♥ Sundsvall

Nu är jag uppe hos min älskling och har igentligen inte tid att sitta här. Men ska göra ett kort kort kort inlägg. Dagarna hitills har varit jätte mysiga och underbara. Jag har fått vara med min prins och ätit jätte god mat. I går var vi på resturang alla fyra. Jag, Putte och hans föräldrar. Där åt jag, seriöst världens godaste pasta, iallafall har jag aldrig ätit någon godare innan. Men nu ska i vi iväg och fixa en del saker. Vi hörs när jag får tid nästa gång :)

Ni som läser och tycker om denna blogg, får hemskt gärna rösta på mig på månandens blogg på denna hemsida:

http://felicianielsen.blogg.se/2010/february/rosta-rosta-rosta.html

Det hade varit super gulligt!



♥ Nu..

.. blir det sängen, kommer väldigt sent i säng dock. Urrsh! Med tanke på den tidiga timmen jag ska upp. Men jag får helt enkelt sova i bilen! ;)

För alla er som inte läst ska jag upp till min Plutt i morgon. Ohh jag längtar efter hans pussar nu så jag spricker! Snart, Snart, Snart! wiiiiiiiiie!

Kommer kanske inte blogga så mycket nu i helgen, men ska försöka slänga in något inlägg iallafall.. Ska göra mitt bästa! :) Men jag tror nog faktiskt att tiden vill jag nog helst spendera med min Älskling♥.  Den är trots allt väldigt kort helgen. Buhu!


♥ Sverige..

 ... tog guld igen!!!!  JAG ÄR EN STOLT SVENSK! :)


Bild: Google


♥ Att göra..

I morgon sticker jag till min Älskling för att tillbringa helgen med honom! ♥ Men först ska jag åka bil i ett x antal timmar, åker tillsammans med Patriks föräldrar så det ska bli trevligt! :) Vi åker tidigt i morgonbitti och förhoppningsvis hos Putte kring sex. L Ä N G T A R ! Undrar hur han ser ut nu, det var ju trots allt typ 50 dagar sedan jag såg honom. Han är nog garanterat lika snygg som alltid ;)

Detta ska göras i kväll:
- Raka ben och noppa ögonbryn (Måste ju göra mig extra vacker nu)
- Duscha (För att slippa göra det i morgonbitti)
- Måla naglarna (vill vara mycket fin)
- Packa (Kläder och prylar jag ska ha med mig)
- Ladda psyket för en långbiltur (Ett måste!)
- Vad ska man mer göra? (Några tips någon?)

Har läst ut ytterligare en bok idag, känns gött! Nu har jag bara typ 10000000 böcker kvar. Positiv ska man vara ;)




♥ Diskussion

Nu har Jag läst en massa, så det känns bra! :)

För en stund sedan kände jag att jag var glad, nu är jag inte lika glad. Jag har haft en vild diskussion med Patrik och att ha det är inte det lättaste. Dessutom blir man alltid på dåligt humör, för det slutar inte med att vi diskuterar någonting utan att vi bägge blir sura på varandra. Vi klarar inte av att prata i skype om vi inte har träffats på två månader. Det funkar bara inte. Surt.

Men snart ses vi och då ska jag både pussa, krama och slå lite på honom. Efter alla gånger då jag varit förbannand och bara kan skrika istället för att visa min angression på honom ;) haha! Det är jobbigt att visa känlor via telefonsamtal och skype. Det enda man får göra är att visa det i form av toner och ord.

I morgon sker en förändring föresten... Jag ska klippa mitt långa hår, vet inte hur mycket jag ska klippa än men inte för farligt mycket iallafall. Jag ska nog dessutom göra lite slingor är det tänkt. Men vi får se hur det blir. Känns skönt att bli av med lite hår som fastnar överallt och jämt är ivägen. Hur klarar folk ha mega långt hår igentligen? :O


♥ Lästid...

Japp, än så länge är inte min helg slut. Underbart va? Haha ;) Jag ska läsa idag, har inte läst jätte mycket, men men! Ska läsa snart. Ligger och kollar på morden i midsomer på datorn nu. Det är spääännande! Jag tycker morden i midsomer är jätte bra och spännande! Någon mer som tycker det?

Försöka gången jag kollade på morden i midsomer så var jag typ 12 eller någonting och det avsnittet har jag svaga minnen av och en scen hade en person ett sådant jäkla speciellt ansiktsutryck om jag gärna skulle vilja se igen. Men jag minns inte vilken säsong den var i eller vad avsnittet hette. haha, får kolla alla repriser nu i stället och hoppas på att den kommer snart! :)




♥ Mätt.

Patriks föräldrar har precis åkt hem. Det var trevligt att träffa dem efter ca två månader sedan sist. Mamma och Pappa och inklusive jag bjöd dem på middag. Fast det var la mer mamma och pappa ;) Shit va konstigt det var att Patrik inte var med, men snart får jag träffa honom. Bara fyra dagar kvar! Jippi! Maten var förövrigt jätte god och jag är mätt.

Nu väntar mamma på mig, vi ska till min syster så vi hörs senare!


♥ Melodifestivalen

Suck, vilka såg dagens delfinal? Vad är det här för bidrag och hur i helskotta röstar svenska folket? :S Rösta vidare fyra tjejer som verkar stå och lossas spela var sitt instrument. Eller var det bara jag och min pappa som upptäckte detta eller helt enkelt såg helt åt helskotta fel? haha Skrattretande alltså och så går dem dessutom vidare! SuckSuckSuck... Varför tittar man ens?

Nu sitter jag och följer svenskarnas skidåkning på svt1, det är spännande. Hoppas, hoppas det blir medalj. Hoppas han håller i och orkar hela vägen ut. Hoppas hoppas. Fast jag tror inte det kommer gå vägen faktiskt.

Snart ska jag ringa min älskling också, därför slänger vi in en bild på mig och honom 


Observera att bilden är tagen i ett mörkt rum med en stark blixt med tanke på våra stirriga blickar. haha! Men visst är vi söta? :)


♥ Fikat och snö

Vi hade det mysigt i går när vi fikade, Emma, Jennie och Jag. Jag tog en kladdkaka med grädde och en cola. Mums! :) Vi firade Emma lite och gav henne en klocka i present. Det verkade som hon tyckte om den väldigt mycket! Hoppas den kommer till glädje Emmis! :)

När vi sedan skulle åka hem var det inte lika roligt, Jag och Jennie bestämde oss för att ta en buss som går fortare än en annan buss som gick samtidigt. Men ack nej. Det skulle vi aldrig bestämt oss för. Den var för fasiken 25 minuter sen! Så där fick man stå i kylan och frysa tårna av sig innan bussen kom.

Nu när jag kollar ut är det alldeles vitt. Visst är det fräckt? Pappa har skottat av massa snö på taket och herrejävlar vad mycket snö det är nu utanför vårt hus. Jag får nästan lust att gå ut och leka och hoppa i det. Men det är inte roligt att göra det själv. Någon som är sugen att joina? :)

Jag var föresten på ett litet biläventyr i dag och jag kan säga att min körlärare kan ju ta sig röven, bokstavligt talat. För jag är grymt mycket bättre än vad hon ens kan tänka sig. Jag klarade mig ur situatoner jag aldrig tidigare har varit med om, dessutom hade jag ingen hjälp ifrån någon seende eller bilkunnig. Så det vart lite nervöst ett tag. Men jag klarade och det är jag stolt över.
 



♥ Snö

Ja, mina kära vänner.. Om ni inte redan har märkt det så snöar det ute! Då var det dags igen. ;) Jag vet att massvis av människor är otroligt trötta på snön. Men jag är fortfarande glad över att det kommer snö istället för regn från himmlen. Så tummen upp för snön. Eller vad säger ni pessimistrar? ;D

 



♥ Nu är det...

... långhelg för min del. En långhelg med en hel del läsning. 

 

och på fredag ska jag och Jennie träffa Emma för hon fyller 20 år i morgon och det vill vi fira! Så jag ska ta mig in till Borås och ta en fika med dessa flickor. MysPys. För tyvärr får inte jag vara med och fira Emma på nästa fredag för då är jag uppe hos Putte.


Jag, Emma och Jennie


♥ Nytt inköp


Köpte ett nytt schampoo som jag ville testa. Hoppas nu detta är bra :) Men visst var det ur gulliga flaskor? :) Jätte söta tyckte jag iallafall! Haha!


♥ Läsa = trött

Shit vad trött man blir på att läsa. Både på att läsa och av att läsa. Jag har kommit framåt en del, men känns som det finns mängder kvar. Men det är bara att bita ihop och fortsätta läsa efter att jag kommer hem. För nu ska jag ta bilen in till min söta farmor och kolla hur hon mår idag. Jag hoppas verkligen hon mår bättre idag!

Så för att hinna komma iväg vid tre så måste jag kila nu och fixa i ordning mig lite. Efter besöket ska jag och mamma handla på Coop. Oh, jag gillar verkligen att storhandla sådär. :) Haha, kanske inte kommer gilla det så mycket sen, men bäst att ta vara på det då man tycker det. eller vad säger ni ?

Skulle lagt upp en fin bild på min farmor, men jag sitter på den bärbara och äger ingen bild på farmor här. Så det fick bli en matkasse bild istället :P haha xD




♥ Semledagen!



I dag har jag inte ätit semla, trots att det är semledagen. Konstigt va? Nej inte speciellt. Jag tycker faktiskt det är ganska underligt att det finns en specielldag då alla ska proppa i sig en semla. Likt kanelbullens dag och alla hjärtans dag. Skulle egentligen skrivit ett inlägg om alla hjärtans dag på alla hjärtans dag men jag fick aldrig tid för det. Men varför ska man ha en speciell dag för att visa kärlek till sina nära och kära? Jag tycker man ska visa det alla dagar. Varför just en dag som endast förekommer en gång per år. Bara otroligt löjligt måste jag säga. Fast iofs, det är inte fel med alla hjärtans dag heller.. det är ganska mysigt att umgås med varandra och tänka på varandra. Men tänk på de stackare som inte ens har någon omkring sig och kan fira den med någon? Jaja. Alla hjärtans dag är överskattat likt många andra saker.

Men åter till semledagen. Semlor äts på en hel del olika sätt och det är intressant hur just du äter. Så jag vill ha kommentarer om hur just du äter dina semlor.

Äter du den med eller utan sked?
Äter du locket först?
Tar du bort mandelmassan?
Eller delar av grädden?
Äter du den tillsammans med en tallrik varm mjölk?

Eller hur äter du? Give me some coments ;D


♥ Skidskytte

Japps, jag sitter och kollar på skidskytte, eller för tillfället lyssnar. Jag hoppas fortfarande att sverige har medaljchans, trots att Helen bommade två gånger. Anna-Karin ligger just nu femma om någon skulle vilja veta detta. Det jag gillar mest med OS är just skidskyttet. Det är så jäkla spännande och intressant att titta på. ;)

I morgon är jag ledig, eller jag har inläsningstid så det blir en del läsande och så ska jag även ta bilen in till Borås och hälsa på min farmor på borås sjukhus för hon har råkat ut för lunginflammation. Hoppas hon blir bra! Min fina farmor, jag vill inte förlora henne! ♥

Jag hatar när man kommer upp i tonåren och man har liksom inte samma tid till sina nära och kära. Jag önskar min farmor bodde närmare mig så jag kunde varit hos henne mer. Hon är gammal nu och saknar antagligen farfar allt mer och mer.

Nu ska jag nog läsa lite...


♥ Tips, snabbt!

Jag vill ha tips, eller nej jag måste ha tips på vad jag ska köpa till min pappa som fyller år snart. Jag har typ noll idéer. Pleeaaase help me! Vad brukar ni ge era pappor när han fyller år? Vad kan man ge, vad ska man ge? Jag vill ha massvis med förslag. Så snälla give me someones! ;)

Föresten tycker jag ni är lite dåliga på att kommenterar nu för tiden. Skärpning ;)


♥ Snart träningsdags!

Japp snart bär det av till träning, ska sticka dit om ca 30minuter och innan dess ska jag hinna byta om, fylla på min vattenflaska, försöka tagga till träningen (är inte alls på humör för den) och maybe läsa lite. "Alice i underlandet" står på mitt schema för tillfället. Den blir säkert intressant.

Föresten så läste jag min första Manga bok i dag och en kvart i går. Det tog mig ca en resa fram och tillbaka till göteborg. Haha! Precis när jag började läsa den insåg jag att måste ha kommit in i någon slags serie av något slag. Eftersom den började lite allmänt skumt. Sedan på väg hem märkte jag att det var bok nr 6 jag läste. HAHA. Misslyckat eller vad? och dessutom hade inte boken något direkt slut utan en fortsättning, hur störande är inte det när boken slutar mitt upp i en händelse... gahh måste låna eller läsa fortsättning i bok 7, för det var nämligen små historier i boken. Så behöver bara läsa färdigt just den ;) hahah! Men första mangaboken och jag klarar nog fortfarande av att läsa vanligt i andra böcker. Haha ;)

Men nu är det dags för träning! TAGGA! ;)

p.s Jag känner mig på skrivhumör i dag, så håll ögonen öppna de kommer nog ett eller två inlägg till i kväll. Njut av en härlig måndags kväll. :)




♥ Fransk.....

Jag har precis gjort fransk manikyr på mig själv. haha resultat blev la ok. Haha. Det märks att inget proffs har gjort det fast vad gör väl det?  Jag tycker det är jätte kul att göra :)

Här är iallafall resultatet:



 


♥ Sång och musik

Jag har precis kommit från min syster, jag har övat att sjunga med Annikas bror inför bröllopet. Just det ja, det har jag glömt att berätta. Det var nämligen hemligt från början innan inbjudningarna blev ut skickade. Men min syster ska gifta sig till sommaren och jag ska sjunga i kyrkan :O Hoppas det kommer gå bra bara! I dag har jag dessutom åkt och provat en klänning för jag har fått den stora äran att få vara tärna :) Det är jätte spännande allting och nu finns det många anledningar jag vill att det ska bli sommar. Thihi! :)

Tänk att få gifta sig, jag har aldrig riktigt tänkt på det tidigare än nu och på min kusins bröllop. Men att få planera och fixa allting. Det verkar så roligt och sedan att det ska vara ens livs bästa dag. Eller vad säger man?

Föresten så är det ju alla hjärtans dag i morgon och den får jag tyvärr inte fira med Putte i år heller. Hoppas ni alla får en trevlig dag iallafall.


♥ NattiNatti

Nu ska jag sova, jag vet att jag itne bloggat något i dag. Men Vart ganska trött och utmattad och mår si sådär faktiskt. :S

Men sov sött! :)

 


♥ I morgon

Då ska jag göra min allra första skriv i sal - tenta. Shit jag är lite nervös faktiskt. Men jag är ganska förberedd faktiskt. Hoppas bara det räcker?

I helgen blir det en del läsande, vi ska läsa hur mycket som helst i denna delkurs som kommer. Så många böcker har jag nog inte ens läst under hela min livstid. haha xD Men detta ska bli intressant.

Vi ska bland annat läsa en mangabok. HAHA. Jag har aldrig i hela mitt liv ens öppnat en mangabok. Men hoppas jag fattar hur man ska göra iallafall?

Nu ska jag fixa lite inför i morgon samt duscha och kolla lite på tv :) Vad ska ni göra resten av kvällen? :)


♥ Hemma

Som sagt så är jag ledig i dag, eller ledig och ledig. Hemma för att förbereda mig inför tentan. Jag hoppas det kommer gå bra, jag har redan försökt tänka till lite. Förhoppningsvis kommer detta gå bra! :)

I går pratade jag mycket om den dagen jag ska upp till Putte och nu kan erkänna att nu börjar det pirra lite alltså. Jag har inte träffat Putte på 35 dagar, observera att detta är alltså över en månad. Och jag ska vara utan honom i 15 dagar till. Alltså är detta det längsta vi har varit ifrån varandra. Jag är faktiskt oerhört stolt över oss! :) Vår kärlek är stark! Och att veta det gör mig ännu lyckligare! :)

Föresten så ska Patrik antagligen flytta, fast bara några kilometer. Tyvärr ;) Men till en billigare och lite mindre lägenhet. Dessutom närmare stan och de större mataffärerna. Vilket både han och jag är glad över :) Hyran där slipper han då betala över sommaren och hyran blir ju mindre. Vilket är kanon! :) Hoppas bara den är fin. ;)
Men det är tre månaders uppsägningstid på den andra så om typ tre månader så blir det nog en liten flytt :P 


♥ Stolt

Vet ni en sak? Neeej! det är klart ni inte vet, för jag har ju inte sagt det till er ännu. Men iallafall. Vill ni veta en sak? Jag hoppas på ett ja, eller jag antar att det är ett ja. Annars hade ni inet varit intresserade av min blogg om ni inte vill läsa saker om mig.

Men iallafall, I made it!!! Jag klarade den andra delkursen på kursen Lau110 och jag känner mig otroligt stolt. Vilket betyder att jag klarade hela kursen. Jag har nu alltså 2 avklarade kurser som jag är godkänd i. En termin jag är godkänd i och en termin jag aldrig behöver göra om. Aahh, det är glädje det! Att ha känslan att veta att man inte gjorde denna termin i onödan och det känns otroligt härligt! ;) Om ni inte är stolta över mig så gör det inget, så länge jag är stolt så räcker det för mig. För det kan ni ta och skriva upp någonstans att jag är. Stolt och det riktigt stolt! YES! :)

Nu ska jag vara hemma i två dagar för att föreberda mig inför tenta som är på fredag, wish me good luck my friends! 

Nu ska jag in och kika på Ericas blogg och kolla hur det har gått för hennes körlektion som hon hade i england i dag, och resten av hennes äventyr där nere. Det är riktigt spännande och jätte roligt att läsa om. Hennes blogg hittar ni här: Erica , så läs på ni bara! :)

btw så var det inte mitt fel att jag inte bloggade i går, utan det var sidan som inte riktigt ville som jag ville igår.


♥ Pluggning..

Helgen har istort sätt gått åt av pluggning, nu är jag äntligen klar för helgen! Wiiiiiiie, fast jag har en liten speciell känsla i magen, vet typ inte om det har gått bra eller inte. Varför ska jag jämt och ständigt bli så jäkla orolig? :(
Antar att det är en stor del av mig, utan oro finns inget jag typ. Jag ska jämt och ständigt ha oro för något. Va glada att ni inte är jag.

Då har vi typ fyra timmar kvar av helgen då jag kan göra vad jag vill.. haha ska man skratta eller gråta? I morgon börjar jag sent, så det blir någon form av sovmorgon iallafall. Mums! Jag känner att jag förtjänar detta! Idag har jag inte ens hunnit ha söndagsångest men det är väl bara bra. :)

Nu ska jag ta något gott att äta och njuta de sista timmarna av helgen!


♥ Hormoner

Fan vad jag hatar att vara tjej ibland, I hate it! Mina hormoner styr hela mitt humör och det är riktiga svängningar kan jag be om att tala om. Ena stunden är jag glad andra stunden kan jag skrika och bara börja grina. Vad är detta? Varför blir det så? Det dumma är att det går ut över personer som inte förtjänar denna ilska. Men det borde förstå att de inte ska ta emot skiten från en heller. Såhär är det att leva som tjej, fast det vet la ni tjejer redan? Det är svårt att vara tjej och det är säkert svårt att vara kille också, jag vet däremot inte deras svårigheter eftersom jag aldrig fått uppleva dem. Men det kanske är att få leva tillsammans med en tjej med hormoner som är deras största problem och rädsla. Vem vet? Några svar killar?


♥ Biblioteket

I dag var jag på besök på biblioteket, shit vad rörigt det blev. Jag kommer in där med en stor lista över böcker som jag behöver och bibliotekarien blev ganska stressad av allt folk som också behövde hjälp.

Men ibland kan jag inte förstå hur de på universiteten tänker, hur ska man lyckas hinna läsa alla dessa böcker? Jag tror inte att de tänker överhuvudtaget eller så vill dem inte att man ska ha något liv överhuvdtaget. Jag har lånat nio stycken och endå saknar jag fyra stycken. Och det är bara till en av de fyra delkursen.


♥ Filmtips - Changeling



Handling:
Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Skådespelare:
Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, Colm Feore, Amy Ryan, Denis O'Hare, Jason Butler Harner, Geoffrey Pierson, Devon Conti, Eddie Alderson.

Genre:
Drama, thriller, mysterium

Betyg:
IMDb´s hemsida ges betyget 8,0 / 10 och det är 55,154 har röstat.

Mitt personliga omdöme:
Den här filmen berörde mig något otroligt. Den var både hemsk, sorlig och samtidigt jäkligt bra. Jag såg denna på bio för första gången och hade jag inte suttit där hade tårarna sprutat ut. Sedan på vägen hem satt jag i mina tankar fortfarande, jag var liksom så berörd att jag inte kunde sluta tänka. Ahhh, jag kan inte ens beskriva hur och på vilket sätt den är bra. Jag råder er bara till att har ni inte sett den, bör ni verkligen göra det. Hur grym som helst! Dessutom är den baserad på en sann historia.



♥ Fredag

I dag har det varit en lång dag, precis som i går. Skolan är tuff i bland, men vissa perioder är även lite lugnare. Det gillar vi bättre ;) Vem gör inte?

Nu sitter jag framför Lets dance och pluggar lite, förstår inte riktigt vad som är det roliga med detta program. Se kändisar dansa? Nej inget för mig. Jag är ingen direkt kändisfantast, men det är däremot Erica. Hade det varit en vanlig fredag för henne kanske hon skulle sitta och titta på Lets dance nu, men jag är lite osäker på om hon gör det. För i dag är det hennes sista dag i sverige på länge. Hon åker till Englad som Au pair och blir borta ett halvår. Jag är otroligt stolt över henne! Så all lycka i världen önskar jag henne och det tycker jag ni också ska göra!  :)

Visst är hon modig? :)


♥ För dystert? Mm

Fick höra av Erica att min blogg är lite dyster och inte speciellt positiv. Jag gillar inte att vara dyster och negativ igentligen, blir bara det här. Jag visar det oftast inte utåt. Men det ska bli ändring, lite mer posivitet ska in i min blogg. Nå låter det som en bra idé mina trogna läsare? :)




♥ Today

Är jag på lite bättre humör iallafall! Men fortfarande inte helt hundra. Det är torsdag i dag, vilket innebär fredag i morgon, det ska bli skönt till viss del. Visst det är gött med helg. Men samtidigt ska jag plugga i helgen, men jag har kanske förhoppningsvis tid till annat med. Beror på hur mycket jag engagerar mig och skriver i dag och så :)


btw, har jag och Putte varit tillsammans i ett år och nio månader i dag. Det känns kanon, fast vi är så långt i från varandra. Men vi fixat. Vi är fortfarande lika kära i varandra. Eftersom det är vår dag i dag så lägger jag upp en liten bild på oss :)

 


♥ Kvällens..

Kvällens planer: Pluggning, sedan blir det Andra avenyn.
Kvällens humör: Deppig
Kvällens drog: Något ätbart
Kvällens smink: Nothing
Kvällens kläder: Myysssssssss, I love it!
Kvällens låt: När vi två blir en
Kvällens saknad: Som alltid, Putte
Kvällens vill ha: Inget plugg
Kvällens köp: Ingenting
Kvällens måste: Plugga!
Kvällens tråkigaste: Plugga...
Kvällens roligaste: Andra avenyn
Kvällens kärlek: Patrik, like always



♥ Ursh, Ursh, Ursh

I dag när jag vaknade, blev jag nästan tårögd och ångest brann inom mig. Jag nästan skrek att jag inte ville gå upp. Tänka sig en ledig dag och du vill inte ens gå upp? Fast ledig var man väl inte helt och hållet. Utan saker i skolan ska man göra också. Men när man känner att man inte kommer igång, när man inte kommer någonstans, när man inte gör något. Så blandas dessa känslor till ångest. Jag vill inte plugga, Jag vill inte plugga. Men samtidigt kryper känslorna i magen med dåligt samvete att du inte pluggar, att du borde plugga. JAG AVSKYR KÄNSLAN! Jag har aldrig, jag menar det verkligen. Jag har aldrig kännt såhär tidigare förräns jag började på unviersitet. Univeristet gör mig nervös stup i kvarten, jag känner oron enda upp till halsen och jag längtar verkligen tillbaka till gymnaiset eller långt i från skolan som möjligt. Jag kan säga att jag är riktigt avensjuk på de som jobbar just nu, eller de som fortfarande går i den vanliga skolan.

Jag kommer vänja mig, jag har som sagt några år att försöka vänja mig iallafall. Jag vet att jag började förtidigt, jag känner det med hela min kropp. Men jag kämpar vidare och försöker fortsätta tro på mig själv. Fast i dag, då har jag inget självförtroende alls och magkänslan försvinner inte.

Ursh, ursh, Ursh säger jag bara! Och så saknar jag Patrik också!


♥ Avensjuka

Det är precis vad jag känner idag, avensjuka. Avensjuka emot alla söta par som går hand i hand på gatorna, alla de par som kan träffas när de vill, alla de par som lever tillsammans och tillbringar all tid med varandra. Åhh, vad jag är avensjuk. Jag vet nämligen hur det känns, jag vet hur det känns att hålla den man älskar i handen, visa att han är min och tillhör endast mig. Jag vet hur det känns att kunna träffa den man älskar precis när man vill (oftast iallafall). Men vet ni par som håller varandra i händerna, är med varandra hela tiden, ni som kan träffas när ni vill och ni som bor tillsammans, hur det är att ha en pojkvän 75-80 mil ifrån sig och den enda kontakt man kan få är via telefonen. Visst det är en bra kontakt, men långt ifrån så bra som den närkontakt jag en gång i tiden hade. (typ för ett halvårsedan)

Den tuffaste biten är kanske inte att vara i från varandra, det är saknaden och vägen ifrån varandra igen som är värst. Att ju längre tiden går, dessto mer saknar man och dessto jobbigare blir det. Men värst är nog det att när man väl träffas vill man utnyttja tiden till max och när man väl har varit med varandra 24/7 är det hur jäkla jobbigt som helst att sedan vara utan varandra igen. Känna ångest över att inte allt är som det var förut när vi kunde hålla varandra i händerna och vara med varandra när vi ville. Och det får mig att vara avensjuk på alla de par som får ha sin kära i sin närhet.


♥ Tiden går fort..

I dag körde jag nästan fullt ut på träningen, jag kämpade och kämpade och jag känner mig så duktig!

I morgon börjar jag vid nio och slutar tolv, underbart.. men sedan blir det dags för läsning och plugg mindre underbart. thihi. Men det är soft typ att få lite korta dagar ibland och ibland långa dagar, det blir lite variation i det hela.

I dag är det redan den första februari, tiden bara rinner iväg. Timmarna, dagarna, veckorna går så himla fort, vilket är great, för dessto fortare det går dessto fortare går det tills jag får träffa min älskling. Snart är det inte långt kvar! wiiiiie!

Bara för alla andra hatar snön får jag väl visa min kärlek till den, Jag är super glad över att den finns, ska nog göra änglar i snön i morgon ;) thihi


RSS 2.0