♥Fjällbacka i Morgon!

Och jag säger bara en sak: UNDERBART! Förra året var jag där med Patrik ♥, vi hade det så jäkla mysigt och att få tillbringa några ensama dagar tillsammans med honom i en sjöbod och sedan käka god mat hos hans super gulliga Morföräldrar gör inte saken sämre. Har inte riktigt börjat packa än, för jag hatar det. Men jag ska strax börja. Fixar lite annat stuff som ska med upp, lite bra filmer och grejer för att mysa med på kvällarna. Det ska även bli en del bad, solning och bastu förhoppningsvis. Jag längtar!

Jag vet att jag ska skriva ett inlägg om studenten, men har jobbat i veckan och just nu har jag verkligen inte tid. Har egentligen inte tid för detta inlägg men jag kände att jag var tvungen att skriva av mina förväntansfulla känslor.

Vi hörs när jag kommer hem igen, Puss!♥




♥ Om Balen...

oj, nu har mina läsare börjat klara igen... och denna gången har jag faktiskt inga bra anledningar till varför jag inte uppdaterat på ett tag, så jag struntar att förklara mig. thihi

Sist jag skrev var dagen innan balen, det var iofs ett tag sedan. Men vilken otroligt underbar dag! Hela veckan före den dagen hade det både regnat och blåst och varit kallt. Men vi fick verkligen det perfekta vädret och tummen upp för det!
Solen sken och inte ett enda moln syntes till, tror jag iallafall? Kollade nämligen mer på alla vackra klänningar, smokingar och fina håruppsättningar istället för att spana upp mot himlen och räkna moln. När klockan slog sex stod våran Limousine och väntade på oss, vacker var den!  Man kände sig verkligen speciell när vi åkte den enda limousinen som fanns på plats när resten av folket fick sitta i en buss och luffa. Muhah! 


♥ Älskling och jag ♥

Väl framme så fick vi en välkomnsdrink, de togs kort och var det minglades. Vädret var fortfarande på topp och det gillar vi! Maten smakade ljuvligt, speciellt den underbara förrätten och jag skulle göra vad som helst för att få receptet, någon som har lust att fixa detta åt mig? ^^  Mumma! 


♥ Jag och Älskling ♥


Stämningen var på topp, middagen god, dansen? Ja, vad ska vi säga om den Putte mer än att du MISSA den, hahah! Men tur var kanske det, annars kanske vi hade skämt ut oss, thih ♥ Annars var musiken härlig och jäklar var skönt det var att höra vår utspringningslåt och känslorna för att ta studenten pirrade något otroligt.
Jag tror att jag kom i säng kring fyra efter att ha plockat ut ca 40 hårspännen i mitt hår, My Gad.. Tycker synd om Amanda som var tvungen att sätta dit alla dessa. Haha, Tack Amanda för hjälpen med håret, kanon blev det och det höll sig hela kvällen/ natten. Och jäklar var jag hade ont i fötterna när jag skulle sova.



♥ Jag och Älskling ♥


Får la avsluta med att säga, vad är väl en bal på slottet? Dötrist, långtråkig och alldeles.... alldeles Underbar!
Fasiken vad jag hade det roligt och trevligt, den bästa avslutning en skola kan ha.♥


♥ Jag och Älskling ♥


Vi hörs i nästa inlägg där det kommer skrivas om en av de allra bästa dagarna, studenten..


RSS 2.0