Party Party!

Sitter här och fixar med kort, ska nämligen framkalla några... eller snarare massvis! Eftersom man får varann bild gratis om man framkaller nu innan den 31:e , Det är Najs!

Var på Annas och krilles fest i går, det var trevligt! De fick en champangeflaska och två champange glas av Mig, Jennie, Erica och Patrik. De fick oxå ett kort som jag och Patrik hade gjort och som jag såklart glömde hemma men som mamma körde dit senare. Tack Mamma! Hoppas ni blev glada för presenten av oss iallafall ;)
Hade en mycket trevlig kväll med dans och sång.



Nu ska jag strax göra mig i ordning för att dra till Mölnlycke på något PoolParty, Sen ska jag sova hos min Älskling.

PUSS/F

Hah, Misslyckat?

Första "träningspasset" är då avklarat! Hah, Fy fan va misslyckat allt blev.
Det började med att vi slutade tidigt och tänkte åka och simma direkt efter skolan, jag och Jennie. På väg till Sandareds simhall hittar jag en enkrona, jag går tillbaka för att ta upp den och säger "En tur peng" och så nämnde jag för Jennie att sist jag hitta en tur peng hände saker jag absolut inte ville skulle hända. Men sen kom jag på att jag hittade även en i Thailand som inte gav något resultat alls. Inte för att jag tror på sånt men i allafall så kom vi fram till Sandareds simhall efter att ha gått i PISS regn. Tror ni inte att det är stängt och öppnar inte förens om TVÅ timmar. Hopp.. vad skulle man göra nu? Vi fick allt ta tåget tillbaka igen och beställa en kycklingsallad och proppa i oss innan vi stack med tåget tillbaka till Sandrared för att simma. Men inte noga med att vi fick åka hem och greja oss det var mer saker som väntade.. Väl när vi betalar för att dra in.. Tror ni inte att han som jobbar där säger att damernas omklädningsrum håller på att byggas om och inga duschar fanns. Men BAJS på det! Så det blev ingen Bastu som jag hade sett framemot allra mest. Men Simma blev det allt av med! SÅ duktiga vi är!

I morgon ska jag på Bio med Patrik, ska se "Mamma mia". Sen följer han med mig hem och sover hos mig. Mysfaktor 10!

Sluta tänk, Sluta bry dig, sluta täääääänk. Då löser sig det mesta.
Det gäller även den andra grejen med. Sluta tänk, Det Löser sig!

Fortsätt Läs och Kommentera! PUSS/F
 

Frida ska bli duktig.

I Mån gäller det... Då kör jag äntligen igång med simmandet i sandareds simhall [skulle redan gjort detta förra året] men tyvärr va det många förhinder då. Men nu ska jag verkligen ge gärnet och köra varje tisdag varje vecka. Erkänn jag är duktig? Yes, I ´m!

Jag funderade nyss på att den här hösten/vintern kommer gå väldigt fort tror ja.. Har många saker att se framemot.
- Erica fyller 18 - Du ser att jag tycker allt det ska bli skoj att du fyller vuxen, du kommer ju skaffa blogg då, haha.
- Jag fyller 18 -  Igentligen vill jag inte bli vuxen, men antar att 18 år kommer faktikst bli ganska skoj att fylla.
- Andra Avenyn börjar - inte för att jag är det största fanet, den platsen har redan Erica. Men med allt Ericas tjöt så inser man att det ska faktikst bli skoj att följa något igen.
- Patrik fyller 18 - Min lilla Älskling blir stor, finns en massa saker att säga om denna punkt men stannar här.
- APU - Inte för att jag ser framemot det men det är alltid två veckor som försvinner från skolan och det är Greeeat!
- Höstlov -
Säger bara en sak, vem ser inte framemot detta?
- Massa andra fyller 18 - Inga nämnda, Inga glömda... Skoj äre iallafall :)
- December, Julkalendern, Julen, Julafton - Jag kanske är knäpp men jag har redan börjat längta efter December och julen. Det är trots allt den mysigaste tiden på hela året!
- Nyår - En enda stor fest som man både avslutar ett gammalt år och inviger ett nytt.

Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig och sova, Jag måste ju samla krafter för att orka simma i morgon. Önska mig Lycka till.. PUSS/F

P.s Jag älskar Patrik.

Impulsköp? Jajjemänsan!

I da var jag och åkte paddan med klassen, Det var kallt och tråkigt.. Det enda roliga var typ när man fick ducka för bron och när det kom en stor våg och det blåste mycket vatten. Efter det drog jag och några till Lydia´s för att käka tacobuffé medans resten av klassen tog en fika på Kosmos. Snackade senare med Erica på MSN och hon sa att En baugett och en dricka kostade ca 70kr och för samma pris får jag en lunchbuffé inklusive dricka.. Rätt sjukt endå att cafén är så dyra ;O
Sen efter Lydias kollade vi i några affärer, gjorde såklart några små impulsköp som jag alltid gör. Köpte en klänning på Gina och så provade jag en tunika men hade för kort tid att tänka så hoppade över den. Väl på tåget så ångrade jag mig, men ringde och bad min snälle bror att köpa den åt mig och det gjorde han. ;D
Hoppade av i Mölnlycke och mötte Patrik så åkte vi hem till honom :) och här sitter jag än MEN nu ska vi kolla på film och käka massa godis och käka oss tjocka. ;)

Känner fortfarande en stor besvikelse och lite tårögd i ögat, Känner mig så sviken på något sätt.. :(

Patrik är den bästa :)

PUSS/F


Vart är Tacksamheten?

När fan ska jag lära mig ? Det hjälper inte att man är snäll emot någon, man får faan ändå aldrig något tillbaka.
URSH!  Blir bara så dumt besviken och tyvärr är inte jag en sån person som kan gå och säga det till personen rakt ut exakt som jag känner, så den lär aldrig få veta det heller. Men såå äre väl om man heter Frida.
Vad ska man igentligen göra åt saken? ;S BAJS på det! Världen värkar ha slut på tacksamhet nu förtiden, speciellt till mig.

Får komma på andra tankar och se framemot i morgon; Paddan med Klassen... Wiiie... Nää ser mer framemot att Jag och några ska dra till Lydia´s och käka efter att vi varit på Café med klassen. Äääääälska Lydia´s. Sen ska jag hem till Patrik och mysa med honom hela helgen och försöka glömma av vissa dumheter.

Ska dra och ringa min plutt nu. PUSS/F

Bara för BF3 är Bäst!

Ojojoj, Vem var det nu som kammade hem första pris som även va det enda pris som fanns att vinna för bästa station ?
Men joooooo, Det ska jag berätta det var vi BF3:or. Ja, jag måste säga det igen... Vi är grymmast!
Önskas Autografer så finns vi på Lillbäck ;) . Hah.
   Ska jag vara ärlig så var våran station inte jätte bra, men den var bra relaterad till vårat programm och det var därför vi vann, såg många andra roligare stationer som mycket väl hade förtjänat första vinst. Men ganska gött att vinna över 40st stationer faktiskt och visa att vi på BF oxå kan, så det så!
Hoppas våra små BF1: or tar över våran vackra roll när vi slutat. ;D

I slutet av sommarlovet längtar man lite till skolan igen, men varför lär man sig aldrig att den där yttepytte lilla saknade försvinner så fort man kommer dit. Nu har de roliga dagarna i skolan gått och snart börjar allt tråkigt + att äta äcklig mat i skolan. KUL! Men som sagt... Ett år kvar bara.  ;)

PUSS/ F


Trött.

Andra dagen i skolan har gått nu, inte alls att jag räknar ner eller så. haah xD
I mån är det Hulesärken en av de roligaste dagarna i skolan faktiskt. Minns när vi var ettor och klädde oss med jeans och svarta tröjjor och att vi ändå var rätt bra. Minns tvåan bättre när vi var utklädda som Barbies, så jäkla ballt.. och vi snubblade på mållinjen ;O Men fick ändå 1000kr i klasskassan. Greeat! Nu är vi treor och får pina ettorna och tvåorna.
Ska bli ganska skoj att se alla tävla och vi får väl hoppas att våran station blir lyckad trots allt.
"VardagsSkräck på Lillebäck" - Vågar ni komma och testa? ;)
Patriks klass har oxå en rätt fyndig idé "Botten upp" heter den, vinner inte våran så vinner deras ;)

Förövrigt har jag bara varit i skolan i da och hemma och soooooooooovit.
Mår typ lite specillt, antingen håller jag på att bli sjuk eller frisk. Vette fan. haha Wierd är det iallafall.
Mår bättre än i går iallafall, men känns som jag håller på att bli förskyld.. fattar ni vad jag menar?

Ska hoppa in i duschen nu och bli ren och fräääääääääsh.
Sen soova, Mums! / F


Back in School.

Den första dagen i sista året är över... Nu är det bara... hum 300 dagar kvar eller något till Studenten ? Muahah, Jag börjar bli stor. Kändes ganska skönt att känna sig störst och veta mest om skolan när man gick omkring i korridorerna och tittade ner på de ettor som fortfarande var kvar.
Efter att man fått schemat och att vi bestämt namn på våran station till hulesärken, fått skåp och fått massa information om tider och massa grejs.. Fick vi sluta. NAJS! Men kan avslöja att vår klass var redan så ivriga att gå att vi nästan stack före våra lärare ens hade hunnit avsluta lektionen.

Sen efter skolan åkte jag hem till min Sötnos, Vi Myste och lite så. Va otroligt underbart att ligga nära dig och bara krama och pussa dig igen, det mysigaste som finns! <3

Börjar bli förskyld eller något, så ska hoppa isäng nu och försöka sova. / F


Frida is Back.

Jaaa, Nu äntligen har jag tagit mig i kragen att försöka fixa min bloggdesign och det alldeles själv, det tog sin lilla tid att fatta allt men jag är mycket nöjd med resultatet faktiskt. :)

Om bara några timmar är Sommarlovet slut, fy sjutton. Ännu ett sommarlov som till mesta del bara regnat bort..
Varför kan inte sommrarna vara som förr? Varma och soliga dagar varje dag, vakna upp gå barfota och bli alldeles svart om fötterna så att man måste skölja av dem varje kväll. Bada i mängder och bara njuuuuuuuuuuta. Man behövde inte vara så rädd om soldagarna för man visste att det skulle komma en soldag dagen därpå igen. Tänk så underbart det var när man var mindre och den riktiga sommaren fanns. 
   Bortsett från att det regnat största delen av sommaren och att Patrik har varit på både träningsläger och i spaninen och att Emma varit i slovenien och många som varit borta och även jobbat och att jag själv jobbat så har sommarlovet ändå varit Okej :) 

Ja, då börjar man det sista året då HELT sjukt om jag får säga det. Tänk nästa år vid den här tiden då har jag gått ut gymnasiet och tagit studenten, det är inte klokt... Nyss började jag ju skolan? Minns första dagen från ettan än.

Ska träffa Patrik i mån med, har inte kunnat träffa honom någonting efter att han kommit hem för han har inte mått så bra, han var ju tvungen att operera blindtarmen nere i Spaninen stackarn.
Men fick värsta idén när jag var uppe hos Erica att jag ska överraska  Patrik och möta honom på flygplatsen när de landat. Så jag och Pappa drar iväg till Landvetter klockan halv två på natten för att överraska honom. Så en liten stund har jag iallafall träffat honom, en liten stund jag levt på hela helgen.
   Min moster har oxå varit nere och hälsat  på från i Torsdags och ska åka iväg i morgon och det har varit roligt att hon har varit här, har saknat henne.

Nu måste jag nog faktikst sova, skolan börjar ju i mån.
Sov sött och fortsätt läsa min blogg framöver för nu börjar jag blogga igen, på riktigt / Frida

RSS 2.0