♥ Jag är duktig!

I går städade jag hela dagen åt mina föräldrar och oj vad vackert det blev! Så när de kom hem, var allt jätte fint, tända ljus överallt och dessutom fanns en nybadad hund + nybakta bullar. Det ni, gör om det om ni kan! :) Känner mig fruktansvärt stolt över mig själv faktiskt.

Jag har fått lite respons på min examinationsuppgift.. och vet ni vad? Jag har gjort rätt! Och fatta att jag är glad över det, det finns bara små justeringar som ska fixas till. Men det tror jag nog att jag klarar av :) Hoppas jag iallafall.

Men nu ska jag försöka sätta mig med min uppgift och klara av detta. Håll tummarna för mig!

Vi hörs!


♥ Idag...

Känner jag en så enorm saknad. Så att det var till och med svårt att stiga upp ur sängen i morse. Kom nämligen hem klockan åtta i går efter en mycket mysig lång helg med min älskade Patrik ♥ Och tanken på att behöva känna att man måste nyttja dagarna med honom till max och att varje gång efter att vi skilts åt, behöva känna denna enorma saknad gör ont i mig. Jag vill att det ska vara som förr! Då jag suckade över att behöva åka buss i 30-45 min. Nu gör jag det mer än gärna. Men jag ska stå ut. Och som Pappa sa igår det har nu gått hälften av en termin. Något positivt? Men jag har ingen anning om hur många terminer jag kommer behöva stå ut. Men jag står ut för vår skull. För han är det bästa jag har! Eller snarare VI är det bästa som hänt mig. ♥

Pluggningsdags, Vi hörs!


♥ VFU Slut.

Med andra ord, praktiken är äntligen över. Ok, visst är det roligt att ha VFU men samtidigt är det väldigt energikrävande och ganska tråkigt att inte själv få stå där och undervisa med sina egna klasser som man då helst gärna skulle vilja ha då på en gång. Men nej just det ja, man måste gå färdigt sin utbildning som varar i 5 år framöver först. Suck. Jag vill börja nu på en gång i stället :P haha ;) Bra inställning eller? Men iallafall är det skönt att åter igen få komma tillbaka till pedagogen och lära sig lite nyttigt. Fast nästa vecka har vi lite mer eget arbete då vi ska ha tid för att få skriva på vår examinationsuppgift, så då befinner jag mig hos min älskling♥

Det är alltså redan onsdagkväll, shit vad tiden går fort igentligen. Och i morgon är det torsdag, vilket innebär att det bara är en dag kvar tills jag får träffa min darling igen! Kanon underbart asså!♥

Snart kommer Patriks mamma hem hit på fika, samt för att lämna lite saker som ska med upp till Patrik, så det ska bli trevligt, sist jag såg henne var dagen efter min födelsedag, samma dag som jag såg Putte senast. Efter det blir det PLUGG i mänger, eller ok... det jag orkar göra och kan göra. Det kommer nog förhoppningsvis gå bra, min oro är bara om jag gör rätt, annars om jag tänker rätt, så känns det som det går bra iallafall. Men jag har kommit en väldigt bra bit på väg och känner mig ganska nöjd.. Men som sagt, har jag verkligen förstått rätt? Det är det som är frågan. Nää men nu måste jag fixa lite saker.

Vi höres!


♥ Gaah!

Jag känner mig så otroligt trög! Mitt examinationsarbete går sakta men säkert framåt, men har ingen aning om jag tänker rätt, gör rätt eller skriver rätt. Men det återstår att se? När jag brukar köra fast i ett arbete sjunker mitt självförtroende till botten! Nu känner jag att jag befinner mig i en sådan situation och jag måste försöka samla ihop lite självförtroende och känna att jag fixar detta. Därför tar jag en Paus från skolböckerna och allt med skolan att göra för en kort stund. SAMLA SJÄLVFÖRTROENDE! (Ge mig några positiva ord så är ni söta, jag behöver dem mer en någonsin känner jag!)



Vi höres senare och önska mig Lycka till!
 


♥ Examinationsarbete

Jag vet att jag är sämst på att skriva här just nu och jag är tacksam över er som fortfarande orkar klicka er in på min blogg och hoppas på att jag har uppdaterat. Men ursh, jag har verkligen ingen lust att skriva nu för tiden. Min kärlek bor tusen mil från mig och jag går på univeristet nu och orkar inte göra något speciellt på kvällar och liknande.

Just nu ska jag egentligen försöka skriva på ett examinationsarbete som vi har inlämning på snart, shit det är värsta läskigt. Den första uppgiften vi gör som kommer att betygsättas i kursen. Eftersom det är den första är man extra rädd för att det inte ska gå bra, på grund av att man inte vet vilken nivå det ska vara på, inte riktigt vet hur det ska gå till. Men man måste ta sig i kragen och ge fan på att man ska fixa det, för det kan ju inte gå sämre än att skita i att göra det om man försöker ellerhur? ;) I bland undrar jag om jag sökte min utbildning för tidigt, men jag var tvungen kände jag med tanke på det nya systemet som ska börja nu. Ursh på den känner jag! Hade inte den kommit, hade jag antagligen jobbat nu eller varit hos min älskling allt oftare. Tänk på vad personer som ska ändra på något som egentligen fungerar påverkar livet för andra människor.

Något som jag känner har varit jobbigt är att mitt nuvarande schema strecker sig endast fram till 3 november, så det är jätte jobbigt om man vill planera in sina helger längre fram. Men vi har fått ett premilinärt schema nu också så nu känns det lite bättre och man kan planera lite mer om när man ska fixa saker under helgerna och när man kan åka till Patrik ♥och så vidare.

Jag längtar så otroligt mycket till Fredag♥, för då ska jag först på tre timmars lång föreläsning, kanske inte precis det som jag längtar till men efter den sätter jag mig på tåget till Sundsvall för att få tillbringa några dagar med min käraste som jag saknar otroligt mycket.

Så bäst att jag sliter mig här i från nu och försöker plugga så att jag slipper göra plugga så mycket när jag är hos min darling♥.

Vi höres!



RSS 2.0