31 Augusti - 23.54

Vart har denna sommaren tagit vägen igentligen? Den har bara fööööööörsvunnit! Buhu! Jag har haft sommarlov sedan den 5 Juni tills idag. För i morgon börjar jag skolan igen, mitt andra år. Eftersom jag inte bloggade så mycket i sommar så kommer en liten resumé i bilder vad som har hänt mig i sommar.

SÅ NJUUUUUUUUUT!


Allt börjades med en avslutningsgrill med klassen.


Liseberg med vännerna.


Utgångar :)


Midsommar firades med Patriks familj och deras vänner.


Har varit uppe i Fjällbacka och myst!


Besökt spaninen med Patriks familj - här är vi på en tjurfäktningsarena i den häftiga och mysiga staden Ronda.



Staden var grymt häftig, titta bara på vilken höjd man befann sig på.


Här var man minsann brun, men eftersom jag bor i Sverige så finns inte färgen kvar.


Hade inte Putte löjlat sig på denna bild, hade den blivit världens vackraste.

Sedan har jag gjort en massa mer saker. Men det har inte förevigast på bild, har blivit dålig på att ta kort. Men nu finns det bara en sak att göra: Acceptera att sommaren är slut - Välkommen Höst!


29 Augusti - 20.31

I dag är jag trött och nej, det är inte för att jag hämta min bror vid halv tre på natten. Jag är bara trött! Kan också bero på att söndagar är jäkligt tråkiga.. man känner liksom söndagsångest sväva omkring här hemma. Skönt att jag inte börjar förrän på Onsdag så slipper jag iallafall ha söndagsångest denna söndag. Dock kommer jag ha stor tisdagsångest, men antar att det inte är lika hemskt? :)

I dag förlorade mitt lag fotbollen... Fan va synd, detta kan innebära att de inte kan nå första plats. Men man kan väl alltid hålla tummarna.

Kvällen i går var mycket trevlig, att träffa släktingar och sitta och tjöta är väldigt trevligt sedan är den goda maten ett stort plus också ;)

Just nu sitter jag och tänker på hur jäkla underbart Jennie har det i den sköna värmen. GAH vad orättvist.. det är ju för fan rena hösten här hemma... i AUGUSTI. Vad fan händer Sverige?

Hörs!

28 Augusti - 15.18

Jag har igentligen (jag vet att det stavas med E) inte tid att sitta här men jag gör det ändå! Min mammas kusin och hennes man ska komma på besök och vi ska käka god mat och såvidare. Mums! Tur att vi ska käka snart, för jag börjar bli ganska hungrig nu!

Ikväll ska jag vara nattaxi åt min kära bror och hans fina tjej. Brukar det inte vara tvärtom att storebron kör sin lillasyster? hah! Whatever, jag är en snäll lillasyster och gör det så gärna. Jag vill helst bara ta det lungt denna helg med tanke på att jag börjar skolan på onsdag! (GAH!)

Vi höres!


27 Augusti - 20.07

Tjolahoppsan!

Nu sitter jag är typ proppmätt, har käkat jättegod (!) sparrissoppa. Mums! Jag har aldrig käkat det innan men det var mycket smarigt faktiskt. Så det är något jag verkligen kan rekomendera. I sparrissoppan kan man ha räkor och lite rödlök för att det ska smaka ännu bättre. 

I dag har jag sysselsatt mig med att vara med min fina vän Ida, jag åkte upp till henne och vi tog en promenad med de hundar hon passar. Vi snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Mest snackade om vår träning. Vi ska nämligen börja gymma tillsammans och det ska bli grymt roligt. SÅ nu jäklar ska jag få riktigt snygg och vacker kropp + att jag får umgås med min Ida allt mer! Kan det bli bättre? Skulle inte tro det! :) Detta kommer bli kanon tror jag faktiskt. Men vi kommer inte köra i gång förrän i slutet av september då vi kommer kunna satsa 100 % ;)

Nu ska jag försöka trycka i mig lite paj som mamma också har gjort. Sparrispaj, det är också något jag inte testat så det blir spännande. Vi är inne på sparris denna helg tydligen ? haha!

Hörs!

26 Augusti - 21.48

Som ni kanske har märkt har jag haft ett stort uppehåll i min blogg. Detta beror på massa saker faktiskt men de två största andledningarna är att min Pojkvän har varit hemma under sommaren och att jag inte har suttit vid datorn så mycket och inte heller under långa stunder. Det enda jag typ har gjort är att kolla Facebook, mail och likande. Andra anledningen var att jag tänkte lägga ner bloggen för att jag kände att jag hade för långa uppehåll i den och kände massa krav att behöva uppdatera den.

MEN....

Jag har ångrat mig! Nu när Putte befinner sig i sin del av Sverige har jag haft tiden att sitta lite vid datorn och läsa andras bloggar igen och det har fått mig sugen att skriva massa saker om allt, nästan iallafall. Så jag ska ge mig och min blogg en chans till, vill ni också göra det ?


RSS 2.0