommaren nu!

Jag längtar verkligen till i mån eller aa till senare i dag. DÅ kommer jag verkligen sitta och råplugga och ha värsta ångesten att jag inte är klart och känna att allt går åt helvete. Ser såååååååååå framemot detta....... SUCK!  

Sköönt att det är sovmorgon i mån iallafall.. eller sovmorgon och sovmorgon.
Börjar senare än vanligt.
Sov sött / F

Äckliga brudar.

Måndag - Brukar vara sjukt sega, men i da vart det okey.
Som sagt sköj att se många igen. I mån kommer jag inse att jag inte alls saknat skolan.
Lång äcklig dag nämligen och så idrott med, visst idrott är fett skoj men PALLA bära på den jobbiga väskan man måste ha med sig till den.
yeahyeah, Antar att man överlever det oxå.
Fick bara massa posetiva besked i da, INGET indval på  två veckor eller något, Underbart nää mer än underbart. Jag har bara ett enda Samhällsprov till jag behöver plugga på och att jag klarade Matteprovet. NAJS :)


Alltså i da frågade jag Emma såhär "Ser jag konstig ut?" anledningen till det är att alla äckliga tjejer glor så förbannat. Typ när vi var nere i den stora skolan och hälsade på Patrik.. Trodde hon tjejen som glodde skulle trilla eller något för hon höll fan inte blicken framåt utan vred typ hela huvudet och verkligen stirra.  Hitta något annat att glo på äckliga barn.


Pratade lite igår med en gammal kompis. Hon berättade väldigt mycket om en annan gammal kompis. Och jag säger såhär. Du hette en gång för länge sedan på MSN för antar att du tagit bort min från din lista. Men iallafall du hette typ något sånthär : "Look who´s alone now, it´s not me" . Jaa du, jag vettefan vad du menade med den texten MEN den verkar rikta sig till dig nu. Nu har du satt dig i en jävla sitts du, förlorat alla dina vänner du än gång hade. Tack vare att INGEN orkar med ditt sätt längre. Då kanske du förstår att det Jag och Ida var något som alla ville göra innerst inne men inte vågade. Jag säger då det, tar det slut mellan er, är det slut med dig. Då ska tillochmed jag lida för din skull. Du borde tänkt dig för innan du behandlade dina vänner för skit.


Känns inget bra just nu,
tror allt är förstört.
Tror inte det finns någon chans.
Lååångt i från. Tror inte jag ska lägga ner tid på det.
Skiter i det istället. Orkar inte kämpa för något
som inte kommer gå. Onödig tid, onödig kraft.

Jag saknar Thailand SJUKT mycket, tänker på allt varje dag. Vill bara tillbaka. Vill bara boka en ny resa och veta att jag kommer komma tillbaka. Jag vill bara iväg igen. NU nu nu! Thailand kommer bli ett andra hem för mig i framtiden tror jag. Krabi , Saknar allt med krabi att göra.. Mest allt folk man lärde känna och träffade på varje dag. Miss it every day.


Allt för mig för i da.
och Baba , jag tänker på dig!
Fiiiinnns här för dig närsomhelst alltid. / F

Lalala.

Hah, Måste försöka skriva oftare. Men det hinns aldrig med jue. Haha!
Nää ska ta tag i den här nu :)

Magsjuka, vad tänker alla på när jag säger ordet Magsjuka? Jag tänker vill aldrig ha mer!
Jag kan meddela att dagiset där jag hade min praktik smittade mig, smittade mig med äcklig magsjuka
så jag inte fick komma de sista två dagarna. Fick inte säga hejdå till de älskade barnen.

Är fortfarande helt fascinerad över att jag spydde åtta gånger på sex timmar.
+ en gång senare. Sammanlagt nio gånger.
Visst det är jäkligt äckligt att spy och skit men det värsta av allt är att spy och inte ha något att spy upp.
OKEY ska sluta snacka om sånt här nu . HAHA !

Skolan i morgon då.. Jippi?
Första gången på länge ska det faktikst bli roligt!
Jag har inte varit där på över en månad och inte träffat många där på över en månad heller.
Va i Thailand + praktiken. 
Så alla nördar från It-media - Ni kan hälsa hem, soffan är vår igen- I´m Back! 


Här kommer TOPP viktig information: Björn krossade Babatunde i schack i da. 
Undrar hur Baba tar det här ;S  och undrar hur Björn ska fira?  HAHA :) 
Grattis till vinsten.


Tack och Adjö / F
 


. Emma . Nitra . Pappa .


Eftersom jag inte riktigt var okey i går så orkade jag inte skriva allt det jag hade tänkt skriva. Tar det nu istället.

Emma: Emma har ju som sagt blivit vuxen nu. [ Hon blev det när jag var nere i Thailand och göttade mig] Så var på 18 års fest i Lördags. Riktigt naaajs vare. Go Mat, go musik [ibland] och gött folk. Var så jäkla underbart att se Cripps, Robin, Rasmus och Johan :)  Sjuuuuuuukt länge sedan, tror tillochmed att det var sista gången på nians avslutning. De fick mig att tänka på hur mycket jag saknar vår klass 9c2 eller iallafall vissa utav oss.
Hahah, alltid deras roliga kommentarer och deras jäkla flummande. Fast dock var det inte lika roligt när de mobbade mig för min längd ÅTER igen. Suck. Men sånt man får ta, jag är ingen veckling ;) Tack Emma Hade mycket trevligt! 


Nitra: Den bästaste Vovven av alla fyllde 9år i Lördags. Sötnöten börjar bli gammal ;/ Vill inte!
Som vanligt fick hon en lite bakelse med sina favvoritsaker på :  Sockerkaka, OST, grädde, Köttbullar .
Hon är verkligen det fiinaste jag har den tjejen.


Pappa: I söndags fyllde min kära far 55 år. Gamla gubbe :) Var så roligt. Mamma och Jag ville göra något specillt eftersom han fyllde 55. Så vi ringde hans syskon och mamma och bad de komma hit. [ Utan att han visste något ]
Och för att han inte skulle fatta något kunde inte vi göra mat och sånt utan beställde mat. När det äntligen ringde på dörren och han öppnade Stod han i chock. GRATTIS älskade Pappa. SKit god mat vare fresten med =)







Det var allt tror jag. Nu ska jag ta och
värma lite oboy och göra några macker och kolla på Andra avenyn.
Det blir NAJS :) PUSS / F


Tyck synd om mig.

De underbart söta Barnen på Vitsippan har smittat mig. Gaah ;/ Tack äckliga ungar.
Näää inga äckliga ungar. Typ världens sötaste barn.
Men skitsamma. ÄR SJUK ... eller inte sjuk men typ mega förskyld, hostig, ont i huvdet och allt det dära UTOM feber. SÅ är inte hemma och degar utan går allt flitigt till min praktik och lider. Inte lider för att barnen är där utan lider med min förskyldning.

Fresten i da, fick så inihelvetes magknip. Visste seriöst inte vad jag skulle ta vägen och visste inte vad de berodde på. SÅ höll min mage på i nian en massa, hoppas inte det kommer tillbaka. Ska be till gud.

Tänkte igår att jag skulle skriva blogg i da, men nu när jag mår sämre pallar jag inte att skriva mer.
Utan tänkte lägga mig och sova igen. Det är fett najs att sova när man är sjuk, man märker inte av det då. 
Fast jobbigast är det när man sen vaknar. 

Saknar Thailand mega mycket, Funderar på att smita in på Landvetter och smyga in på ett plan.

Sov gott everyone.
Fresten tack för den.. vilken vän. :(
/ Friidi


RSS 2.0