♥ Bal i morgon!

Shiit, det börjar pirras lite i magen nu faktiskt! Håller på att förbereda mig lite redan nu... Allt är typ redan fixat , håret fixar Manda panda i morgon vid elva sedan har jag övat på lite olika sminkningar och för hoppningsvis kommer det bli något bra! Klänningen är fixad, väskan, skor, smycken osv. Dessutom ska lösnaglar på och väskan packas! Jag ser verkligen fram emot morgondagen! Roligt ska det bli och dessutom får jag gå tillsammans med min underbara pojkvän Patrik ♥ och få åka Limo, har aldrig gjort det i hela mitt liv, så någon gång måste få bli den första! : )

Måste dessutom säga att jag är oerhört stolt över mig själv. Under denna veckan har jag fått fyra stycken till MVG, känns så jäkla gött faktiskt, men en ännu bättre sak, Jag klarade engelska B nationella, vilket innebär att jag fick G i slutbetyg! Fan va gött, trodde seriöst inte det ett tag, så nu har verkligen en stor tung sten släppts från mitt hjärta. Sköööönt!

När Gunilla (min klassföreståndare) pratade om att man inte ska ha på sig studentmössan i matsalen förens man blir utnämnda till studenter, pirrade det till i hela mig. SHit vilken go känsla det lär bli när hela idrottshallen sedan jublar av glädje! ♥ , Det är inte långt kvar nu.....

Nu hoppas jag att balen kommer att bli riktigt roligt och ni som ska på bal i morgon eller någon annan dag fram igenom, ta vara på stunden.. Det sägs att kvällen kommer gå väldigt fort! Och en sak till... Det blir var man gör det till, så se till att få en toppen kväll med toppen humör! :)

Nu ska jag typ nana har jag bestämt mig för, för jag vill vara någorlunda pigg under natten i morgon. haha iofs är klockan snart tolv men ändå. Haha ;)


♥ Senaste Som Hänt

Sorry för dålig uppdatering, har varit lite på dåligt humör denna veckan och inte haft någon vidare luft att skriva något som igentligen har gjort mig glad. Men nu ska jag sammanfatta lite vad som hänt.

Förra lördagen tog Patrik ♥  Svart bälte i judo och ja, ni bör akta er för honom. Haha, han kan både skada sig själv och andra. Hah, han råkade stuka mitt finger härom dagen, Aj säger jag bara. Men det börjar bli bättre :) Yes! För att fira detta drog vi ut på krogen blev tillslut Chez. Det var roligt och Patrik är lika galen som han alltid är. humm ?
GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING, Jag är grymt stolt över honom!



I veckan har jag fått veta två toppbesked fick  MVG i både Historia A och Projektarbete. Så jäkla underbart! Det första jag sa att är att nu fan ska jag visa Stig mina betyg, MVG i historia, jag som bara fick G i det på högstadiet, kanske inte berodde på mig i detta läget, utan lärarens kunskap om elevernas begåvning. För jag fick även VG i både Svenska A, B och C och bara G i högstadiet. Hade varit roligt att se hans min, faktikst! Eller vad säger ni andra?

Vad ska jag mer berätta då? Att jag har haft en mysig helg med min pojke ♥ haha, kan berätta två roliga saker.. eller roliga och roliga. När jag ska ta bussen från Rävlanda till baby. Så kör Pappa mig dit, han släpper av mig precis innan bussen kommer, när bussen stannar öppnar busschauförren inte dörrarna utan kör  i väg bara.. Jag ser också hur pappa bara ökar farten och försvinner. Jag tänker att Jahopp, en annan buss kommer väl snart, men inser att jag endast jag själv står vid busskuren, inte för att så många hoppar på i rävlanda men endå. Jag kollar på busstiderna inne i kuren och läser till min stora fasa att bussen gick tre minuter tidigare än vad jag trodde. Alltså har jag missat den! Jaha, tänker ni väl nu.. Men grejen var tror, ni att jag hade pengar på min kära mobiltelefon? haha NO! Jag fick typ panik!  Pappa har åkt hem, det är typ över en timme hem att gå, nästa buss går om en timme, klockan halv åtta kommer Patrik♥ och hämtar mig när jag ska kliva ur bussen som jag inte kommer att kliva ur vid. Vad i helevete ska jag ta mig till typ? Jo, jag kommer på det, jag går till Sofia. Vilken ängel hon är som var hemma och som lånade ut telefonen! Räddare i nöden kallas det där!

Jag kom tillslut till Putte älskling♥ där vi käkade räkor och godsaker, gillar igentligen inte räkor, men tror jag har börjat ändra mig nu. Smakar riktigt gott tillsammans med aioli och grejs. Mums! ♥ Men störde mig på att varenda räka jag tog var gravid. Haha! En annan rolig sak, var att Patrik skulle gå ut i köket och skära mer bröd, då säger han om någon tar en räka av mig så tar jag av Frida. Då säger hans pappa "då har jag inget att förlora" och tar en Då lägger jag dit en oskalad då lägger hans pappa också till en och tar en till. HAHAHAH, Alla tyckte det var as roligt! Låter inte lika roligt som det var, men det var faktiskt riktigt fyndigt av mig ;) 

I går testade jag min baloutfit, skor och hela skiten, Det blev riktigt snyggt! ♥ ;).  Jag testade  min studentoutfit. Jag passar verkligen till att ta studenten, synd att man bara kan göra det en enda gång. Haha!

Nu har jag gjort klart min BF, eller det gjorde jag la för någon timme sedan och nu ska jag faktikst räkna lite matte så jag slipper göra det senare i veckan. I morgon blir det dans på morgonen, Patrik ville att jag skulle gå, Klart man inte kan säga nej då. ♥

Vi Höres Dudes!


♥ Gröna Laget

Vet ni va? I morgon är det fredag! Wiiie! ♥ I löööööve it. Jag tror dessutom att helgen kommer att bli kanoners, ska ta det lungt på fredag bara, sedan på Lördag så ska Patrik göra sin Kata/gradering eller vad man nu kallar det. Efter det så drar jag med honom till Axel på Förfest sedan är det krogen som gäller för att fira, så hoppas innerligt väl att han tar sitt svarta bälte. Thihi! Håll tummarna för min Baby!

Det börjar bli lite smått Panik nu, vad är det för väder ute? Regn, moln och KALLLT! Hur fan ska jag kunna sola utan sol och värme? Jag har typ mindre än två veckor på mig att bli brun och jag vääääägrar ta någon fejkbränna (solarium). Så sol kom fram nu va fan, så jag kan ligga och pressa! PLEASE!

I morgon är det BF-dag, ska faktiskt bli ganska roligt! Ser framemot det, Ska vara med i det gröna laget och i mån.. Varför just gröna laget? Har typ två gröna plagg och dem åker på! Naajs. Det ska bli roligt att få spela fotboll, det var länge sedan.

Fan vad jag hatar att vara tjej i bland, Ajjj och buhu, ska ta mig en förhoppningsvis varm dusch nu och sedan ska jag nana. Höres.


♥ Redan Onsdag..

Oj, det är redan Onsdagskväll och snart Torsdag, det innebär att det är en dag kvar till Fredag♥ , Ljuvligt! Dessutom efter det är det bara två veckor kvar i skolan, nu börjar det pirras lite i magen faktiskt. Apropå det drömde jag en dröm om min studentdag. Allt gick fel, eftersom vi inte visste vilka fototider vi hade så märkte vi att vi skulle ha jätte tidigt för dem trodde vi hade önskat så tidigt som möjligt. Så det blidde ingen bra Champangefrukost. Och när vi skulle springa ut, vad händer? Jo jag vågar inte springa eftersom jag har nya skor på mig som jag inte var säker på att jag klarade av att springa i så jag kommer efter alla andra och får inte springa med dem jag helst vill springa med, även fast vi springer med klassen. Haha! Tror jag vaknade sedan, eller så minns jag bara inte mer. Tur det kanske?

I dag hade vi brandutbildning och brandövning. Vi fick lära oss mycket inom teorin och hur viktigt det igentligen är att kolla vart nödutgångarna är när man kommer till ett nytt ställe, och hur viktigt det är att stänga en dörr när man drar på semster. Det var roligt att testa på att spruta med en sådan där grej oxå, har aldrig gjort det. Så det var spännande. Man kunde dessutom lägga en filt på en docka oxå, men det har jag redan gjort en gång så jag palla inte att göra det. Lite feg för eld nämligen...



Sedan när jag kom hem tog jag bara det lungt, sköööööööönt! ♥  Kollade senare på programmet "Lie to me", vet ni hur bra det är på en skala? Kanske inte lika bra som Hells kitchen, som för övrigt har börjat igen! Jag jublar typ av glädje!♥ Det var iallafall ett mycket spännande avsnitt i dag, bättre än va det varit tidigare och nästa vecka är det säsongsavslutning. Jag hatar sånt. Men då lär det iallafall bli ett bra avsnitt, det får vi i allafall hoppas på ;)



Nu rinner klockan i väg och jag mååååste i säng. I morgon är det en riktigt meningslös dag eller okey, en lektion är viktig. Resten är typ "sitt och gör ingenting". Jobbigt. Psykologin - redovsingar (Min grupp har redan gjort), BF- Den enda som är viktig, Engelskan - kompledigt (Alltså innebär detta en lång håltimma), Historia- Seminare ( Har  jag också redan gjort det, så får bara sitta och lyssna) Suck! Men sådana dagar få man ta i bland, man får iallafall närvaro, som också är viktigt för betygen!

Vi höres förmodligen i mån, tills dess, KOMMENTERA LITE VA FAN! ;)


♥ Lite Stolt..

Kom precis hem från Göteborg. Har varit och hämtat mamma på Centralstationen där, observera att jag körde. Innan körde jag och pappa till Coop på backaplan. Gick galant! Känner mig faktiskt en aning stolt. Hade en till körlektion i dag, som gick ganska bra faktiskt och i dag var jag inte lika irriterad som i går. För oj vad arg jag var i går. haha!

Mattenationella, hah. Jaa? undra hur detta gick. A-delen kändes okey i allafall men B-delen gick rent åt pip svängen. Pallade inte ens att försöka nästan. Tur att han inte sänker en på grund av nationella. Så det känns ganska skönt att veta, man kan bara höja sig tror ja? Minns inte riktigt vad han sagt. Skönt att ha det gjort iallafall!

I morgon blir det att ta på sig oömma kläder, för vi ska ha brandövning och grejer. Ska faktiskt bli kul eller vi får se vad jag tycker om det i morgon.

Nu är jag jätte trött, skönt att det är sovmorgon ♥ i morgon det känner jag att jag verkligen behöver. Så det är verkligen mega skönt. Ska ta bussen vid tio och börja klockan elva, så går det när man bor där jag bor. Suck! Nu ska jag ta mig något att käka, för min lilla mage längtar efter något gott att knapra på. Sedan är det SÄNGEN♥ 

Puss till alla men meeeest till älskling ♥


♥ Dagen mot sitt slut.

Japps då börjar även denna dagen gå mot sitt slut, Vad har jag då fått gjort denna dag? Jo, en körlektion, tre prov, träffa min älskling ♥ i typ tre timmar, kändes hur underbart som helst att få ligga brevid honom och mysa och pussa på honom igen! Längtar ännu mer till helgen nu.. Jag är verkligen kär i den där mannen♥, eller aa, man och man. Haha! 

Körlektionen vill jag faktikst inte nämna något om, jag är ganska irriterad iallafall och jag vet att jag kommer att säga BYE BYE vid målet av 20 lektioner. Mer klarar jag seriöst inte. Proven gick iallafall bra, så nu har jag tre prov kvar + data provet då. Känns okej faktiskt, börjar komma i kapp lite nu i terori. ; )

Jag har tyvärr inte fått gjort något i skolans väg, men känner att jag har tid till det i veckan, tyvärr inte matten då som är i mån, men jag känner att det får gå som det går.. Jag orkar inte riktigt tänka på det. För övrigt kommer det vara en fullspikad dag i mån, ganska jobbig kommer den att bli. Först upp jätte tidigt för att göra nationella i Matte B, sedan ha körlektion vid fyra, typ jätte sent. Urrsh det kommer att vara en lång och jobbig dag. Men jag ska klarat

Snart börjar ett utav det mest knasiga och roliga programmen som finns, "Ballar av stål" i bland kan jag skratta så jag får tårar, i bland kan jag tycka det är segt.. Hoppas på ett tårprogramm i dag! Känner att jag behöver det lite granna.

Höres!


♥ Mina fötter är knas.

Jaa.. eller snarare för små för sådan skor jag vill ha. Kul att även 36 ska vara förstora? Suck på det!  Så nu får jag inte ha sådana skor som jag vill ha på studenten, fick ta ett par andra. Men som tur är dem snygga också!♥ Jag var nämligen i stan med min kära mamma i går och försökte hitta skor till studenten och lite annat smått och gått. Köpte även två små söta klänningar (dem från Gina). En rosa och en vit blev det, för att få upp färgerna lite bland mina kläder. Köpte dem endast för 250 kr, vilket kap va? Fick nämligen 150 kr i rabbat.

I morgon när alla på hulebäck, tror det är alla i allafall? sover.. Ska jag upp klockan sex typ för att åka i väg så jag kan övningsköra på körskolan. Jippi, ska även skriva lite prov och ta tag i det hära nu. Har inte varit där på ett tag, så undra vad hon säger? (lite skraj) men det är mitt körkort det gäller, så det är mitt val. Stå på dig Frida. Känner att jag kommer göra något vettigt under vår lediga dag i stället för att ligga hemma och sova eller bara lata mig. Funderar även på att kika lite i matteboken inför nationella, men jag tror jag vill avstå från det. Haha xD

Vet ni vad jag längtar till? Jo, jag längtar tills den här veckan är över, för då har äntligen Patrik♥ tid för mig. Jag längtar och längtar tills det ska vara Lördag eftermiddag typ då han gjort färdigt sin Kata för att lyckas eller inte lyckas ta sitt svarta bälte. Min grabb är en kung i det dära, så han ska fan få det! Ska dit och kolla och ta massa söta kort! ♥

Men nog tjötat om det, kanske dags att sova och vara någorlunda pigg inför morgon dagen.

Saknar, Saknar, Längtar, Längtar!



♥ Nuuuuuu äntligen.

Jag vet, jag vet att jag inte har skrivit på hundra år, men jag har har haft saker ända upp till halsen att göra. Så snacka med min skola om saken. thihi. Men nu är det värsta i skolan över som jag har fruktat efter i snart ett och ett halvt år. Nationella i Engelska B, det var vidrigt men nu är det över, nu är det bara den eviga väntan på resultaten som kommer oroa mig. Jag hatar det!  Dessutom är ett till matteprov överstökat, tror det gick ganska bra faktikst? (peppar, peppar ta i trä) Men man kan inte veta helt säkert, men det kändes bra ett tag iallafall. Även ett historian är över för min del, har gjort mitt seminarie nu och det var det sista man skulle göra. Jag fick dessutom MVG på mitt arbete och jag kan säga att det gjorde mig överlycklig. När jag satt och skrev det mådde jag piss över att det kändes som det skulle bli ett kasst arbete och jag blev orolig över slutbetyget. Då kommer Patrik♥ med sitt snack att det kommer att gå jätte bra. Vilket det också gjorde, men urrsh vad jag inte tyckte om hans snack då. haha xD Men det känndes iallafall väldigt skönt. Psykologi B är också över för min del, fast jag har lektioner kvar, men inget mer att göra. Vilket är oerhört skönt. Projektredovisningen är gjord och inlämning av pedagosgisk ledarskap och öppna ögon är gjord. Ja, allt börjar gå mot sitt slut.
Kvar som väntar är ett religionsprov och nationella i Matte B, men det fixar man väl? eller? haha!

Nu kommer jag iallafall vara mer aktiv här, vilket är roligt. Jag tycker det är roligt att skriv här, roligt att ni vill att jag ska skriva här och roligt att ni saknat mig! Så vi hörs fram över, typ i mån.. Ska i väg och kolla på Tv4´s långfilm nu :)


RSS 2.0