Tillbaka.

Ni alla som läser min blogg, Grattis - Jag är tillbaka nu!  Har inte varit hemma på två veckor och har inte orkat skriva förens nu. Känns som jag har Massor att skriva och hinner aldrig, men nu ska jag försöka ta mig lite tid till det.

Alltså, Jag har huuuur mycket som helst jag vill skriva och jag vill bara berätta och berätta hur jäkla wunderbart jag har haft det. Thailand äre bästa stället jag någonsin rest till.. Får se vad jag säger efter jag har besökt Kina som jag ska göra efter studenten, en dröm jag har haft och en dröm som kommer bli verklighet. 
Thailand ÄR paradiset - Massa sol, Härligt hav, underbara människor, underbar mat - beror iofs på vad man väljer. Höhö, billig massage, billiga kläder, smycken and you name it. Men det bästa av allt mängder av Thailändare! Ääääälska! <3



Ida Zetterström gav mig en hel skön kommentar innan jag drog till Landvetter - Att du åker till Thailand är som att skicka en knarkare till herionland.

Orkar inte ta allt med min resa i Thailand, ni får höra mig berätta "Live", Kolla på bilder på min bilddagbok : Fraaajda eller läsa min blogg regelbundet lär säkert skriva något om det här i mellan åt.

Även fast jag Längtar tillbaka som faen så äre väldigt härligt att vara hemma och träffa alla igen.
Dock har jag bara träffat några, eftersom vi har praktik nu. 
TACK ALLA NI SOM HAR VÄLKOMNAT MIG HEM, KÄNNS KUL ATT NÅGRA BRYR SIG IALLAFALL! 


Vill tillbaka till Thailand, Till Krabi... Det fångade verkligen mitt hjärta!


Är på Praktik nu, Har kommit på ett härligt ställe iallafall. NÖjd!
Vill dock till skolan och träffa alla igen och ... se om du är lika snygg fortfarande. 
Men det blir bara till att vänta... 
Väntar gör jag även på en annan sak och snälla dyk bara upp nu!
Orkar inte vänta, gå in på internet och inte se något svar. 

Snart äre LOST, Wiiiiie! har längtat efter det!
Jippippjaaoho! SÅ snart om 45minuter typ
Ska jag upp till soffan och njuuuuta i en timme.
Orkar inte skriva mer nu men Tack för mig / F

Inte långt kvar nu..

Shaa. I da äre Mooonday. På Onsdag eller aa på Torsdag kl: 01.50  far jag från Kalla Sverige, till vaaarma Thailand.
Har börjat tänka att jag kommer sakna sönder min Vovvsing. urrsh! Minns när jag var i Austrailen hur mycket jag längtade efter henne.


Borde inte sitta här och skriva nu utan borde istället Packa eller Räkna matte.
Men pallar inget utav det. ;S Men ska la försöka lyfta på min häck sen efter det här och packa lite stuffs ;D
Börjar få lite resfeber.. eller inte resfeber utan typ mer.. "Snartåkautomlands"-känsla. wiihoo. eller det kanske är resfeber? HAH . yeahyeah Whatever.


Alltså helt seriöst, måste bara tack alla underbara personer som stöttar mig, ger mig råd, peppar mig, säger att jag klarar av det och framförallt tror på mig! NI annar inte vad det betyder för mig! Kanske tack vare er så kanske jag vågar en vacker dag :) 


SPECIELLT Ni Emma, Jennie Fröjd . Tycker mycket om er! (L)

Ska ta något att käka nu, huungrig och trött ! / F

Jag Är En Klant .

OJA! Jag är en stor klant som alltid ska göra bort mig på alla sätt och vis! MEN jag var elakt klantig idag och URSH vad jag känner mig dum nu alltså. Men kanske var lika bra? Eller inte... ässsh orkar inte bry mig om det mer, det går ändå inte att få det ogjort ! - K L A N T !

Helt seriöst, detta vädret? Varför snöar det ena kvällen om det endå regnar bort redan på morgonen nästa dag. Ganska Meningslöst ellerhur? Och varje morgon när man har gjort sig i ordning, tatt på sig torra kläder, torra sockar, sminkat sig, fixat håret och allt det dära. Öppnar man dörren och ska dra till tåget. Vad möts man av? Fucking Regn varje dag!  Hur är man då när man kommer fram till skolan? JO , det kan jag berätta för er eftersom jag är med om det vaaaaaaaaaaaaarje dag (fast iofs tror jag de flesta är det oxå). Skorna har läckt in och sockarna är PISSblöta, byxerna är fuktiga och sitter klibbade mot benen, känns som sminkningen på morgonen var en onödig tid men tack varje min JÄTTESTORA luva klarar håret sig faktiskt ganska okey ! :)


Nu äre helg. FETT naajs. Efter helgen är bara tre dagar till i skolan sen drar jag..  Lalalala. SKA bli så jävla underbart att komma ifrån Sverige lite faktiskt! Måste plugga matte som in i helvete innan Onsdagen bara då det är matte prov . Ligger lite efter... obsss.  Men jag kommer sakna så många när jag är borta, hoppas ni kommer sakna mig med!

Innan i dag käkade jag kyckling med Aolie [stavas?] och då började jag tänka på mig och Mandis.  En halv kyckling var med aolie och Vintergatan 5b. Typ varje dag ;D Det var grejer det ;) Tänkte mycket på mig och Manda då.. Tänkte på allt skoj vi hittat på tillsammans. HAHA och vi käkade typ alltid? En dag skulle vi ha Bert-maraton och käka Korv med bröd. Misslyckat ingen hade Bert serien . HAHAH! Kommer alltid Minnas oss som Misslyckade och Matvrakar! Saknar året 2oo5 med Amanda!

Här är Jag och Amanda :)

Nu tjötar Erica på mig om att
jag ska bli klar någon gång.
Så kan inte skriva mera.
Ska nog kolla på film oxå tror jag innan jag sover.
HA EN SKÖN NATT / F

RSS 2.0