♥ NattiNatti

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, Jag vet att det blir sent. Men ibland är det härligt att bara sitta upp på nätterna vid datorn och pyssla och ingen annan i huset är vaken. Men inte lika skönt när man är trött och inte orkar gå upp på morgonarna. Och det blir nog ingen ändring på det när min Älskling♥ kommer hem heller. Men vad gör det? Godnatt!




♥ Ledig

Nu är veckans arbetsuppgifter färdiga och detta innebär ledighet tills måndag, Skönt!  Helgen ska spenderas med mina tjejer. Vi är bjudna till Erica i Stenshult. Det ska bli underbart trevligt att få träffa er alla igen, tjöta lite och skratta massvis! Ser verkligen framemot detta, tyvärr kan inte alla komma men så är det ibland.

Nu har min Älskling♥ cyklart 61mil på bara 8 dagar och jag är grymt stolt över honom♥ faktiskt. Nu ska de ändra kurs och cykla mot Göteborg, alltså innebär detta de ska cykla hemmåt och det innebär att han är på väg till mig! Det är bra, för Jag Saknar Honom!

Kan inte ni som läser kommentera lite vad ni tycker om bloggen, så vore jag väldigt tacksam!


♥ Vart tog sommaren vägen?

Jaa, det kan man verkligen undra! Det har verkligen bara ÖSREGNAT ute i dag. Roligt? NEJ! När det är sommar ska man vara ute och sola och bada och mysa och grilla. Hur mysigt är det ute nu på en skala? Bara regningt och massa sniglar som slemmar på vägarna. Dessutom blir man alldeles genom blöt av att vara ute i detta PISSväder.
GE OSS VÄRME OCH GE OSS SOL, DET ÄR JU SOMMAR FÖR SJUTTON!




♥ Aww...

Min hund ♥är den sötaste i hela världen och jag tycker om henne alldeles för mycket för att kunna beskriva.
Trots att hon skäller massvis, trots att hon fäller massa hår, trots att hon är helt knasig. Tänk vad en Hund♥ kan sätta spår i människors känslor och hjärtan!♥


Visst blir ni avensjuka på mig?♥


♥ Välkommen Till Världen..

Säger jag till min Systerdotter, Lavine♥ . Torsdagsmorgonen den 9 Juli ringde Pappa och berättade allt. Att min syster har fått barn. Och så berättade han även vilken resa det hade varit in till förlossingen. Min syster hade vaknat vid halv tre på natten och kännt att hon hade ont i magen och så kom två verkar på rad. Sedan gick vattnet och hon ringde till mamma och pappa. Vid tre stack de iväg och pappa körde olagligt fort. Men det krävdes  vill jag säga, för att inte Lavine skulle födas i baksättet. Väl framme var nästan huvudet ute och så fort hon kom upp på sängen så vart Lavine född. Hon var en snabb jäkel, som sin moster. 03.34 Föddes den söta lilla flickan. Hon var 46 cm lång och vägde 2860 gram. Och Jag blev Moster igen!






♥ Harper´s Island



Jag vet kanske inte om det ska stå något hjärta där uppe precis, men jag brukar ju ha det på mina rubriker. Nu är den här spännande och äckliga rysarserien slut. Jag måste säga att även i fall den var sjukt äcklig så var den verkligen bra. Den var spännande från första avsnitt till det sista. Jag rekomenderar den faktikst! Den går i repris i kanal TV400, fast har redan kommit upp i avsnitt 4. Men har ni inget för er, kika in vet jag. Ni kommer garanterat inte kunna slita er.


♥ Lisebergsbesöket

Som ni kanske minns så drog jag till Liseberg♥ för några veckor sedan. Det sista jag skrev var att jag skulle vinna en eller två stjärnvinster, Och vet ni vad? Jag gjorde det oxå! Eller ok, Mamma gjorde.. Fast den ena var tack vare mig. Det var nämligen såhär att jag sa till Mamma, kan inte du spela på Toblerone och ta nummer.... så funderade jag en liten stund och sa, 16. För innan hade mamma sagt, säg ett nummer, så sa jag 29 så skulle hon gå fram till kexchockladen och spela på det, men den spelrundan han hon inte fram till.. Men gissa vad? 29 vann! Typsikt! haha! Men iallafall.. Hon gick fram för att spela på brickan där nummer 16 fanns. Så stannade dem hjulet.. och gissa vad den stannade på? Nej, inte 16. Den stannade på 14 och jag trodde självklart att hon vann. Men det var tyvärr brickan brevid. TYPSIKT. Men så spelade hon igen, och då vann nummer 17 och det var på samma bricka. HEJ STJÄRNVINST! ♥ haha ;) Sen vann hon dessutom en stjärnvinst på Kexchockladen♥ oxå.  Jag vann däremot på en slags tärningsgrejs och även en andra vinst hus och hem!  Jag köpte även ett litet trä hjärta♥ där det stod "I thinking of you" ♥ och den gav jag till Patrik♥. Han har satt upp den i hans lampa i sitt rum och  där hänger den så fint! Det var en mycket trevlig dag vill jag säga! Tack Mamma och Pappa! ♥

Här är Mamma med den nyblivna vinsten!

Här ville jag vinna en stor saftig stjärnvinst, men det gjorde jag inte. Där emot vann mamma en första vinst. Haha


De var duktiga och spelade fint.



♥ Dagarna i Fjällbacka

Ja, Jag och Patrik ♥, var ju uppe och hälsade på den fina sjöboden och hans morföräldrar i några dagar. Det var lika fint och underbart ♥ som förra året. Klockan kvart i nio tog vi tåget mot tanum station där Patriks mormor och morfar hämtade oss. Under den ungefär 2 timmars långa tågresan spelade vi skitgubbe och som vanligt spöade jag honom i det. :)

När vi hade varit och handlat lite mat och sådant tillbringade vi lite tid vid sjöboden♥ och solade och badade lite. Sedan gick vi upp och åt en härligt grillad Entrecote med Märgsås. Det smakade gott! Vi satte oss och spelade lite kort med hans mormor och vid midnatt stack vi tillbaka till sjöboden för att kolla lite film. Men båda var jätte trötta så vi pausa filmen efter en kvart och gick och la oss. Den dagen vart det jätte varmt så när vi gick tillbaka till sjöboden vid den tiden kändes det som vi var utomlands i luften. Jag gick endast i linne och kjol och frös inte ens.


Den andra dagen vi var där gick vi upp och käkade mumsig frukost hos hans mormor och morfar sedan drog vi i väg för att handla sniglar.  Ja, jag skrev rätt.. Sniglar. Patrik♥ brukar prata om att det är så gott och att jag ska testa så nu skulle jag fasiken prova det. Vi spelade även minigolf,  jag slog två hole in one, och kom tvåa vilket resulterar att jag vann över Patrik som bara kom trea, Haha. När vi kom tillbaka till sjöboden tog vi det lite lugnt sedan badade jag lite och sedan drog vi för att fiska lite ostron. Jag säger då det att vi tog nog den sämsta genvägen någonsin. Patriks "stigar över berget" hade tydligen växt igen sedan han var liten. Vi klättrade bland stora stenar och vassa buskar. Under en stund trodde jag allvarligt att jag skulle dö. Jag drabbades av panik. Jag skulle kliva från en klippa till en annan klippa och det var minst en meter mellan och jag skulle liksom kliva uppåt kan man säga. Och när man är kort och det är flera meter till marken mellan båda klipporna och man ska ta sig uppåt och är skakis är det läskigt. Men Patrik♥ hjälpte mig att klara det och jag kastade mig i hans armar efteråt. Det var skönt!



Vi blev bjudna på laxöring denna dagen och lite senare fick jag smaka på det.... vitlöksmarinerade sniglar. Och gissa vad? Jag tyckte om det! Jag åt hela sex bitar, kunde ätit åtta men jag orkade inte. Inte illa va, Erica? Jag käkade Sniglar!  



BEVIS!
Den sista dagen vi var där, tog vi det bara lugnt. Vi spelade lite kort, solade och badade och hade det trevligt. Vid sex drog vi upp och åt grillade kycklingklubbor med ris. Det smakade kanon. Vi satt och spelade lite poker med hans mormor i väntan på Marcus som skulle komma förbi och hälsa på. Det var trevligt, vi stack ner till sjöboden igen och efter att Marcus cyklade i väg så kollade vi på film, myste, käkade godis och även chips. Vilka tjockisar vi är. ♥

Dagen efter sa vi tack och adjö för den här gången. Jag Älskar Veddö och Patrik!♥


♥ Älskling..



Jag tror du föddes för min skull!

♥ Mot Liseberg

I morse frågade mamma om jag tyckte vi skulle åka till Liseberg♥ och spela lite och även göra en Fem kamp! Det lät roligt så därför ska jag alldels strax dra mig i väg mot Sveriges vackraste stad, Göteborg och gå in på Liseberg och vinna! Vi ska troligtvis käka på Pizzerian där, det är super gott där! Förhoppningsvis vinner vi säkert en stor saftig stjärnvinst oxå, eller kanske två ;)

Min Älskling roar sig med ett par kompisar med paintball, Så nu hoppas jag att han vinner och visar att han är min grabb! Jag saknar honom redan, fast jag var med honom I förrgår..  Det har gått två dagar sedan dess, det är inte klokt... Men jag klarade av tre veckor utan honom förra sommaren, låt det inte bli fler veckor nu när han cyklar ;) hah!
Jag älskar min lilla Plutt fruktansvärt mycket! ♥

Bye bye, håll tummarna för att jag vinner! Vi hörs!


♥ Älskade Studenten

Nu kommer mitt sena inlägg om min student. Läs och njut för det kommer vara många härliga ord!

Den 10:e Juni 2oo9 klockan 13.00, small det! Jag, Frida Karlsson tog studenten! Det var en underbar känsla!♥
Allt började med en fantastisk Champangefrukost hos Erica. Som vanligt var det en lika go stämning i klassen som vanligt, om inte en anning skönare! Alla var förväntansfulla, lite smått nervösa och lite uppjagade! Men det är la inte så förvånade? En dag man ska vara med om en gång i livet och man har inte en anning om hur den kommer vara? Det skrevs i mössor, det sjöngs och det delades ut betyg och det hölls tal!

Vid 9.30 bar det av till fotograferingen! Och Jäklar vilken go stämning vi fick fram när vi stod och väntande i korridoren, vi sjöng och jublade och levde loppan! SÅ jäkla härligt och så jäkla oss!♥

Men visst blev kortet bra?

Vid 10.30, var det dags för studentlunchen innan vi gick in tog vi av oss mössorna och skrek "Av med mössorna, av med mössorna", men var bara vi som fattade! Men resten av alla klasserna fick visst en liten påminnelse! ;) Studentlunchen var nästan den bästa upplevelsen under hela dagen, Stämningen där inne var otrolig och så mycket glädje i ett rum har jag nog aldrig skådat! Man skrattade av ren lycka av alla uppträdanden och när man sjöng att det var otroligt! 
TACK HULEBÄCK!♥

Känslan av att stå längst fram vid scen och se ens klassföreståndare uppträda och ha tårar i ögonen går inte att beskriva och den känslan lär jag nog aldrig få uppleva igen.♥

Att få se Otto utklädd till kvinna, lär man nog aldrig heller se, men herre jäklar vad jag skratta!

Spelade in lite från lunchen och när jag kollar på dem ryser hela jag och tänker att JAG AVUNDAS fan e med dem som ska ta studenten resten av alla år, jag vill oxå.. Jag vill uppleva känslan igen, för den var otrolig!
Vi blev utnämnda till studenter sedan sköts det ut sådana där grejer jag inte vet vad det heter och fan va lycklig♥ man kände sig, sedan var lunchen slut, god var den oxå!

I gatan stod man och väntade de sista minutrarna som var kvar innan man fick springa ut, shit va det sjöngs och skreks och Sedan öppnades dem, dörrarna alltså och man sprang mot friheten! Till låten No stress!


Visst passade vi bra som studenter, min älskling och jag? ♥

Sedan var det dags för flaket och stå och skrika i ca två timmar! Det var mycket lyckat och den glädje vi fick visa andra var fantastisk och allt var helt strålande, men halsen mådde kanske inte så bra efteråt.
Sedan bar det av hemmåt och det blev mat och presenter, massa fin fint och gott gott! hah ;)
Kring nio drog vi in till Göteborg studentfesten och jäklar vilken stämning, den bästa festen ever! Jag hade gjort vad som helst för att få uppleva denna dagen igen! Ta vara på denna dagen allihopa, det är en dag man alltid kommer att minnas, ta vara på varje sekund och jag menar det verkligen!


Studenten blev En dag jag alltid kommer minnas, En dag som jag gärna upplevt igen, En dag full av skratt och glädje, En dag av mitt liv, En dag som alltid kommer stå mig varmt om hjärtat, En dag jag uppnådde och klarade!
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA!



♥ KallDusch

Har precis tagit mig en skön kalldusch, efter en jobbig joggingtur. Hade lite ont i huvudet innan, och det blev väldigt jobbigt när jag sprang i värmen. Men det var skönt att springa av sig lite, efter massa onyttigheter i Fjällbacka! För nu är jag hemma igen, lite tråkigt måste jag säga. För jag älskar det stället! Ska berätta om mina dagar där uppe och lägga in lite bilder snart, har inte tid just nu.. Jag har aldrig tid länge, vart tar tiden vägen? haha!  Inte tid för datorn får man väl säga. ;)

Nu ska jag iväg in till Borås och hälsa på min farmor på sjukhuset, hennes blodtryck hade varit väldigt lågt så hon fick stanna över natten för att se om det blev värre och så. Krya på dig underbara Farmor! ♥ Sedan ska vi åka och handla och sedan hem och käka grillat, Mums. Jag ska hem och sakna Putte♥ också, han har grabbkväll i kväll. Han åker snart, buhu! Fatta attt jag kommer sakna honom.

Men nu måste jag kila, vi hörs!


RSS 2.0