♥ Patrik

I onsdags fick vi beskedet att Patrik♥ kom in i Sundsvall som han gjort en efteranmälning på, i torsdags fick han en lägenheten. Japp, det blev så att min kära älskling fick ta alla sina saker och åka upp ca 80 mil här ifrån. Till Sundsvall av alla ställen. Urrsh. I dag är inte den roligaste dagen, men när jag tänker efter är det en bra sak han gör av det. Tycker mest synd om honom faktiskt, flyttar i från sin familj, sitt hem, mig och alla hans vänner till ett ställe han aldrig har varit och där han inte känner en kotte. Jag tänker på dig Putte♥

Från och med nu så finns mitt hjärta i Sundsvall, för det följde med honom och det kommer skydda och stötta honom hela tiden. ♥

En sak till, vi kommer klara det. Patrik och Frida hör i hop♥, så är det bara!

AH, Jag Saknar Honom Redan och Älskar honom gör jag något otroligt.♥ NU vill jag att alla ska tänka på Patrik♥ och hålla tummarna för honom!




♥ Tro det eller ej

Tror det eller ej, men i dag hade jag ställt klockan på 06.50, för att gå upp och springa på Patriks löparband. Anledning till detta tidiga klockslag var för att jag och Putte♥  fastnade med spelet nya finans enda till klockan 22.00 och var inte hemma hos honom förens vid lite innan 23.00 pga lite packning som skulle göras. De som känner mig rätt vet att vid den tiden är det antingen tv, dator eller mat som gäller, haha! Nej men själva anledningen till att jag inte tog på mig löparskorna då var för att det var ganska kallt ute, likaså i deras garage där "få fastare ben"- maskinen står.

Men eftersom jag inte kände för varken tv, dator eller mat så blev det att läsa i min kära bok, eller snarare lyssna. Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes" och nu har jag inte långt kvar. Föresten alla ni som inte läst böckerna, gör det innan ni kollar på filmerna! Jag såg nämligen den första filmen innan jag läst den sista boken och nu får jag inte de där fantasipersonerna i mitt huvud längre, utan ser endast skådespelarnas ansikten framför mig. Apropå böcker, så har jag blivit väldigt inspererad av Anki, Patriks mamma. Hon läser böcker som ingen annan, kan läsa ut en 300 sidors bok på bara någon dag. Dessutom har även Erica gett mig lite insperation med sin läsning. Så jag har bestämt mig, eftersom jag ska bli svenska lärare och ha ganska mycket under fötterna, måste jag ta tag i läsandet. Därför ska jag läsa en bok varje månad. Jag vet inte hur det kommer att gå, men det bästa sättet att få veta är att prova och framförallt försöka. Jag har redan en bok som ligger och väntar på mig hemma, och den verkar grymt spännande!

Till min stora besvikelse gick det inte alls bra att springa, visst jag var på hugget och jag hade mer att ge, men jag var så fruktansvärt trött med tanke på vad klockan faktikst var. Så det blev bara 2 km. Men som jag sa till Patrik♥  när jag var färdig, bättre det en inget alls.

Jag tog mig lite frukost och duschade och drog sedan med Patrik till min föredetta skola. Hulebäck♥, där det var Hulesärken. När jag gick omkring där så kände jag blandande känslor, känslor som vad fan gör jag här? och känslor om.. Hallå, varför kan jag inte få gå ett till år här?  Hulesärken som var en av de stora höjdpunkterna på hulebäck, har blivit sämre detta år tyckte jag. Inte alls mycket att se och folk var antingen utklädda till spöken eller romerska gudar. Det har man aldrig sett innan? Jag gillade dem som var utklädda till blommor, tummen upp för dem! Träffade även min gamla Klassföreståndare Gunilla♥ , och det var så underbart att se henne! Och mina kära föredetta klasskamrater, jag ska hälsa från henne!  Jag ska dessutom berätta en jäkligt kul grej om hulesärken. Förra året, vann en så grym station som handlade om vardagslivet och den var gjord av BFpd3,alltså oss. I år finns det nästan en gigantisk station som vår och gissa vilka som hade den? Jo den nya BF3:an. Jag vet, alla såg upp till oss! ;) Sköjja!

När vi kom hem till Putte♥  igen, så käkade vi och kollade på en hel knasig film. Där bland annat en 7 årig flicka som först var beroende av socker som i slutet sniffade ärtor, HAHA! Helt sjukt! Vi somnade oxå en stund med tanke på att det hade blivit en tidig morgon. Det var skönt!

Japps, det blev en del skrivande i dag, men njut av det! ;)

♥ Spanien

Nu har jag snart varit hemma i Sverige i en hel vecka, från besöket i Spanien. Kan säga efter denna regniga och kalla sommaren, var man värd en varm och helt sjukt underbar♥ vecka i spanien. Jag och Patrik♥ åkte ner där hans familj hyrde ett hus i tre veckor så en av de veckorna var vi alltså på besök. Massa god skinka, korv och bröd med alioli♥ har jag ätit. MUMS! Jag brukar inte vara så jätte förtjust i Sveriges skinka, men i spanien där är den mumsigt god att den nästan smälter i munnen. Den bästa aliolin hade dem oxå, så jag köpte faktikst med mig två burkar hem och även lite vin och skinka till mina föräldrar♥ :) Här kommer lite bilder på vår♥ vackra vecka!  


Jag och Putte på flygplatsen


Det ballaste sandslottet som iallafall jag har sett


Min kära♥ och jag på resturang


De två sista dagarna vart det dåligt väder, men mysigt hade vi det iallafall! :)


RSS 2.0