♥ Dagen före dopparedagen...

... eller den 23:e december, beror på vad man känner för att kalla det.  ;) Fast snart är det faktiskt inte dagen före dopparedagen längre utan själva Julafton. Tiden går så fruktansvärt fort! Hah, jag låter gammal när jag säger/skriver så, för det var vad alla andra vuxna sa vid jul när man själv var liten och dagarna gick enormt sakta fram till Julafton. Nu har man själv blivit sådan. Haha!

Nu ska jag berätta något roligt, Jag Frida Karlsson har tagit körkort! Jajjemänsan, Äntligen är det över! ;) Där
har ni också anledningen till att jag har varit dålig på att uppdatera för jag har haft mänger med saker att göra, plugget, praktiken, körkortsteori och övningskörning. Känner mig nöjd och jag har dessutom inte varit rädd för att köra nu i detta snökaos, fast lite otäckt har det varit.

Och visst är det underbart? SNÖ! Det har varit det nu nästan halva december, jag är överlycklig faktiskt. Jag tror hela sverige hoppas och tror att julen år 2009 kommer bli vit. Myspys!

Nu sitter jag framför tven och Bingolottos uppesittarkväll, det är mysigt tycker jag.. Innan jag satte mig här var jag hemma hos Putte och innan dess var vi på Liseberg. Det är jätte mysigt att gå omkring där med den man håller kär. Han är fin min Putte <3 Jag körde dessutom, erkänn jag är duktig? :)

I morgon är det Julafton så jag önskar er alla en Riktigt God Jul !





♥ Underbara December!

Visst blev man otroligt glad när man vaknade upp den första december och det har slagit om från PISS tråkigt regn och äckligt väder till frost och flera minus. Jag blev iallafall lycklig! Visst det kunde varit snö, men va fan.. man får vara nöjd med det man får. Det är bara lite sorligt att det slagit tillbaka igen. Men vänta bara det hinner säkert ändra sig ;)

Den andra VFU perioden är nu över, vilket är både skönt och tråkigt. Troligtvis ska jag inte tillbaka dit igen, lite synd nu när man äntligen har fått lite små kontakt med eleverna där. Men igentligen vad spelar det för roll? Bara att ta nya tag och försöka lära känna de andra på något annat ställe. Läraryrket är ett socialtyrke, vilket ändå är ganska nervöst nu när man är ganska jämnårig med dem man praktiserar för. hihi. Men det fixar man ;) Jag vågar iallafall!

Idag är det den 4 december, vilket innebär att jag och Patrik♥ har varit tillsammans i ett år och sju månader.. Om jag minns rätt? (orkar inte räkna efter). Det känns underbart! Fast det är ganska jobbigt just nu när vi inte ses så ofta och pratar i telefon rätt ofta, vi börjar nämligen tjafsa mycket lättare i telefon och så. Vilket kanske inte är lika bra men ässh han kommer hem snart ändå :) ♥

Föresten måste jag berätta att jag klarade första kursen på Lärarprogrammet! Otroligt stolt är jag över mig själv, behövde inte göra om något utan fick ett Godkänt direkt, helt underbart! Så nu har jag 15hp ;)

Nu ska jag fortsätta plugga på min observation som ska vara inne på Måndag och ja, jag lovar att skriva här oftare har varit sämst på att skriva här, men jag lovar... Det kommer fler rader och det oftare, I promise that!

I morgon är det dags för julshopping med mamsen, som varje år! Ska bli jätte mysigt! Sedan blir det hem och fixa i ordning sig och dra till Emma, ska bli otroligt underbart roligt att träffa alla mina flickor igen! ♥ Evigheter sedan. SÅ jag ser framemot i morgon. Wiiiiiiee!

Take care my friends!



RSS 2.0