♥ Plastic, is fantastic?

I vissa fall, helt fantastiskt, I andra... Patetiskt. Allvarligt talat!

Jag kanske förstår varför många vill operera sig för att få ett snyggare utseende, snyggare bröst, snyggare kropp till vissa fall. Jag förstår att de vill göra det med tanke på att få bättre självkänsla, eller bara för att bli attraktivare så att de hittar sin livspartner, eller bara en partner för stunden. Men varför igentligen, det förstår jag inte. 

Vill man ha bättre självkänsla, kan man skaffa det på annat sätt än att lägga ut mängder med pengar på att göra om sin kropp och förändra sitt utseende. Man kan jobba på att få en bättre självkänsla, men det kan ta sin tid.. men vilket är igentligen det viktigaste? Jo, att man skaffar sig bättre självkänsla och inte hur snabbt man gör det.

Jag förstår däremot dem som behöver förändra sin kropp, de som tex har varit med om en bilolycka och förlorat vissa ansiktsdelar och opererar sig för att se normal ut, eller de som gör fettsugningar för att överleva.

Nästan alla personer i denna utseendefixerade värld har någon gång velat förändra något med sin kropp, vissa mindre saker, andra större. Det är jag nästan helt hundra på. (kanske inte de som lever i afrika som försöker överleva varje dag, men ni förstår vad jag menar). Tex, De tjejer som har små bröst som vill förstora dem, why? Är det liksom för dens egen skull eller för någon annan? Jag kan tänka såhär, Älskar inte Patrik mig för den jag är, är det inte mig han vill ha. Varför ska man ändra sig för någon annan skull?

Dessutom tänk er en värld där alla tjerer ville göra bröstoperationer, där alla tjejer ville vara blonda, smala osv. Hur skulle det se ut? En värld där alla såg likadana ut, till viss del då. Hur jäkla tråkigt hade inte det varit? Då hade folk velat se annorlunda ut. Men vilken tur att världen inte ser ut så då. Vi ska tacka för att inte alla ser likadana ut. För Du är unik för den du är, för att du ser ut som du gör, vilket ingen annan gör. Finns ett bra citat; "Alla föds som orginal, men de flesta dör som kopior". Vill du inte vara ett orginal livet ut? Det vill iallafall jag göra. Lev ditt liv som du vill, se ut som du vill, var dig själv.. och var dessutom stolt över det. Skit i vad andra tycker, skit i om du går med mjukis och osminkad till affären, skit i andra. Var nöjd med den du är och är född till att bli. Var istället glad för ingen föddes likadan som du. 

Rätta mig om jag har fel, men visst är det underbart att vi alla är olika? (borsett från twins)

Vi hörs!
                                                            


RSS 2.0