♥ Hemma igen

Ja, då vart man hemma igen från klassresan sin. Jag kom iofs hem i Torsdags kväll, men jag har haft annat för mig än att skriva här. Men nu har jag en liten stund på mig innan jag ska till min plutt ♥ igen.

Resan har varit kanon faktiskt, fick lite ångestkänslor precis innan jag kom till landvetter men det gick över och det var en grymt rolig och minnesvärd resa kan jag berätta för er. Det bästa av allt var att jag tog med mig mina skor med hål i med ett stort hopp om att det inte skulle regna. Jag hade fan i med tur i det kan jag säga. Det ÖS regnade den första dagen men just då låg nästan alla i klassen i bassängerna på termalbadet i Budapest, kan det vara mer passande att det regnar då när man inte använder skor? hah ;) senare på kvällen fick jag låna Ericas skor, thanks! Resten av alla dagar regnade inte ett skit, kom kanske några små enstaka droppar den sista kvällen. Det var säkert mina skor som gjorde att det inte regnade. Muhah! Intressant ämne va? Om vi lämnar mina fina, trasiga och "snart-hejdå"- skor. Kan jag berätta att fan va jag har haft roligt på vår klassresa. Skrattat från allt mellan himmel och jord. Från hand-i-hand och limstift. (Tror bara några fattar detta) Tack min underbara klassen för en kanon resa som jag sent kommer att glömma, den vart jobbig och lett till både många skoskav och mygg, men har det fan med varit värd, eller vad tycker ni klassen? För jag tror ingen har kunnat undgå något av det dära. För mig vart det bara massa mygg och en hel del ont i fötterna. hah, men det får la man bjussa (stavas?) på?  

I går kväll grillade jag med några i slottsskogen, det var verkligen jätte gott, mysigt och jäkligt kallt efter ett tag. Men en mycket trevlig kväll blev. Tack för det ! ♥

I dag har jag försökt plugga en del, blev la inte så jätte mycket gjord, känns mindre bra. Har ganska mycket denna vecka och även nästa och näst nästa. Varför typ? Men Snart är det över, tack för det! Appro på det, fick jag min studentmössa i går och den passa perfekt, vad vacker jag blev i den och vad den passade mig bra, Som om Studentmössor verkligen hör hemma på mig (sköööjjja). Men fin vart den iallafall.

Nej, nu blir det duschen för min del, sedan home to my little darling ♥

Hörs!



♥ Packa... ?

Jäääj, Det går så underbart, Fuck no! Tror ni att jag överhuvudtaget har stoppa något i min resväska? Nej, det har jag inte. Jag har kommit fram till det att jag gillar inte att packa, jag tänker alltid.. Men den kanske jag vill ha, eller.. om jag inte kommer ta med mig den kommer jag säkert vilja ha den där nere. Tror ni att jag gillar sånt? Svara ni nej, så tror ni helt rätt! Grattis!

BER fortfarande om tips och jag tycker ni är dåliga som inte kommenterar och hjälper mig, skärpning, skärpning. För jag vet att ni har ett tangentbord, jag vet att ni gillar det ni läser.. så varför inte hjälpa mig? ^^ (hah, vadå tro sig själv)

För er som inte vet, eller för er som lusläser eller för er som nyss hittade hit till min blogg, så ska jag resa till Ungern och Rumäninen i morgon vid sex tiden. Jag hoppas på att resan kommer att bli skoj och att jag inte saknar han♥ och min familj, speciellt min älskade lilla vovve för mycket. Men som sagt, det är bara en vecka som jag ska vara i väg så det blir nog inte så farligt.

Jag upprepar, TIPS NÅGON?

See yah


♥ Nu ska jag..

Sova ! Så godnatt och sov så sött! ♥





♥ Slut på lovet.

Tog nyss en kall dusch, observera att min dusch är cp och inte jag. För övrigt var det väl skönt att göra sig lite fräsch igen. Haha.


Nu är det underbara lovet slut, vilket underbart lov det har varit måste jag säga. Vackert väder, inga läxor typ, bara slappa och göra vad man känner för utan massa plikter hit och dit. Jag åt årets första jordgubbar också, som smakade ljuvligt!
Kan det alltså bli bättre?

På torsdag far vår klass till Ungern / Rumäninen på klassresa inom en kurs som heter öppna ögon. Det ska bli roligt och spännande, har dock inte ens tänkt på vad jag ska packa ner än, hoppas jag möjligtvis får en packlista i morgon, så jag får lite tips. hah! Eller har någon något bra tips på att packa till ett ställe som Rumäninen?

Nej, nu ska jag ringa Putte♥, ta mig något smarigt att käka och sedan lägga mig och sova typ. Saknar min käraste ♥


♥ Påskafton

Min påskafton blev lyckad trots att jag hade klädångest, varför ska man typ alltid få det? Man har tusen kläder men vette fan vad man ska ha på sig, man borde tänka på afrikas barn som knappt har kläder. Buhu på mig!

Allt började med att jag drog till min älskade Pojkvän ♥ , som dock åkte väg precis när jag kom... what the fuck typ? hah!
Så det blev att sitta och sola lite på hans balkong i ett underbart väder ♥, Så det gjorde väl inget? haha! Efter en timme fick jag fan nog och skickade ett sms till Putte och undrade vad fan han menade med snart.. Men han kom tillslut hem iallafall. Då var det att skynda sig att fixa det lilla sista för att dra upp till hans granne på en mysig påskmiddag som var kanon god :) Tack så mycket!

Vid sex bar det väg för mig och patrik hem till Fredrik på förfest, på vägen kom alla andra som skulle dit. Jag + massa killar. Jääjh. Kände mig en anning mobbad. Fast skoj vare!



Vid nio stack jag och grabbarna vidare till Sofia där jag träffade Frida ♥  och massa andra godingar och hade grymt roligt!
Hah, Jag fick både glädjetårar och andra tårar, lite snefylla med andra ord, men jag hade iallafall grymt roligt och tack Sofia för den trevliga festen! ♥

 ♥  ♥
 ♥

Tog tre bussen hem, gick en anning, käkade nattmat & somnade som stock brevid min älskling ♥


♥ Klädångest!

Hjälp mig! Jag har klädångest, jag har ingen aning om vad jag vill eller ska ha på mig i kväll? Någon som kan komma med något förlag så våre jag ytterst tacksam!

- Klänning?
- Shorts?
- Byxer?

Help, Help, Help! Give me some ideas!


♥ Lång fredag

Långfredag? .. Varför heter det lång fredag? Jag tycker inte dagen verkar speciellt lång.
I dag har det varit extremt solig och skön dag, vilket jag älskar ♥ Satt ute en stund och steeekte lite, Man måste ju bli brun till både studenten och balen! Men shit vilken dag är det i dag den 10 april, vet ni vad som händer om TVÅ månader (!)
JAG, FRIDA TAR STUDENTEN! My gad!  Jag minns fortfarande när jag och Alexandra i trean klättrade upp i skidbacken och sjöng (skrek) ut den dära sången " vi har tagit studenten, vi har tagit studenten" och att vi ändrade texten till "Vi har blivit bästis med Carro" , Det var ju för fan för NIO år sedan! och om två månader kommer jag själv att sjunga denna låten för att jag just tagit studenten! wiiie!

För övrigt har jag inte gjort så mycket i dag, somnade till en stund i min säng och sov två timmar, nödvändigt? -.- Tydligen.

Men nu ska jag gå och göra något nyttigt, kan någon gissa vad? JO läsa teoooori, yeeajh! See yah!


♥ Påskfirande

... med vännerna. Köpte lite godis och tillbringade dagen framför tven med filmer! Vi såg "Taken", Gryyyyyyyymt bra film. Se se se!!  och även en av alla bring it on filmer, den är mysig! :) ♥
Urrsh, vad jag fick ont i magen av allt godis, fast det är så gott så kan de bidra med sådana sakor.. illa illa!

Föresten nu har jag sökt in till Göteborgs universitet  på Lärarprogrammet, Svenska och även lite till men hoppas verkligen på Svenska! Vore roligt. Känns skönt att jag äntligen har bestämt mig, om jag nu har det? haha! Men det känns bra nu faktikst! Varför ska alla dessa val ge en sådan förbaskad ångest?

Nej, vad tycker ni... ska jag sätta mig med körskoleboken eller för att äntligen få det dära dumma körkortet! haha xD

See yah!


♥ Avia mea cara, ab imo pectore.

Någon som kan lista ut vad det står?

Ska ge er en ledtråd: Texten är tillgängad Patrik Sievers

Avslöjar svaret i nästa inlägg ;)

Texten är förövrigt på Latin. See yah!


♥ Påsklov

Oj, det var några dagar sedan jag skrev här. Hoppas jag inte tappat allt för många läsare nu bara ;)
Det första jag vill säga är att jag har  PÅSKLOV ♥ och det andra jag vill säga är att FAN VA SKÖNT DET ÄR ATT HA DET! ♥

Tänkte berätta lite vad jag pysslat med de senaste dagarna utav mitt påsklov, så läs och njut.

Fredag: Var på Tv-inspelning med klassen, "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" - Det var ganska roligt faktiskt till skillnad från de andra programmen. När jag kom hem slappade jag bara och njöööt av att säga "Jag har påsklov" wiiiie!

Lördag: Tog en mysig frukost och kollade lite på tv. Sedan pluggade jag lite på körkortsteorin innan Putte♥  nutt kom till mig. När han väl var hos mig drog vi med Jennie till "smakfullt" för att fika och hälsa på Erica.
Resten av kvällen myste jag med Patrik ♥ och kollade lite på Robinsson och så. Mysdag helt enkelt.

Söndag: Bar det av till Ullared, I just Love it. Det är så mysigt att strosa omkring alla billiga och fina saker och allt finns där typ. Köpte lite av varje. På kvällen hade jag och Patrik ♥ en till myskväll framför filmen "supersugen" med Chips och dipp och grejer ;)

Måndag: Efter att ha lämnat av Patrik ♥  vid bussen stack jag hem och storstäda huset typ (iallafall övervåningen) det blev så fint så och jag tror ni att mamma och pappa blev allt överraskade minsann. Lyckad men jobbig dag!
HAH föresten så ska jag alltid klanta mig när jag städar.. HAHAH!

Tisdag: Pluggade lite körkortsteori och nu börjar det gå framåt! :) Sedan städade jag upp lite i mitt rum oxå så nu har jag fått gjort en del, fast rummet är för övrigt inte riktigt klar.. konstigt att det jämt ska bli så stökigt fort!

Onsdag: Planerna var att jag skulle söka till vilken utbildningen jag ville gå, men ack nej. Jennie var här och vi kollade runt en del, men tror ni att vi sökte? NEJ! Jag har fått ångest över vad jag ska välja. Buuhu! Sedan tog jag bara det lungt och efter det jobbade jag i tre timmar, najs bajs!

Ja, det var lite vad jag har pysslat med dem senaste dagarna! Får se vad som händer de övriga dagarna, men ska försöka få gjort lite nu.

- Läsa teori
- Städa färdigt
- Söka i mån eller i dag?
 
och lite annat smått och gott. Ha en trevlig kväll kära läsare.
 

♥ Sköönt

Vet ni vad min pappa håller på med? HAN plågar eller snarare torterar mig med den äckliga låten "Snälla Snälla", alltså helt seriöst. Han har dratt påden låten och typ på högsta volym och han vet att jag inte gillar denna låt... GAHH HAN SKA FÅ IGEN! Vänta du bara farsan!

För övrigt har jag längtat efter denna dag, då jag äntligen kan säga att jag är klar med mitt historia arbete, HÄRLIGT. Jag vet inte fall det blev bra eller inte, men det blev iallafall ett arbete på några antal sidor. Det känns även skönt att vara klar med idrottsrapporten och i mån får vi påsklov! ♥ YEAAH Ska bli underbart att ha det faktikst, tror inte vi har något att direkt plugga på så ska passa på att läsa körkortsteori, kan vara bra om jag nu ska ta körkort någon gång i framtiden. Ska nog även passa på att öva mig lite för nationella i engelska, hur man nu kan göra det. Något bra förslag någon?

Jaa, men nu sitter jag och samlar ihop bilder med vår klass till Mikkan för att hon ska fixa något som vi alla i klassen kan ha efter studenten.

För övrigt är jag ganska förskyld och matt och urrsh känns inte direkt som något vidare kul att vara, men som sagt det är därför jag inte tycker om våren så himla mycket, för man blir ALLTID förskyld på ett eller annat sätt. urrsha!

Men jaa, sov så gött alla söta människor.




RSS 2.0