Datan saknas...

Damn vad jag hatar att min dator är på lagning! Jag hatar det verkligen! Visst jag har andra datorer att sitta vid, men palla, jag känner att jag inte orkar sitta vid någon dator jag inte trivs vid och inte heller någon jag inte kan spara massa hemliga saker på. JAG VILL HA MIN DATOR TILLBAKS NU! Ladda upp nya bilder ur min nya kamera från min födelsedag, min middag och annat smått och gått. Nu ligger dem bara i kameran och skräpar. Vill lägga ut bilder på mina fina presenter och allt! Lämnade den i torsdags och pappa sa att det skulle ta 7 till 10 arbetsdagar alltså har det snart gått 4 dagar och det innebär att det är högst 6 dagar kvar. Men man ska aldrig vara säker med sånt så säg typ 15 dagar så blir jag iallafall inte för besviken! Jag saknar den! Alltså helt seriöst så tror jag något inte vill att jag ska blogga, varenda gång jag verkligen vill börja blogga så skiter sig allting, nu kan jag inte uppdatera lika mycket som jag vill och med det så tappar jag läsare. Men ni som läser min blogg försök ha tålamod, den tålamod jag försöker ha!

Jag har haft en kanon födelsedag trots att min dator inte finns hos mig.
Den började som vanligt med att mamma och pappa kommer in och grattar mig vid sängen, Nitra var oxå med såklart hoppades upp i min säng. Gulleplutten. Frukosten och alla presenter var framdukade. Jag letade efter det jag hade önskat mig mest, en digitalkamera. Letade efter en såndär liten låda som en kamera kan ligga i men hittade ingen sådan. Sa till mamma "jag tror inte ni köpte det jag jag trodde ni skulle köpa mest" (eller något sånt iallafall) HAHA, ack så fel jag hade, mamma hade lurat mig och slagit in kameran i det största paketet. Men så glad jag blev! thih. TACK!
När jag fått min dator ska jag berätta mer vad jag fick för smått och gott. :)
För övrigt var min dag helt underbar, fick ett jätte fint halsband av Patrik, Jag älskar dig! Tack så mycket! (L)

Berättar mer om Lördagen när jag laddat in lite bilder och sånt! Men TACK för den fina presenten och de andra presenterna och tack för en KANON lördag!

Ska sova nu, PUSS / F

I mån blir jag myndig!

Eller Vuxen som många oxå säger. Shit ;O Jag har blandande känslor just nu alltså.
Förr har jag hela tiden tänkt.. Shit 18 år är gammalt, då är man stor och får göra precis som man vill. Senare har tankarna gått över till "fan då blir jag 18 och måste ta eget ansvar och massa bla bla bla", så jag vet igentligen om det är bra eller dåligt att bli 18 år. Men just nu är känslan iallafall så JÄVLA god! Jag är pirrig som man ska vara!
Den här födelsedagen är typ den enda jag inte längtat efter så jätte mycket (förutom när man var liten och ville bli  18 då),. jag började i stort sätt längta efter att Erica hade fyllt år alltså endast TVÅ veckor tills jag fyller år.

och I morgon är den dagen här!

Bäst jag drar och lägger mig nu ;)  PUSS/F


Min data lämnar sitt hem.

Jag vet att jag har blivit dålig på att uppdatera på det senaste men det beror faktikst på att min kära lilla data lever sitt egna lilla liv.  Den hämtas i morgon för den ska på lagning. BUHU! :(
Så tyvärr tror jag nog att det inte blir så mycket uppdatering på ett tag, men ska försöka så gott jag kan.
När jag sen får tillbaka min dator så kommer allt typ vara nytt känns det som, MSNen kommer vara annorlunda och sånt hatar jag. Jag tycker inte om att ändra på saker jag redan tycker om. Men det är la bara bita ihop och se glad ut.

På fredag är det min födelsedag. Wieee, Då fyller jag arton år det är inte klokt. Jag blir vuxen och får bestämma själv. Det är NAJS! Hoppas det blir en bra födelsedag men det tror jag nog att det blir. 

Ska plugga nu har både Svenska och Engelska redovsining and that sucks!
PUSS / F

Äckelkänsla

I da blev jag uppring av mamma för att dra till stan och kolla ut lite saker tills jag fyller år. tihi.
När jag satt på bussen på väg in till Borås, känner jag någon form av äckelkänsla. Jag ska till Borås. Världens mest fjortisbebodda stad. Jag satt och tänkte på vilken jäkla tur jag har som går på Hulebäck,hade inte klarat att gå i Borås. Varenda dag hade jag sett folk man inte skulle viljat se eller bara massa kopior.
Alltså själva Borås är la inte speciellt farligt, det är en mysig stad att shoppa i, inte allt för mycket folk och allt det dära. Men folket i staden får mig att bara vilja sätta mig på bussen hem igen.
   Men jag hittade några grejor jag ville ha iallafall, även saker jag hade tänkt spana på senare. Det är NAJS! Vill fylla år typ nu så jag kan få de på direkten. Köpte även ett par Jeans [alltså inte födelsedagspresent] för typ 399kr, kändes jäkligt gött att jag hittar billigare jenas som ändå är snygga.

I morse när jag satt på tåget kom en låt som verkligen påminnde mig om Gothia discot, jag blev så glad när jag hörde den och började tänka på massa minnen. Där efter började jag tänka, "Fan jag börjar bli för gammal för dem, Buhu" .
Alltså Gothia discot gör sommaren extra roligt, jag bara älskar det. Om man bortser från alla som tror att man vill ha dem, alla små barn, äckliga fjortistjejer så är gothia PERFEKT! Men jag tror nog att det antagligen var sista året för mig i år eller om jag har turen att få gå nästa år igen. För jag VILL verkligen, där inne känns det som om världen står still och man bara dansar, njuter av all musik och alla människor som känner likadant. Den allra bästa känslan är när en låt som ALLA svenskar kan och alla sjunger med, Helt otrolig känsla.
   Seriöst, när jag blir vuxen och skaffar egna barn ska jag se till att de går på Gothia discona även fast man kanske blir lite orolig för att något ska hända men då får jag minnas att förr i tiden var Gothia ett av mina bästa sommarminnen. Ska även tvinga dem att dansa lite för mig med. Hahaah.

PUSS/F 


Jag är en lat flicka.

Jag pratade nyss med Patrik i telefon eller inte nyss men iallafall för en stund sedan. Det var trevligt!
För övrigt känner jag mig ganska seg och det gäller typ i allt. 
tex. Jag har inte riktigt orkat köra i gång med allt plugg, jag hade behövt det för att inte alltid vara i sista minuten men jag skjuter upp det en dag till och myser i dag igen. Ska dessutom lägga mig tidigt i dag förhoppningsvis redan klockan nio, får se hur det går med det. Jag har nämligen kommit på det, ju tidigare man lägger sig dessto längre får man sova. Nog tjötat om det.

Jag vill seriöst ha helg! Varför kan inte helgen vara längre så man hinner med allt man vill göra + att sova, ta det lungt och slappa i mängder. Nu är det att man bara hinner med något utav det, antingen att göra det man vill eller slappa, varken eller liksom. Gaah Ge mig DUBBELHELG! :)

Min helg ser ungefär ut såhär :
-  Fredag - träffa Micka och Jennie och Baka våran Pannkakstårta åt Hasse. Igentligen skulle detta ske i Mars men det blev något försenat men det får ni ta med Micka om varför när ni passar på att fråga henne om det kan ni även fråga vem Hasse är om ni nu undrar detta. Det är lite pinsamt för mig att berätta. Tyvärr.
  Vi ska iallafall ha det mysigt, äta massa gott och ha trevligt.
- Lördag - På dagen blir det la mest slappa sen bär det av till Erica sötisen och firar henne för att hon fyllt år. Ska bli kul.
Senare på Kvällen drar de som är 18 år ut på krogen och vi andra mobboffer (bland annat jag) som fortfarande bara är 17 får gå hem vid denna tid och nana. Nää men jag ska faktiskt dra hem till min Älskade P.Sievers och vi ska ha det så Myyyyysigt så. 
- Söndag - Blir det att jag fortsätter vara med Patrik, sen drar vi med Mamma, Pappa, Mina två kusiner och deras pojkvänner och dansar bugg. Vi började nämligen i Söndags med detta. Vet igentligen inte varför vi gör detta, men ser det som en rolig grej att umgås med släkten iallafall.  

Jag har sett på reklam att det ska börja en del nya program och även serier. Men jag har problem att komma ihåg vad det är jag vill se och när det ska börja. Dessutom har jag en tendens att inte kolla i tidningen när det är, Mobbad som jag är.
Några tips på hur man gör då? :)

Som jag ser nu är klockan redan över nio, blev inte riktigt som jag tänkt mig där med sovandet. Varför blir det aldrig som man tänkt sig? :P

PUSS/F

"Höj blicken din jävel"

Hahah, Något utav det roligaste jag hört på länge. Denna grymma kommentar sades av min klassföreståndare Gunilla när vi snackade om Myskläder och texter på röven. Hade lätt viljat ha sådana brallor med den texten eller det bästa av allt jag hade viljat se Gunilla med ett par sådana. Kanske vi ska ge henne som en slags "avskeds" present?
  Apropå avslut, när vi snackade om att göra en skiva med massa bilder på vad vi har gjort och varit med om under våra tre år tillsammans, sänkte Gunilla sin blick och sa "urrsh, jag vill inte tänka på att ni ska sluta" och det såg nästan ut som hon fick tårar i ögonen eller så fick jag bara för mig att hon fick det.
   Jag har haft många lärarombyten under min skolgång. En vi hade under hela lågstadiet, Maj-Lis hette hon hon var den mest underbaraste läraren man kunde ha. Eller så kanske man bara tänkte så för att hon var jätte snäll och att man var liten? Sen skulle vi haft en annan men hon gick över till en annan enhet, vilken Svikare! Vi fick en väldigt underlig lärare som både vi och våra föräldrar klagade på så att hon tillslut var tvungen att avgå. Efter det bytte vi till en annan som blev gravid och en till som var för ung och klarade inte riktigt av oss, eller jag minns inte varför hon slutade. Sen fick vi ha en lärare hela sexan då det var dags att byta igen och även splittras som klass. Då fick jag två lärare varav en som lite som han var.. alltså annorlunda. Även han slutade, fick någon annan tjänst. Han ersattes av min storebrors barndomskompis som jag redan som en liten plutt visste vem det var. Vi var hans första klass och det kändes verkligen annorlunda att bli tillsagd och undervisad av någon man busat med sedan man var liten. När jag började Gymnasiet fick vi även två lärare... En skulle vara sjukskriven hela höstterminen så henne såg man inte så mycket av i början och en annan Kjell-hugo som vi fortfarande har. Gunilla tog sig på rollen som våran "reservklassföreståndare" som tog hand om oss och precis innan jullovet kom hon och berättade att hon hade fått den bästa Julklappen av rektorn - Att hon fick fortsätta ha oss och inte få en ny etta. Det var både en gläjde för oss och för henne. Allt var bra enda fram tills tvåans slut då våran rektor försöker avsätta henne platsen som våran klassföreståndare och han lyckas dessutom. MEN då gör vår klass ett mottstånd och ringer och klagar och det behövdes igentligen bara två personer men det stod många bakom. Så nu i trean har vi våran älskade Gunilla och Kjell-hugo som vi bara skulle ha till en början.
Jag kan säga att jag ALDRIG har haft en lärare som Gunilla, ingen som har brytt sig så mycket och varit så vänlig och jag tackar verkligen att jag har fått chansen att få ha henne som min klassföreståndare.

Oj, det blev ett långt inlägg.. Så jag tror jag får avsluta här. Tänkte skriva massa annat som påverkat mig i da men jag tror det blir för tröttsamt att läsa allt detta + det, så jag skriver det i mån eller kanske senare i da.

PUSS/F

RSS 2.0