♥ För ett år sedan..

Satt jag antagligen på ett flygplan med riktningen mot thailand. Ahh, vad jag känner att jag vill sitta där nu igen. Men icke sa nicke, jag går i en skola, jag inte kan lämna när och hur jag vill. Blää på det. Men då var den svåraste biten att behöva lämna Putte och vara utan honom i två veckor. Urssh vad jag tyckte det var jobbigt, nu är två veckor ingenting i min vardag. På lördag nästa vecka var det 30 dagar sedan jag såg honom sist, tiden går fort men samtidigt otroligt långsamt. Tanken på att jag ska överleva i lika många veckor till, får mig att bli ledsen men samtidigt vet jag vad jag kämpar för. Jag kämpar för att min livs kärlek ska hålla.

Men mitt kära Thai, undrar hur mitt ställe Ao nang i Krabi mår, alla söta apor, alla underbar människor och allt underbart har det? Jag saknar det verkligen och på ett sätt så vill jag verkligen dit igen, men jag tror aldrig jag kommer ta mig i kragen och ta mig dit. Tyvärr! Men det finns la fler underbara och fantastiska platser här i världen som man kan utforska? :)

På ett sätt får denna dagen mig att längta efter sommaren och värmen, men på ett sätt kan går det inte få mig att sluta le när snöflingorna sakta men säkert faller ner på marken. Säger det jag säger till många, bättre minusgrader och snö i flera månader än äckligt regnväder och några få plus.


Visst vore det skönt med en liten simtur? ;)



♥ Hann inte.

Sorry att det inte kom något inlägg i går, jag hade helt enkelt ingen tid över för att sätta i gång datorn och skriva.
Jag var nämligen först i borås med mamma, syster och Lavine. Sedan var jag väl hemma kring fyra och det var dags att stoppa i sig något i magen och börja göra sig i ordning för Ericas "hejdå middag".

Det var trevligt, vi käkade, kollade lite på robinsson, spelade spel, tjötade och hade det allmänt trevligt. Jag var hemma kring tre och somna som en stock. 

Hitills i dag har jag inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, shit vad jag känner mig lat, men sådan är jag antar jag. Ska göra lite nytta nu tänkte jag. Vet bara inte vad jag ska börja med men det löser sig ;) hahha!

Hörs senare i kväll! 

 

♥ Jag är stark!

What doesn't kill you, only makes you stronger. Finns det en låt som heter och vet ni vad? Jag håller fullständigt med!

Många gånger i livet stöter man på utmaningar eller prövningar som man antingen misslyckas med eller klarar, oftast klarar man dem på ett eller annat sätt. Fast på vissa sätt ser man kanske inte att man klarar det när det blir ett negativt resultat och det man helst inte vill inträffar.

Jag har gått igenom mycket i mitt liv, saker som inte ens mina närmaste vänner vet om. Saker som har gjort att jag förlorat stora delar av mitt liv som glad. När jag tänker tillbaka på hur tufft det var att gå igenom dessa saker, får jag känslan att "wow, hur klarade jag mig ur det här?" och känslan att jag är stark för jag klarade det mig genom det.

Alla människor har nog varit olyckligt kär eller blivit sviken av en vän. Det är en sak som kan få en människa stark. När ens kille/tjej gör slut och man fortfarande har otroligt starka känslor kvar, kanske man endast vill stänga in sig och bara försvinna? Vissa försöker leva vidare genom att undvika problemet. Alla har sina olika sätt, men vet ni vad jag tror är viktigast? Tror det eller ej, att acceptera det och tänka på de orden på låttexten "What doesn't kill you, only makes you stronger"

Föresten på tal om olycklig kärlek, har ni någon gång försökt glömma en kille/tjej för att gå vidare? Har ni ibland tänkt på att det inte har gått? Vet ni vad det beror på? Man glömmer inte någon man inte vill glömma. För varför skulle man vilja glömma någon man egentligen vill ha? Man kan aldrig glömma en människa om man inte har viljan att vilja glömma. Har jag inte rätt?

Jag vet att jag är en stark person, jag har gått igenom många saker. Men ibland vill man bli påmind om det, en gång fick jag en kommentar av en person som stod mig nära då, "Du är en av de starkaste personerna jag vet". Vet ni vad jag gjorde då? Jag log! För då kände jag att allt det jag har fått stå ut med, alla de tårar jag har spillt, alla de gånger jag gått vidare, har gett resultat. Jag är stark, jag är en stark person.. och det vet jag att många andra också är, utan att de tänker på det!

Stå ut med era problem, era sorger, era förluster.. det ger er resultat, ni blir starka individer och ni går vidare i livet med erfarenheter som ingen kan ta ifrån dig. 


♥ Jag skulle..

Ha skrivit ett bra inlägg, som skulle vara intressant att läsa. Men vet ni vad? Jag skiter i det! Vet ni varför? Just nu är jag endast arg och sur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


♥ Batterierna..

Håller på att dö och jag är för lat för att hämta min sladd och koppla in den. Men vad ska man säga,  Jag praktiserar.. hoppas det duger som en bortförklaring.

I dag var jag och Erica extremt trötta så att vi gjorde något vi aldrig brukar göra, vi halsa kaffe. Urrsh ja, ni hörde rätt. Jag har verkligen försökt och försök lära mig dricka kaffe, men det går bara inte! Jag klarar bara inte av den äckliga smaken. Iallafall vi försökte göra något åt vår trötthet och efter en liten skvätt med kaffe och resten mjök och en sockerbit fick vi ner oss lite energi givande. Och jag måste bara säga att den lilla slurken gav mig energi resten av dagen. Woww! Kanske borde ändra mina smaklökar lite, eller vad säger ni?

btw så körde jag till praktiken idag, och hem. Jag klarade det! Men jag stör mig verkligen på vissa människor i trafiken som inte fattar vad detta väglag kan ge för konsekvenser. Jag stod nämligen först i en kö ut till en ganska trafikerad väg. Jag ska svänga vänster men jag vågar inte chansa att köra ut när jag inte är säker på att jag fixar det eller hinner, med tanke på detta väglag. Så det bildas kö av min osäkerhet. Men det är faktiskt mitt och andras liv som står på spel om man chansar i trafiken. Vet ni vad en idiot gör? Han kör fram till mig och den jävel kör före mig! Hur kan han med? Jag står liksom där av en anledning och inte för att jag tycker det är kul att hindra trafiken från att komma fram. Och så gör man på det viset? Då förstår jag inte hur man är funtad här i livet. Jag hade kanske förstått han om han var irriterad om det var torrt på vägen men fan inte när vägen inte är plogad, det är 0 grader och det regnar. Jag fattar bara inte. Dessutom går man inte före andra i en kö, undrar hur det går till när han handlar i mataffärer eller andra affärer om han går före i kön då också? Gahh, jag blev verkligen upprörd men vad lugn iallafall trots allt, vet ni varför? Jag tänker på vad mitt handlande i trafiken kan ge för konsekvenser för både mig och andra, och kör efter min förmåga. Det tycker jag resten av mänskligheten också borde göra. Eller vad tycker ni?

 

♥ Good Night..

Everybody, sleep well.


Om jag endå kunde få krypa in till dig i natt, känna din värme och dina andetag.


♥ Trött, trött, trött..

I´m tierd! Finns igentligen inte så mycket mer att säga, men det blir förhoppningsvis en tidig gå och lägga sig kväll här och hoppas jag vaknar utvilad i morgon. Jag hatar morningar. Urrrsssh! Speciellt när det är äckeltidigt också.

Idag har jag praktiserat, andra dagen av fem. Puhh, snart över! Jag fattar inte hur det kan ta så mycket på krafterna att bara vara med på lektionerna och inte behöva anstränga sig speciellt mycket. Jag förstår inte hur mycket engeri det kan ta, men jag är iallafall helt slut efter det! önskar man kunde hoppa över det där med praktiken och få börja jobba istället? Lär vara mycket roligare att få följa sig själv, än andra lärare faktiskt!


♥ Träning

Årets första riktiga träning är avklarad och vet ni vad? Jag lever fortfarande! Haha, jag känner att jag lagt på mig lite nu efter julen och så och dessutom har min kondis försämrats något. Tänka sig att jag inte har så bra kondis längre. Förr hade jag typ mega bra kondis och kunde spela två fotbollsmatcher i rad och sånt. Jag sitter här vid datorn och känner sakta men säkert hur träningsvärken kommer. Jag säger AJ för i morgon.

Nu ska jag sova, för jag ska upp äckligt tidigt i morgon. Natti Natti.

p.s Jag fick världens finaste sms klockan två i natt av min älskling, ohhh, Jag saknar dig! d.s


♥ I Miss Him...




♥ Klädproblem.

I dag bestämde jag mig för att äntligen försöka göra något åt mina kläder, försöka rensa bort sådant jag aldrig använder. Tvinga mig att slänga sådant jag inte behöver eller iallafall skänka bort. Jag har försökt ganska många gånger att göra detta, men det slutar med att jag inte slänger så mycket iallafall. Och hela tiden kommer det nya plagg, vart fan ska de ta vägen sedan då? När det inte längre finns någon plats för mina kläder? I hate it! Jag bestämde mig helt enkelt för att ta en låda i taget, jag är fortfarande på den första. Det kanske får er att tro att jag har mängder med kläder, men jag låter det ta sin tid, att få mig att inse att, kommer jag verkligen att använda dessa plagg? Det går sådär måste jag säga.. Men jag försöker iallafall, det är huvudsaken.

Jag skulle vilja ta hit en typ klädexpert som kunde säga mig om jag har mycket eller lite kläder jämfört med andra ungdomar i min ålder. Jag är väldigt nyfiken. För det är inte precis det första man gör hemma hos sina vänner att kika i deras gaderober och räkna plagg. Eller? ;P Jag tycker att det hade varit spännande att veta iallafall. Det känns som jag har mycket med tanke på att jag verkligen trycker ner mina plagg nu förtiden. Men det mesta beror nog på att jag är en sådan människa som inte klarar av att slänga saker. Tacka gud för att jag har Patrik, för i framtiden när vi flyttar ihop, kommer han få mig att slänga massor som jag inte behöver. Det kommer bli skönt! Han är bra på att övertyga och övertala mig.


♥ Vända på dygnet?

Jag har blivit dålig på detta, jag uppdaterar oftast på nätterna? Jag vet inte varför, men det är egentligen inte så bra, man borde ju sova på nätterna? Och tro mig, jag har inte problem med att sova, jag sover bort varje morgon. Varför brukar man vända på dygnet, eller varför gör man det? Jag tycker det är ganska skönt att vara uppe sent och sova länge. Men ingen är ju vaken? Det kanske är just därför, eller så kanske det är det man saknar? Jag vet faktiskt inte, ibland rinner tiden liksom bara iväg när man sitter och pysslar med något vid den sena midnattstiden att klockan vipps är två.. Jag älskar att vara uppe sent, men jag får lite smått ångest när jag vaknar vid tolv och jämt får höra den ständiga kommentaren från mamma. "Dags att gå upp nu"... eller något i den stilen. Jag funderar på hur mina syskon var när de bodde hemma. Jag var ju i den åldern man kanske inte tänka så mycket på när sina syskon vaknade när de bodde hemma. De är ju trots allt 10 och 13 år äldre än mig, men jag tror att syrran gick upp ganska tidigt endå. Men bror min, hur var han? Jag får väl fråga.

Jag ska iallafall försöka sova nu, om jag inte hittar något spännande på datorn, vilket kanske är stor risk. I morgon hoppas jag på en bättre dag. I dag har det varit "Tycka-synd-om-mig-själv-dag".. Det suger!

 


♥ Fredag är över

Japps, då var denna sköna Fredag över, varför finns det inte flera sådana här underbar dagar? Är då min fråga, någon som har ett bra svar på det? Inte jag iallafall. Tänk om man kunde vara ledig varje dag och bara leva för levandets skull. Men ständigt har vi människor massa plikter och måsten vi måste göra. Tänk om man endå våre Hund, ligga och lata sig dagarna igenom... Visst vore det skönt? Fast njaa.. det skulle nog vara ganska tröttsamt.. 
Aya, Godnatt!


♥ För mig är det helg.

Yees, så sant som det är sagt! För mig är det helg redan i dag, häääääääääääärligt! I morgon ska jag göra, absolut ingenting, hade jag tänkt mig. Inte vakna till min väckarklocka utan vakna till mig själv och göra allt i min egen lilla takt. Det ska bli skönt, och vet ni vad det bästa är? Efter i morgon så är fortfarande Lördag och Söndag kvar. Annars brukar det bara vara Söndag. Jag njuuuter!

Om typ en kvart så har jag och Patrik♥ en liten dejt på Skype, myspys.. Och vi ska bara prata, inget annat EricaPica ;) thihihih! Skype måste vara en av de bästa uppfinningarna. Jag kan nämligen prata med min älskling hur mycket som helst och när som helst (typ) och det helt gratis, bara om jag finner en dator med internet. Men det har både jag och han hemma hos oss. Visst är det underbart? :)


♥ Andra avenyn

Tsss.. Ja den kända serien, eller kända och kända. Den svenska serien Andra avenyn började i dag efter sitt korta uppehåll. Jag måste då säga att jag blev väldigt överraskad över allt som händer under detta 45minuters långa avsnitt. Så ni som ej sett avsnitt och vill se det, sluta läs nu. Kitty köpte gräs, Marcus var allmänt störd, Kim tog droger, hallå? Jag trodde typ han hade lite emot sånt efter allt som hänt. Hamza blev arg som ett bi och Liv blev våldtagen. Från att serien nästan var typ död, det hände ingenting och NU händer massa saker och det på ett enda avsnitt... och så är det sista säsongen, kunde de inte gjort det mer spännande redan från början? eller aaa... Ni som följer den fattar nog vad jag menar iallafall.

Nu är det bastun som väntar, varmt och skönt ska det bli. Mumma!


♥ Nu har det hänt igen.

Facebook, Facebook, Facebook.. Vad händer med denna sida? Vart kommer alla idioter ifrån? Och Varför tycker dem att detta är så förbastat underhållande? Frågor jag aldrig lär få svar på. Suck

Gruppen "2kr för varje medlem går tilll jordbävnings..." något sådant iallafall, var en bluff. Jag vet inte hela storyn bakom det hela eftersom jag är lite skeptisk till grupper efter den förra insidensen. Men jag vet att de fejkade en adminstratör och länkande till porrsidor och la dessutom ut en mindre vacker bild som profilbild.

Jag kikade runt lite på nyhetsidor så hittade jag gamla klipp om att det var två studenter som hade ett projekt att kapa facebook grupper för att påminna folk, till en början lyckades de, men se, folk är fortfarande inte försiktiga. Så gav projektet verkligen något? Eller bara till en viss del? (detta projekt gjordes i höstas tror jag, då de kapade ca 300 st grupper) Varför ska internet vara så osäkert och läskigt? :S Jag gillar inte det.

Mina trogna läsare, ha koll på vilka grupper ni är med och håll koll på dem. Tänk på vad ni lägger upp för bilder, vad ni blir medlemmar i, vad ni skriver eller publicerar på facebook. Vem som helst kan läsa, till och med er arbetsgivare som kanske bara vill kolla upp dig efter en anställningsintervju. Tänk er för!


♥ Partylite

Nu har gästerna gått för mammas ljusparty. Det var väldigt roligt att få vara värd, även fast jag bara var värdinnas dotter. Men det var ju som jag oxå var det. Hoppas alla våra gäster fick köpte något de ville ha och inte blev allt för fattig. Tack till de som köpte, ni fick oss att kunna köpa lite också ;) thihih. Så går det när man är värdinna. Så något ni kanske ska prova på. :)

I morgon börjar den nya kursen, LSV110 (tror den förkortades så) inriktning Svenska iallafall inom läraryrke. Ska bli väldigt spännande faktiskt! Så Humanisten, Here I come!

Sitter och väntar på att min Älskling ska slå en pling, vill höra hans mysiga röst i mitt öra. Pusss på Honom!


♥ Om gårkvällen.

Jag tycker gårkvällen var mycket trevlig. Allt började då Jennie ringde på dörren, vi tog fram lite godis som hon så snällt hade köpt och bjöd på. Därefter började vi spela ett roligt tärningsspel. Vi hann inte klart förrän Sofia kom, vi tänkte då börja basta, men Sofia hade inte med sig bastugrejer, eftersom hon inte tänkt att basta. Så vi fortsatte spela tärning och lite zatzy. Det gick bra för mig ibland iallafall. När Emma kom stack endast jag och Jennie in i Bastun, vi hade det trevlig där och fan va underbart det är att basta

När vi var klara så kom Erica också, och då bjöd jag på räkmackor som jag gjort alldeles själv! Jag tyckte de var jätte goda och jag tror även de andra uppskattade dem oxå! :) 

Efter det blev det speldags, vi hann spela två spel innan Erica och Sofia stack hemåt. Jennie, Emma och jag spelade då ett till spel där ingen av oss vann. Men det var roligt iallafall. Sedan körde jag dem hem och jag tror de tyckte jag körde bra iallafall ;)

Jag hade det trevligt går och jag tycker man borde ha fler sådana spelkvällar. Jag älskar att spela spel. Någon som är sugen på att komma i sådana fall? :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Vapenbröder, fast jag redan sett den innan. Men skitsamma. Den är bra så jag kan lika gärna se den igen. Ska ringa min Älskling sedan oxå! :)

Föresten så har jag varit med Johannes en liten stund idag, en vän av flera som jag saknar. Han gör lumpen nu så honom ser man inte ofta. Men det var roligt att träffas och prata om den gamla goda tiden! 


♥ Nu kommer de strax!

Japps, nu var både jag och allting i ordning, nu är det bara dags för mina gäster att komma. Jag gissar på att Jennie kommer först kommer Jennie...

*Pling Plong*

HAHA. Det var Jennie som kom, så nu får jag vara social, tänkte ringa Putte men nu hann jag inte det. Men aya får prata med han senare!

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!


♥ Bastukväll

Idag har jag bjudit hem det gamla girlsen på en liten bastu och spel kväll. Har ju lovat detta sedan ett år tillbaka, då jag blev magsjuk istället för att lyckas fixa ihop något. Men det ska bli roligt, hoppas jag! 

Idag är det en sådan dag jag saknar Putte väldigt mycket. Därför känner jag mig lite opepp för ikväll, men det går väl över hoppas jag. Inte att jag saknar Patrik, för det gör varje sekund han inte är i närheten av mig. Men att jag inte är så pepp. 

Nu ska jag fixa lite saker inför kvällen och mig själv. Jag kan ju inte se ut hur som helst inte, ellerhur?

Fan vad jag ville att Patrik ska vara hos mig, varför kan han bara inte komma hem? (Hoppas han inte läser, fast det tror jag han inte gör)


♥ Facebook..

Ja, det har massa skit på facebook nu. Folk som startat grupper som sedan de ändrat namn på. Jag av massvis drabbades av detta. Jag gick med i en grupp som hette "Tjejerna mot killarna, först till 100000" (något sådant iallafall) som sedan ändrade namn till "Alla vi som har haft sex med våra föräldrar". Hur fan är man funtad då? Hur kan man ens tänka tanken att göra så? Hur kan man ens göra så? De människorna har inget liv, förstår inte konsekvenserna som sker på grund av deras handlande. Ursh säger jag! Innan trodde jag inte världen kunde bli sjukare än vad den redan var, men jag hade fel. Tydligen så kunde den det, dessutom blev jag påmind om att, än så länge är inte den sista idioten född.

Vad ska vi göra för att hjälpa dessa patetiska människor som inte har något bättre för sig? Går det ens att göra något?

Vi hörs!


♥ Tuff

Det har varit en tuff dag idag, Godnatt, Jag kommer somna som en stock!

Vill bara säga att Jag Älskar Patrik av hela mitt hjärta och lite till. <3


♥ Time to

Nu hade jag tänkt att jag skulle ringa min käre Prins, Patrik och höra hans underbara röst och säga att Jag Älskar Honom! Sedan är det sängen som väntar. Tack för idag!




♥ Promenix

Nu ska jag ta med mig min lilla vovvsing ut och gå eller jag väntar lite och ser om de som skjuter jäkligt sena nyårs raketer, eller va fan det nu är som smäller ute, slutar. Nitra är nämligen lite rädd för det, eller tabort det där med lite. Sedan blir det uppvärmning i bastun som gäller. Härligt!




♥ Svenska folket..

Suck säger jag! Varför ska vi svenskar vara så förbaskat klagande? Är det plusgrader och regn under vintern klagar vi, är det snö och minusgrader klagar vi. När fan ska vi bli nöjda? I flera år har iallafall jag önskat mig en vit jul, en vit december månad och en vit och ordentlig vinter. Så som vintern ska vara. Det har nästan resten av svenska folket oxå gjort. Och nu när vi äntligen får det, gissa vad som händer? Ni har säkert märkt det själva. "åhhhhhhhhh, måste det vara så kallt, kan det inte bli varmare snart?" Jag säger såhär: Jag är glad över att det är minus och kallt, jag är glad över att vårt land fortfarande kan få sådana vintrar jag vill ha. Jag vill ha såhär ett tag till, för det kan ändå inte bli sommar nu och jag vill fan inte ha plusgrader och regn varje jäkla dag, som vi nästan har 340 dagar om året. Jag säger bara en sak: TACK Sverige för en ordentlig vinter, jag vill fortfarande ha kvar det!

Någon som håller med?



♥ Filmtips - Ghost

Ghost får bli den första filmen jag tipsar om eftersom det är en film som har funnits med i hela mitt liv. Jag har tittat på den massor av gånger till och med när jag var liten och inte fattade handlingen.


Ghost


Handling:

Tänk dig den mest gripande kärlekshistoria du någonsin sett. Tänk dig också den roligaste komedin, de mest fantastiska övernaturliga berättelse och ett slugt thrillermysterium. Blev resultatet fyra olika filmer? Eller tillhör du de miljoner fans och kritiker som upptäckt "Ghost", 1990 års bästa film? "Ghost" kommer att överaska, glädja och övertyga dig. Patrick Swayze spelar en vålnad som slår sig samman med ett medium (Oscar-belönade Whoopi Goldberg) för att ta reda på sanningen bakom mordet på honom- och för att rädda sin flickvän (Demi Moore) från ett liknade öde. "Enligt ryktet är Ghost en kärleksfilm man bara måste se", skriver Entertainment Weekly

Skådespelare:
Demi Moore, Patrick Swayze, Rick Aviles, Tony Goldwyn, Whoopi Goldberg, Vincent Schiavelli

Kategori:
Romantik / thriller

Betyg:
IMDb´s hemsida ges betyget 6.9 / 10 och det är 47,656 som har röstat.

Mitt personliga omdöme:
Enligt mig är den här filmen fantastisk och jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Redan från 4 års ålder satt jag och kolla på denna film, utan att fatta vad som sades och vad den handlade om. Jag gillade bara att titta på den och allt det dära spännandes som visades. Det tog mig väl några år att förstå vad filmen handlar om och varje gång jag tittar på den hittar jag något nytt jag aldrig har lagt märke till och det är underbart att upptäcka. Sitter jag själv och kollar kommer alltid tårarna rinnande. Om man bortser från att den är inspelad år 1990 och lite oteknisk om man jämför med nutida filmer, är det en av de bästa filmer jag vet. Otroligt bra och verkligen värd att se, snälla gå inte miste om denna film. Den kommer alltid förbli min favorit.

Skriv gärna ert personliga omdöme om ni sett den eller efter ni sett den, Jag vill veta era åsikter!
                                                                

♥ Sängen..

.. Väntar på mig, men innan jag lägger mig i den tänker jag bara berätta att maten var jätte god och jag har haft en trevlig kväll. Hoppas även Mamma har haft det. ♥ Hon är värd det!

Jag beställde precis några saker från Ginza, bland annat några säsonger med One Tree Hill, tycker serien är så pass bra att jag vill ha den tillgänglig hos mig. thihi! Så inom några dagar har jag fler avsnitt i min hand.


Nu är det sovtajm, Här ligger jag föresten i min Älsklings knä och sussar!
Aww, Längtar tills jag får göra det igen! ♥

Vi höres!


♥ All uppmärksamhet..

... Till min kära Mamma som fyller år idag! Grattis Mamma! ♥

Därför blir det kalas hemma hos oss i dag, med massa god mat och gäster, det ska bli roligt och mumsigt. Fast man lär nog lägga på sig några kilon ;) haha!

I dag har jag även många tankar på Putte, han skrev en tenta i dag och har en till redan på torsdag och i natt sov han knappt någonting. Jag tycker synd om min Plutt♥, hade viljat vara hos honom och gjort allt för honom, för det tycker jag han är värd.

Men nog pratat om min Älskling, det är faktiskt mammas dag i dag, så all uppmärksamhet åt henne och Grattis igen Mammis!


♥ Dagens köp

Shit, nu är jag trötter. Även fast det inte var något direkt ansträngade pass i dag. Med tanke på att det var "prova-på-grejs", men det var funny endå. Fick se en dansuppvisning med, de var jätte duktiga. Önskar att man själv skulle kunna dansa så och att man själv började dansa överhuvudtaget. Det verkar så fantastiskt roligt. Men vill inte börja själv och jag känner ingen som vill börja heller. Kan njuta av att dansa hemma lite emellan åt eller på partyyy! Thihi!

Här var dagens köp:


En vit tunika - Gina
Ett vitt skärp - Gina
Plånbok - Gina


Vi höres!


♥ Godkänd

Jag fick nyss veta att jag blev godkänddelkurs 1 på den kurs jag läser nu, vilket känns jätte roligt och bra! Hoppas nu bara att jag blir godkänd på delkurs 2 också så har jag fixat den allra första terminen på lärarutbildningen! Skulle kännas kanon bra!

I morgon fyller min kära mamma år, så idag har jag varit och köpt hennes present. Hoppas hon blir glad, köpte lite annat stuff också. Som jag kanske knäpper ett kort på och lägger in här senare. Men får se om jag hinner för jag ska nämligen på träning i kväll, som börjar 18.00. Så nu ska jag kämpa bort allt julgodis som satt sig fast på kroppen, haha! Ska bli skönt att få träna varje måndag nu framöver igen + att få träffa JenniePennie varje gång med.

Sedan är det ett nytt program på TV i dag med; Familjen annorlunda, verkar roligt och spännande. Ska spela in det och kolla på det efter jag varit och tränat. Ska se på Spårlöst oxå, spännande när det är en som är med som bott på samma ställe som jag.  :)

Vi höres!


♥ Min nya blingbling

Här kommer bilder på min nya skönhet:


Jag vet att ni blev avensjuka, Vi höres!

 


♥ Utmaning

Blev utmanad av Amy

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?

Jag var 10 år gick i årskurs 4. Jag tyckte väl livet var enkelt då, jag hade mina bästa vänner och min pojkvän Hugo och skolan var väl hyffsat enkel. (Fast det kanske jag inte tyckte då)

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
För ett årsedan? Har man extremt bra minne som jag har, så vet man faktiskt detta. Jag var på en inspelningen av något med TV experter, minns dock inte va det hette. Jag var på det med klassen för att tjäna pengar till Rumäninen.

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Sweet chilichips med Us original dipp.
2. Sourcream chips med dipp.
3. Snacks och Popcorn på bio.
4. Mini ostbågar (minns inte va de heter)
5. Alla möjliga chips med olika dipper! haha ;)

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
1. Bäbä vita lamm
2. Jag ska aldrig sluta älska dig
3. Håll om mig
4. Hej tomtegubbar
5. Pippi Långstrump.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Resa till bland annat; Kina, Paris, irland, USA eller ställen där både jag och Putte vill till.
2. Resa upp till Putte oftare.
3. Spara pengar och ha dem till senare för min och Puttes liv tillsammans
4. Shoppa utan att behöva tänka på att pengarna ska räcka månaden ut.
5. Köpa något jag verkligen vill ha vid det tillfället.

FEM DÅLIGA VANOR
1. Jag är Lat
2. Små äter
3. Går och lägger mig försent
4. Oroar mig för mycket
5. Långsint i vissa fall

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Umgås med Patrik
2. Ta det lugnt framför Tv:n
3. Umgås med vänner
4. Sola på sommaren
5. Shoppa, när man har pengar

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. Sådana där höga byxor, det är verkligen bara några få personer som passar i dessa byxor. Äckligt fula!
2. Emo-kläder typ. Visst det kan vara ballt med lite kedjor och säkerhetsnålar ibland. Men not för mycket och not på mig.

FAVORITLEKSAKER
1. SystemKamera
2. Mina datorer
3. Min digitalkamera
4. Mina filmer
5. Puttes Ipod

Fem jag vill se göra denna undersökning: EricaEmma, Emelie, Patricia, Julia


♥ Datakrig.

Ett ord som stämmer mycket bra nu. Jag har ett stort datakrig med min bärbara dator. Jag är jätte arg på den! Varför ska dessa datorer på ett eller annat sätt JÄMT strula? Blir så fruktansvärt arg! Vi hörs när jag har vunnit kriget, hoppas det blir snart!

Vi höres!


♥ Försenade Julklappar

I går fick jag de allra sista julklapparna för den här julen, dessa var från min bror och hans flickvän. Jag fick bland annat; ett spel, två tröjor, en sjal och en super snygg klocka. Den har jag tänkt knäppa ett kort på och lägga upp här på bloggen. Ni kommer bli så avis! Det var fullt ös här hela kvällen vilket ledde till att bloggen inte var på topp i går. Men det kommer nog upp lite bilder från gårdagen ifall jag får lust att ladda in lite. :)
Av mig fick Heli och Mikael en slags vinlåda, där man kan lägga en vinflaska och några tillbehör till den, typ vinöppnare, vinhällare, vintermometer osv. Heli fick dessutom ett armband för att bli finare än vad hon redan är, och Mikael fick en paradisask, för att bli tjockare än vad han redan är ;) haha! Nää det sista var bara på skoj!

Men ni har fortfarande inte svara på min fråga som jag ställde för några inlägg sedan, Vad tror ni om att byta Header? Nu vill jag ha lite svar tack!

Nu ska jag fixa och trixa lite med saker här i huset + att ringa min älskling och höra hur han mår. ♥

Vi höres!


♥ Dags för en dusch.

Japp, precis nyvaken då. Nää, inte riktigt kanske men jag tog mig faktiskt en ordentlig sovmorgon för det tyckte jag att jag förtjänade. Vem gör inte det liksom? Till frukost kollade jag på ett avsnitt av första säsongen i One tree hill. Jag bara avgudar den serien. I nästan varje avsnitt får jag tårar i ögonen, förstår inte riktigt hur det kan vara möjligt, men det är bra. Det betyder att serien inte bara är till för att underhålla utan även att skapa känslor och tankar, vilket jag tycker många serier saknar. Vad tycker ni?

Nu är det snart dags för en dusch, mina syskon och deras respektive ska komma hit på lite försenat julfirande. Eftersom min storebror hellre valde ett varmare land än att fira jul med oss denna jul. Men kan man klandra honom? Icke sa nicke. Jag är nästan lite avis med tanke på deras bruna färg och härliga upplevelse. Men jag har också fått en fin upplevelse under december där, en skidresa i Sälen. Som jag när jag får lite tid över ska berätta mer om. En liten hemlighet... det var allra första gången jag stod på ett par sådana skidor som är tillför utförsskidåkning. (Eller vad man nu kallar det) Visst blev det extra spännande nu? ;) Håll ut, håll ut!

Nepps, nu ska jag slita mig från min dator och tvätta mig ren.  ;)

Vi höres!


♥ Let's dance


Japp, då var det kända dans programmet tillbaka igen. Roligt? Tråkigt?  Jag vet inte! Jag kan inte riktigt bestämma mig ifall jag tycker om det eller inte. Det är ganska underhållande att se kändisar som inte dansar börja dansa, ännu mer underhållning blir det om dem dessutom inte kan det. Men sedan är många artiser även bra på det, vilket också är ganska roligt att se. Men programmet har hållit på sedan kl. 20.00 och det är fortfarande inte slut och klockan är över halv tio. Det är en stor nackdel, jag pallar inte kolla färdigt. Hade programmet varit kortare tror jag att mina plus poäng skulle ökat. Det ända jag hoppas nu är att de kommer bli lika bra finalister som det var förra gången, då lär det bli grymt!

Föresten var maten jätte god och nu behöver jag inte äta förrän imorgon. Thihi. Föresten än gång till så tänkte jag börja med filmtips. Gamla som nya, så om ni är intresserade kommer det komma inom kort.

Vi höres! (Kommentera lite nu)


♥ I väntan på mat.

 
Nu sitter jag här och väntar på mat, fast igentligen så borde jag hjälpa till med den. Fast är man lat så är man. Vi ska äta bakad potatis med massa gott. Mums! Ässh, nu får jag lite dåligt samvete, bäst att gå upp och hjälpa mamma med resten!

Vi höres!


♥ Trött..

Är hemma efter skola, jobb och kalas! Med andra ord kan man säga att jag är ganska trött, både trött och seg faktiskt. Dessutom fryser jag, trots att jag har fått låna mammas varma tröja. Men snön är underbar, tycker iallafall jag. Om man bortser ifrån när man är ute och fryser eller kör bil på dessa ishala vägar. Eftersom jag fryser har jag satt på bastun så snart äre bastutajm. Avis? Hoppas! Fast igentligen ska jag inte klaga, min plutt uppe i Norr hade fan 27 minus grader. haha, när ska han inse att där uppe ska man inte bo... Tss. Iallafall inte om man heter Patrik och har en flickvän som heter Frida. ;) Han får bo vart han vill, bara han fortfarande älskar mig.

Föresten har jag fixat lite med en ny header till mig, vet inte riktigt ifall jag vill byta eller inte. Ifall den ens duger som något alternativ eller om jag ens kommer ihåg hur man nu gör för att sätta den på plats. Nå vad tycker ni, ska jag ge den nya en chans? :) I want to have answer!

Ni som läser, ge mig lite respons så jag blir sugen på att fortsätta såhär och uppdatera ännu oftare! För det är väl det ni vill?

Höres!


♥ Ensam igen..

Japp, då vart man ensam igen då. Alltså utan Putte min älsklings gubben. Han tog sina saker idag och drog uppåt norr igen. Fattar inte riktigt vad det är som lockar där igentligen? JOOOOO jag vet, bra grejer i sitt CV. yeej. Om tiden endå kunde springa i väg väldigt fort så denna tid är över snart. Vill känna att han alltid är hos mig, vakna upp och se det vackraste jag vet varje gång jag vaknar. Men oavsett vart Putte eller jag befinner sig, vart vi än är på jorden så älskar jag honom lika mycket för det. Det finns nämligen en kärlek som jag aldrig vill ska slockna. För Patrik är fan i med det allra bästa som hänt mig.

Nu sitter jag här vid min kära dator och väntar på att mobilen ska börja sjunga på rednex. Med andra ord, jag väntar på att mannen i mitt liv ska ringa och säga att han är hemma och välbehållen. Så jag kan somna gott och veta att han är i säkerhet i sin "lilla" etta.

För övrigt så var jag på resturang och Bio igår med Patrik. Jag åt mycket gott och filmen sherlock holmes (tror den hette så) var skit grym. Rolig och spännande från början till slut, jag hoppas det kommer fler! Det var däremot ganska omöjligt att parkera på heden eftersom putte så nödvändigtvis skulle stå där, så jag fick ta bilen och köra mot parkeringshuset mittemot Liseberg och parkera som jag förövrigt från början hade tänkt parkera.. varför ska man ständigt lyssna på dessa karlar? ;)  

Vi höres!


♥ Inspiration nästa..

Shit, jag suger verkligen på det här. Varför skriver jag aldrig här längre? Jag tycker liksom att det är roligt, både att jag vet att andra intresserar sig av mitt liv, men samtidigt att senare få kolla tillbaka på det jag tidigare har varit med om och upplevt. Jag ska inte lova någonting som jag inte kan hålla, för det är liksom ingen idé men jag ska verkligen försöka göra något åt detta med bloggandet. Både för min egen skull och för andras. För visst är det roligt att läsa ett saftigt litet inlägg av mig? :)

Det viktigaste i denna fråga är då att få motivation men samtidigt också inspiration. Det kan dröja innan jag kommer i gång på riktigt igen, men ni som läser och som kommer börja läsa, håll ut.. än så länge kommer inte glöden släckas...

Patrik åker hem igen nu på Onsdag så fram tills dess hör ni nog ingenting från mig här, ska spendera förhoppningsvis resten av tiden som är kvar med honom. Men det beror också på hans förbannade plugg.. han måste nämligen plugga också, vilket suger... ska inte nämna det vid namn, skapa er egen fortsättning istället. För det kan han nämligen inte göra med mig i hans närhet, ni vet.. killar kan inte göra två saker samtidigt. Fast igentligen ska jag inte säga något, det kan fan inte jag heller. haha!

Men vet ni vad? Nu ska jag inte ta mer av min dyrbara tid här, ska byta teknikpryl ett tag, från datorn till tven. Försöka stå ut med att jag inte får vara med Putte i kväll/natt. Buhuu.. Men något finns det väl att trösta sig med i frysen? Typ vaniljglass med chokladsås.. Mumsigt!

Föresten så är det 20 underbara månader med Putte i dag! (L)



RSS 2.0