Vilka läser?

Jag har skrivit blogg i några antal månader nu och är lite fundersam... Vilka är det igentligen som läser min blogg?
Är det bara såna jag känner eller är det även såna som är intresserad av vad som händer i min vardag.
Så de som vill skriv gärna vem du är i en kommentar ;)

Sitter och väntar på att Bonde söker fru ska börja och Oskyldigt dömd... Wiie :)
Då ska jag vämra mig ett par bullar och dricka lite Pepsi och tända några ljus och njuuuuuta över att jag är helt ensam.
Jag Saknar Patrik, han har filmkväll med några i hans klass så han saknar nog inte mig.

Igår blev jag inbjuden till Amandas 18 års fest. Trevligt! Alltid lika skoj att träffa MandaPanda. Hon blir en stor tjej nu! Det är synd bara att vi har glidit ifrån varandra så som vi har gjort.. Men många minnen med henne har jag allt.
Tack för inbjudan föresten!

Alltså kan någon förklara för mig vad som hände igår igentligen? Jag fick ett sms från Emma Hammarin där det stod om en snubbe som skulle skjuta massa i nordstan och att det var på nyheterna om att allt bara var ett stor skämt.. Men vad är den här så kallade videon där mannen i fråga säger att han ska skjuta massa? Jag vill se den! Och föresten? vem fan hotar med en sådan sak och sen ringer upp polisen och säger att han inte menade någonting utan mådde väldigt dåligt? Säger som i scream eller om det nu var scary movie.. FÖR många människor har sett för många kassa Skräckisar!

Jag gillar verkligen att läsa bloggar nu förtiden! Tycker det roligt att se vad folk skriver om osv. Någon som vill tipsa mig om andra bra bloggar som inte är "kändisgrejs" utan vanliga medmänniskor. Som jag oxå kan träffa på på vardagen.

Puss/ Patriks Frida.

Patrik Sievers



Patrik Sievers

Vad gjorde jag för att förtjäna dig? Du är den fiinaste kille jag vet!
Du gör mig nästa alltid glad, vi kan skratta som inga andra och vi kan ha så skoj tillsammans.
Jag kan verkligen vara mig själv, kan vara hur knasig jag vill och jag vet att du fortfarande älskar mig för den jag är.
Det bästa är att vakna och kunna krypa in till dig och pussa dig på munnen.
Tänk om jag inte hade fått din MSN från Erica den gången jag bad om den, då hade jag aldrig
funnit dig, aldrig upptäckt dig eller upplevt de underbara stunder jag fått uppleva med dig.
Du är det bästa som hänt mig, unge grabb.
Jag älskar dig min PuttePlutt. (L)


Höstlov

Mitt förra inlägg var inte det bästa eller gladaste jag skrivit men jag var så oroligt sårad just då. Men nu glömmer vi det.
Kan berätta att jag har Höstlov... som typ alla andra ungdomar och barn som går i skolan just nu.
Det är väldigt skönt att ha lov vill jag säga bara vila upp sig och gotta sig, tyvärr är höstlov otroligt för korta. 
Från i Fredags tills i da har jag bara varit med min Plutt. MYSIGT har det varit! 
Resten av lovet hoppas jag att jag får tillbringa med mina vänner och lite till med Patrik. Jag känner att jag även vill plugga lite så jag slipper göra ALLT under praktiken, Har så mycket nu känns det som att jag måste börja jobba på det nu.

Har glömt att berätta att jag har skrivit in mig på körkortsspecialisten nu och efter praktiken ska jag köra igång med körandet. Jag vill trots allt skaffa körkort så nu får jag se till att skaffa det oxå.  

Jag saknar min älskling redan, vill att han ska komma till mig nu!

PUSS / Friidis


Vet inte vad jag ska säga?

Sitter i skolan just nu, vi ska strax ha pedagosikt ledarskap ifall Kjell-Hugo kommer men det tror jag knappast. Vi skulle ju fått fika den här lektionen. Kommer han inte hade jag fortfarande kunnat ligga hemma och mysa i min sköna säng som jag var tvungen att lämna.

Jag känner ilska just nu... fan va irriterad jag blir. En viss mening till mig i da gjorde mig riktigt upprörd. Fy ! Jag tänker fan aldrig ställa upp när det gäller något sånt här mer. Jag känner en så stor besvikelse.. vad har inte jag gjort? Vad har inte VI gjort? och den meningen gjorde mig fan ledsen......
Förstår inte varför ni andra inte reagerar? Känner ni inte som jag? Tydligen inte för ni pratar ju som om det inte våre några problem, har ni tänkt på att vissa som gjort lite mer drabbas oxå och inte bara ni?

När det händer sånt här förstår jag verkligen vart man står hos vissa. Det ska bli skönt att ha lov och det ska bli skönt att få ha praktik...  det behöver jag!

Ha en trevlig jävla Halloween!

Födelsedagspresenter...

Jag vet att det här inlägget kommer lite sent, men jag kan tyvärr inte hjälpa det min dator har ju faktikst varit på lagning.
Men bättre sent än aldrig. Här är iallafall en bild på alla mina presenter... har nog missat någon. Tyvärr ser man inte jätte bra men jag ska beskriva av jag fick och av vem.


* Par stövlar, en tröja, en väska, en digitalkamera, två handdukar, tre stycken par örängen, ett kort, ett halsband, ett hårband, en eyelinjener och en buket röda rosor som ej finns på bilden - Av Mamma och Pappa :)

* Ett super fint Halsband av min fina Älskling.

* Mord i Midsomer med tre filmer i, Två boxar med Vanveeteren med fyra eller tre filmer i varje box - Av min Storasyster och hennes familj.

* En flaska Passoa och ett presentkort på Ginatricot. - Av min storebror.

* En middag på Lydia´s och en sminklektion på make up store + Smink av dem. Av - Erica, Erica, Emma, Jennie, Micka, Sofia och Anna. + ett par Cocacola flipflop av Jennie ^^ 

* Ett par Ljus av Johannes. 

* Blommor av Frida och Malin. 

* Pengar av Farmor.
___________________________

Det var allt jag fick, Tack så mycket ALLIHOPA! Jag hade en kanon födelsedag, middag och en utekväll! Tack för allt! (L)

Puss / Friidis

Bastutime... strax.

Sitter och väntar på att Bastun ska bli varm så att jag kan basta. Pappa har nämligen plockat ut alla saker därifrån så att man kan basta. Det är så mys att basta... Kanske inte själv men men.. Det är iallafall härligt att bara ligga och njuta och känna hur sen svettet rinner. Ohhhh Jag vill dit nu. Funderar på att dra ut och ta en liten promenad innan så jag blir lite kall, ska nog fråga mamma om hon vill hänga med ut oxå kanske men jag tror inte hon orkar. Kan fråga pappa oxå men han kollar nog på fotboll skulle jag tro. Isånafall får det la bara bli jag och vovvsingen då, det funkar det oxå.















Puss / Friidis

Ska det behöva vara såhär?

Jag har funderat på det här med vänskap mycket och i många år.
Hur många har en vän som dem verkligen kan lita på till 100% ? Hur många utav er är det som kan säga "Jag älskar dig" till sina närmaste vänner? och Hur nära står dem igentligen er?
Ena dagen kan man vara jätte nära vänner och betyda mest för den personen och dagen efter helt plöstligt vara det största samtalet med en annan person? Ska det vara såhär? Tycker ni att VI förtjänar detta? Jag förstår igentligen inte varför det ens kan vara såhär! Okey, den här världen vi lever existerar faktikst skitsnack, inget vi kan göra åt. ALLA snackar skit om någon nån gång. Antingen för att man är besviken på den eller av andra anledningar. Men varför ska man då använda den här meningen som betyder alltså så jäkla mycket, "Jag Älskar dig" Man ska använda den här meningen när man verkligen menar det. Jag minns att när jag gick i sjuan skrev jag "älskar dig" till vänner som inte ens stod mig speciellt nära. Varför gjorde jag det? Jag älskade dem ju inte? Visst jag tyckte om dem som mina vänner.. men jag ÄLSKADE dem inte?
och varför ska folk skriva och säga att "fan va jag är glad att jag har träffat dig, du har förändrat hela mitt liv, det känns som vi har kännt varandra i flera år osv ".. men det allra värsta "Jag ska alltid finnas där för dig, alltid vi två"... och sen går och säger det till en annan person oxå... Förstår ni vad jag menar eller tycker ni jag låter helt dum i huvudet? Nää när jag tänker efter så är det allra värsta nog "Jag kommer aldrig svika dig som många andra gjort" och inte ens håller det.

Jag vet inte.. Men jag kanske är en kass vän? Det känns som jag bara förlorar och förlorar vänner. MEN jag gör ingenting för att förlora dem. Jag snor inte någon annans kärlek, jag snor inget överhuvudtaget för någon, jag är inte den som går runt och snackar skit om mina vänner till allt och alla, klart jag kan säga något men då är jag endast besviken på den väldigt besviken. Jag är inte heller den som är falsk mot mina vänner och inte heller den som vänder någon ryggen.
Varför händer det då saker som det här? Att jag förlorar vänner... eller glider i från många. Det är bara så jäkla sorligt.
Jag har en vän... eller hade.. jag vet inte längre... Jag vet inte ens om hon bryr sig om mitt liv längre? Många stunder tänker jag på vad hon gör och hur det går för henne, jag undrar hur många sekunder jag tillbringar i hennes hjärna?
Jag är besviken på henne och sårad att hon inte ens kämpar för vår vänskap. Det finns två sorliga saker med detta och det ena är att hon var en gång min bästa vän innan hon fick en ny umgåskrets och den andra är att innan henne förlorade jag två stycken till som verkligen stått mig nära.  Varför ska det vara så och vad är det jag gör för fel?

Nää nu ska jag inte sitta här och tänka på sånthär. Jag är lycklig trots det här. Jag har en underbar pojkvän, en underbar familj, vänner som inte har svikit mig och en klass jag känner mig trygg i. Det enda som igentligen saknas är det vänner som jag en gång har förlorat som jag inte har viljat förlora.

En sak vill jag säga med det här inlägget - Tänk efter innan du säger "Jag älskar dig" till någon.... Gör du verkligen det?

Puss /Friidis


Klassfest

Som jag skrev i går skulle jag ju på klassfest, kvällen blev verkligen lyckad tycker jag. Igentligen var det synd att alla drog tidigt och att det blev tomt med folk. Men men, jag tycker den var väldigt bra iallafall.
Det börjades med att man hoppade av bussen och gick en bra bit till huset som var hyrt för vår skull. Efter en stund blev det käk. Det var gott i gott gott. Under middagen fick några lappar och jag listade ut många bland annat Fridas "Jag tyckte inte maten var så god" HAHA! Först gick jag på det och sa att det är aldrig lika gott som hemma. hahaha xD. Själv fick jag en lapp om att jag skulle visa hur vig jag är under kvällen, gå ner i spagat och grejer.. haha, Jag kan inte ens gå ner i spagat? xD Men försökte gjorde jag några gånger iallafall...
Jag gillade Alans tal "Jag vill skåla för alla vackra tjejer som är här.......... och för Alexander ". Något sånt var det iallafall. 
Sen gillade jag även Sofias tal och hennes lekar. Dansen var greaaaat oxå. Jag älskar verkligen att dansa.
Det enda som kunde göra att kvällen blev bättre var att alla kom, att alla stannade längre, Gunilla kom och att den lilla insidenten aldrig skedde. Tack för en kanon trevlig kväll och TACK Caroline och Patricia som fixade allt och såg till att det blev en klassfest.




PUSS / Friidis

YES!

Min dator har kommit hem igen! Fan va underbart det är va! Sitter nu och överför tillbaka alla mina bilder och musik och allt som jag hade på den förut. Känns så underbart att ha den tillbaka igen. Så nu kan ni snart vara beredda på att få se bilder på mina presenter från födelsedagen, bilder från födelsedagen, utgången och annat smått och gott. Ni kan oxå vara beredda på att jag kommer börja uppdatera igen! :) Jag är glaaaaaaaad!

Felicias operation gick bra med, sköööööööööönt! Nu är de dumma halsmandlarna borta på dig och även äckliga polyper [Stavas?].

I går hade vi hälsodag med klassen, vår klass spelade laserdome och gissa vem som vann?...... Jo, det var inte jag. Jag kom däremot tvåa. Det kallar jag grymt ;) Jag är oerhört stolt faktikst! Var bäst i mitt lag. thihi.
Jag skrev dagen innan på tavlan i klassrumet: "Jag kommer vinna på laserdomet. Bara så ni vet det! Tack för mig / Frida K ". Caroline var den som ändrade texten till  "Jag Caroline kommer vinna...." Igentligen är det jäkligt komiskt för det var precis det som hände. Hon vann och jag kom tvåa. Erkänn att det var lite komiskt ändå? :P Fast från början skrev jag det dära med att vinna på skoj. thihihi. Nå väl, det var jävligt roligt att spela med klassen iallafall. Jag vill jäääääääääätte gärna göra om det!

Om några timmar ska jag fixa mig i ordning för jag ska nämligen på klassfest i da, ska bli trevligt! Vi ska dessutom äta Taccos! Mumma! Sen ska jag dra mig vidrare till min Puttenutt och sova där! <3

I går hade jag och Patrik en jätte mysig eftermiddag/kväll. Patrik mötte upp mig vid laserdomet och vi åkte och käkade på Lydias, det var riktigt smarigt vill jag lova. Efter det gick vi i stan och shoppade lite. Hittade ett par pyjamas byxor! :) Runt fem gick vi till ferdinan och Patrik beställde en Öl. Efter det gick vi lite till i stan och när alla affärerna stängde drog vi och hämtade ut biobiljetterna till "Patrik 1,5" sedan drog vi upp till den resturangen/baren på bergakungen och där tog jag en drink som hette "Rosa Pantern", verkligen SKIT god! Rekomenderar den skarpt! Satt där tills vi gick in och kollade på bion. Den var verkligen jätte bra, både rolig och sorlig och allt. Se den! Tack för en Jätte mysig eftermiddag/kväll Puttenutt! Jag Älskar dig!

Oj vad mycket jag skrev nu kände jag och vad mycket jag snart kommer att skriva när jag laddar upp lite bilder och sånt från allt. Men jag hoppas ni läser och njuter.

PUSS / Friidis


Lyssnar på Zzzzznark...

Sitter och övar på min redovisning i Samlevnadskunskapen medans jag hör min lilla vovving ligga och snarka... Det är ganska sorligt att hon får lilla och sova och inte jag som måste sitta här. Men annars är min hund jätte söt när hon ligger där och snarkar.. thihi man kan faktikst inte göra något annat än att bara le åt henne, funderar skarpt på att gå och krama henne just nu bara för det och väcka henne... Muahha!

Nu är jag tillbaka och ni ska veta att min hund är fan den gosigaste  och finaste hunden!

Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator så det är därför jag inte skriver här så ofta längre, men jag försöker hålla ut!
Pappa ringde dem i går och de sitter och väntar på ett moderkort som de har beställt så fort dem får det ska de snickra ihop min dator och skicka den tillbaka hem till mig. Wiiiie Hoppas det går fort! Jag saknar den!
Sitter faktikst och saknar något mer just nu och det är Patrik! Jag är verkligen JÄTTE glad över att jag träffade dig, du är det bästa som finns. + Min familj och Nitra som oxå tillhör den.

Men nu ska jag gå och kolla på främmande fågel, Seee yaah / Friidi


RSS 2.0