♥ Sämst på att uppdatera

Japp, detta stämmer verkligen nu! Patrik är för tillfället hemma och jag sitter och skriver på två hemtentor samtidigt. Så tiden till att sitta och skriva här läggs lite åt sidan faktiskt. Hoppas ni har överseende med detta. Det är bättre att jag återkommer när Patrik åker hem, vilket blir på Söndag. Så på återseende!


♥ Ullared!

I fredags var jag på Ullared, Jag älskar verkligen det stället alltså! Av många olika andledningar, mest för att ALLT typ finns där i en och samma butik och priset såklart, det är också riktigt najs! Fick köpt en del saker, som alltid, Men så ska det väl vara ;)  Dock hittade jag ingen snygg Jeansjacka där men fann senare en snygg på HM för ett billigt pris. Mycket nöjd! Kommer bild på den och mig soooon! :) Köpte två par skor som jag också är väldigt nöjd med. Så nu får det gärna bli vår på riktigt, med mycket sol och mycket värme och mycket vackert fågelkvitter... 

Jag har inte sett något vårtecken ännu, har ni det och vad i sånafall? :)



♥ Fångarna på fortet

För några dagar sedan var jag inne på tv4´s hemsida och läse den glada nyheten: Fångarna på fortet kommer börja sändas igen! Fy fan vad jag blev glad! Jag älskade fredagarna då de sändes med Gunde svan och jag blev endast besviken när man försäkte med andra programledare få samma känsla över programmet. Men Oj, vad jag kommer sitta som fastklistrad när detta sänds, vet dock inte när det kommer börja sändes, Men tack och lov lär det bli av så slipper man tråkigheter som idol och Lets dance för ett tag iallafall. Någon som blev lika glad som jag? :)


Bild: Tagen från Google


♥ Bilder från Jennies firande..


Jennie serverade god bål, som smakade både Banan eller va det Apelsin? ;) God var den iallafall!

Vi spelade fia med hut, Vem vare som vann igentligen?

Här bjuder Jennie på mat, det var gott :)

Jag, Emilia och Alexandra

På Harrys!

Här dansar jag och Jennie, haha!

Jennie var riktigt duktig ;)

Jag hade grymt skoj denna kvällen, Tack allihopa för en skit skoj kväll/natt!


RSS 2.0