Pluggsöndag!

I dag har jag pluggat en massa. Jag har blandannat läst klart Kirreboken + att jag nästan har svarat på alla frågorna. Jag är nästan klar med projektplanen för historian, Jag har nästan skrivit klart Engelska arbetet. Nu är det inte mycket kvar.
I morgon siktar jag på att göra färdigt Psykologi frågorna, antagligen plugga på "regligionsförhöret" som hon antagligen kommer ge oss i morgon?, skriva färdigt alla grejerna jag nästan var klar med i dag, även räkna färdigt matten inför Onsdagen och sist men inte minst projektarbetet måste jag göra färdigt, min uppgift alltså.

Ja, låter detta som den perfekta måndagen? Njaa.. Kanske inte. Men jag vet att hårt arbete lönar sig gott och väl. Muhah!
MIn planerade vecka gick sådär måste jag erkänna. Vissa måltider följde jag och vissa inte alls. Jag jobbade två dagar i veckan som jag hade sagt och jag uteslöt läsken till fredag, som är okej. Promenaderna.. Tre timmar? Njaa.. men jag gick lite iallafall. Jag tänker såhär, varför planera en jäkla massa? Man mår inte bra av att tänka att man inte orkar sedan och så får man liksom dåligt samvete över att man inte orkar så tänker man att jag gör det nästa vecka. Varför ska man då göra det överhuvudtaget? Jo jag tänkte att jag skulle må bättre, men jag mår ganska bra endå. Jag kan ju försöka vara häslosammare, men inte göra en ändring sådär POFF, utan jag tar det mer långsamt. Haha, Jag är kass helt enkelt!

Men nu ringer strax patrik och jag ska dessutom lägga mig och sova för snart är det Måndag och jag ska snart upp för att börja dagen med ett hälsotest i idrotten, kul ? haha NEJ!

Ville bara säga att jag älskar Patrik, otroligt mycket och han tillbringar all tid i min hjärna, helt seriöst! PUSS / F


Stan, Resturang, Bio

Lördagen började inte med sovmorgon, Buhu. I stället drog jag med Patrik upp och åkte in till Stan för att kolla på lite saker. Vi kollade bland annat in lite maskerad kläder ;). Det kommer bli great! Efter att jag hade släppat runt Patrik i några affärer tog vi en fika. Det var mysigt. Efter det fortsatte vi att gå och kolla lite vid kring halvfyra mötte vi hans mamma, pappa och lillasyster på resturang frågetecknet, för att äta. Jag valde att äta vildsvin som jag aldrig hade ätit innan. Det var jätte gott och trevligt! Efter det gick vi vidare till bion, medan vi väntade på att den skulle börja tog jag och Patrik oss en drink. Ni vågar inte gissa vad jag valde va? Men nästa gång blir det faktikst inte den, jag kommer välja den Patrik hade. Hur god som helst den oxå! Drinkar is my style you know! hah ;) Jaja, där satt vi och ahde det trevligt. Sedan var det dags för bio. Changeling, alltså helt jäkla seriöst.. Ser ni inte den är ni dumma och får skylla er själva. Den var grymt bra och jag lovar hade jag inte suttit på en biosalong hade jag gråtit en massa. Jag var tagen av filmen en lång stund efter och tänkte i stort sätt på den enda tills vi kom hem till Patrik då jag kom på andra tankar.  Se den, Se den, Se den, Se den, Se den! Jag kommer garanterat se den flera gånger!




Tack för en mycket fin och underbar Lördag, Familjen Sievers! / PUSS F

Mary Poppins

Det första jag har att säga: Gah vilken fredag! haha!  Allt började som vanligt, skolan sedan var det dags för att åka till Landvetter för att bli upphämtade av bil där. För den ena bilen tog det en kvart in till parkeringen på operan medan den andra bilen togs det över en timme för att hitta rätt. Kanske bäst att vara påläst på vägen nästa gång? Vi blev en timme försenade till vårt bokade bord, och det var faktikst lite pinsamt. Men Vad gör väl det? Det dumma var att jag hann inte ens läsa igenom menylistan utan bara tog något för att  det var så ont om tid. Det var inte lika kul. Men man kan väl gå dit flera gånger? :) Då ska jag gå dit när jag inte har en tid att passa. Hah, Betalningen krånglade men tillslut löste sig allt och vi fick Springa till operan, kul när man precis ätit... För det resulterar HÅLL!  Men Men, Föreställningen var jätte bra faktikst! Det bästa var att jag inte hade några förväntningar om den, och jag tror det är bäst att man inte har det till saker och ting. För då blir man aldrig besviken. I detta fallet kunde jag bara bli positvit översakad, vilket jag också blev!Mycket bra, synd bara att man inte vet vilka skådespelarna var, hade varit lite roligt att få veta. Sedan när vi åkte hem hämtade Erica upp Patrik och körde oss hem. MYCKET SNÄLLT!


Jag somnade mycket gott med min Patrik brevid mig, som jag älskar att göra! /PUSS F

Hinns inte riktigt med!

Har igentligen inte tid att skriva och det här kommer bli ett väldigt stressigt inlägg känns det som men jag vill ju så gärna skriva och ha kvar er läsare att jag tar mig verkligen tiden att sitta här och skriva.  Alltså en kombination av lathet, trötthet, massa plugg och ont om tid funkar inte riktigt har jag märkt, men det är bara att önska att tiden går lite långsammare.

Jag ville bara skriva en sak till en av mina läsare: TA CHANSEN! Jag menar det verkligen! Hade jag varit i dina kläder och vågat som du faktikst gör skulle jag verkligen ta chansen. Fatta du kommer lära dig engelska mer som du kommer ha nytta av i all framtid. Det är något jag verkligen skulle önska att jag kunde. Jag hade själv kanske viljat åka au pair om jag hade vågat men jag vet att jag aldrig skulle vågat göra det. Men du vågar, du tvekar bara för att det är ett år ellerhur? Trivs du inte så är det bara BYE BYE USA, NU DRAR JAG HEM! Du vågar iallafall, va glad för det! :)  (Jag tror att du vet vem du är.)

Min helg är typ fullbokad och planerad i minsta detalj nu.
Fredag- skolan, Marypopins, hämta Patrik och sova
Lördag- till stan för att shoppa lite, käka resturang med Patriks familj, gå på bio med Patriks familj och sen sova hos Patrik.
Söndag- Plugga, Plugga, Plugga, Plugga, Plugga... hann jag säga Plugga?

Det kommer bli en bra helg, Det blir mycket Patrik och det gillar jag! :)
Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova  PUSS / F

Patrik (L)


Det finns ingen bättre än dig!


Färdig planerat!

Japps nu vart det färdig planerat för min del, ska se om det kommer att hålla och om jag klarar av första veckan med mer planering.

Måndag: Skolan, Mat: Fiskpinnar med Spenat och potatis + morötter, Gå en timme + idrotten i skolan.
Tisdag: Skolan, Jobba, Mat: Kycklingsallad.
Onsdag: Skolan, Mat: Hemmagjord pyttipanna + franskomelett och majs, Gå en timme.
Torsdag: Skolan, Jobba, Kycklig och ris, med extra god sallad.

Verkar la ganska hyfsat planerat ändå? :)

Nu ska jag gå och göra kvällsmat och käka lite onyttigt för att kunna stå ut i veckan, ska krypa upp i soffan och se på national treasure, har sett tvåan men inte ettan så det ska bli lite spännande. Haha, ofta man ser tvåan före ettan? :O



PUSS / En som är stolt över sin planering.

Myshelg!

I dag är det söndag, om någon för tillfället har glömt bort det. Söndagar brukar bestå mest bestå av plugg, vill och ångest. Men denna söndagen har jag varit med Patrik typ hela dagen och det har varit myspys! Vi har spelat en massa kort och bara myst. Kom hem för drygt en timme sedan och saknar honom. Det är problemet när man är med honom en hel helg och plötsligt inte är med honom sen. Gaah, saknad i allra största grad!

I går kväll hade Patrik hem några kompisar och vi käkade Oxfile, rödvinsås och friterade kuber typ, verkligen jätte gott. Sedan kollade vi på någon film som var jätte lång och bra och käkade chips, choklad och såntdära mys. Japp, smäll i oss bara ;) Efter det spelades det lite Wii och jag orkade inte vara med, var hur seg som helst. Men mycket trevlig kväll hade jag och jätte god mat var det!

Nej, nu ska jag faktikst gå och göra någonting nyttigt, jag ska planera min vecka och det kommer bli så bra så bra! :)  PUSS /F

Kattkrig.

Hade precis ett krig med Patriks katt om datorn, Patrik tog hit han för att han skulle kela med mig och sedan börjades det. Jag satte honom på skrivbordet och han tog direkt platsen på datorn och vet ni vad han gör sedan? JO LÄGGER SIG DÄR, som om det våre någon slags säng och det är det ju inte och dessutom var den så kallade "sovplatsen" redan upptagen. HAHA. Så söter är han fast endå så korkad! Muahha! Men Jag vann tillsist!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att fräsha upp mig lit för i kväll då några av Patriks kompisar kommer hit och vi ska käka lite middag och sådära och ha det lite mysigt, är dock lite nervös. Jag brukar bli blyg på sådant, men jag ska försöka göra mitt bästa och försöka prata lite ;) haha Wish me good luck.

Fick ett härligt besked i går och det var att vi inte kommer ha matteprov när jag är iväg. Vilket är väldigt skönt, vi får hoppas att vi inte råkar ha något annat prov under den tiden, orkar inte göra prov under "omprovstillfällen" men men, man får göra det bästa av sitvationen och hålla tummarna iallafall.

Om jag tänker efter har jag ganska mycket jag ska göra nu när det gäller skolan, INNAN jag åker i väg.
- Plugga matte
- Historia - ska dock vara klart senare
- Engelska
- Läsa ut en bok och skriva svar på frågor.
- Fixa in för min och Jennies Idrottslektion
- Plugga projektarbete
- Fixa inför min och Jennies lektion i pedagogiskt ledarskap

Dagens tips: När det gäller plugg, fokusera på en sak i taget och tänk posetivt: Jag klarar det här!

Nu står patrik här hos mig och vill inte att jag ska skriva mer, tycker ni att jag ska lyda honom? hmm... hahah! Nää får göra någon gång som min pojke vill.

Vi kanske hörs senare. Ha en fortsatt fin Lördag! PUSS/ F

Föresten, vad hände med allas kommentarer och tips om hälsosamma maträtter? I want t

Hjälp mig med tips!

Oj, nu är jag mätt eftersom jag precis har käkat pannkakor, det var smaskens! Hur kan typ, mjölk, ägg, mjöl  (och allt det dära man har i som jag inte minns) bli så pass gott tillsammans? Det är ganska otroligt tycker jag! :)
I dag när jag satt på min första lektion (psykologi B) fick jag nog, jag fick nog av att mina öron har någon form av äckligt lock. Att jag tog med mig Jennie och drog till syster för om hon kunde se om en öroninflamation var på väg eller om hon kunde ge mig några tips på att bli av med skiten, jag har nämligen haft det här konstiga i mina öron enda sedan jag åkte bussen hem från göteborg i Lördags! Det värsta av allt är att det varierar på öronen, ena stunden är det ena örat och andra stunden är det andra. GRYMT irriterande! Men iallafall.. hon kollade och konstaterade att det inte var någon öroninflamation utan det är la som jag misstänkte redan, på grund av min förskylning. Hon gav mig näsdroppar jag kunde använda och eftersom jag HATAR att använda nässprej ville jag dock inte ta dem dära så jag bad mamma om hjälp när hon kom hem och nu får jag hoppas på att det blir bättre, för jag orkar inte med att bli grymt irriterad varje dag och pilla mig i örat stup i kvarten eller försöka gäspa för att få det att släppa. KALLA mig tönt kalla mig känslig men gör det först efter du har upplevt det jag har och inse att det faktikst är jobbigt!

En grej jag inte förstod förens mamma sa det till mig var VARFÖR är jag så inihelvetes trött fast jag sover? För i går sov jag från typ tolv till fem på eftermiddagen och sedan la jag mig vid elva och gick upp halv sju typ. I dag på eftermiddagen somnade jag igen och sov kanske två timmar och nu sitter jag här bara tre timmar senare och är typ jätte trött. Men mamma sa att de tabletter jag tar för att få bort locket alltså tabletter för nästäppa för en trött. Det hade jag inte förstått om inte mamma hade sagt det till mig. Men jag stoppar mig dem iallafall för jag vägrar gå med detta i öronen en vecka till alltså!

I morgon ska jag hem till Patrik och ha en mysfredag. Längtar verkligen efter det och jag saknar honom! SÅ nu ska jag typ skynda mig till badrummet för jag är grymt pinkinödig (haha, intressant?) sedan ska jag ringa min Putte. Föresten är jag kass på det dära jag tänkte införa med dagens tips, får ta det dagar jag har tips på gång i stället. Fast just nu känner jag att jag själv vill ha tips:
Kan ni ge förslag på hälsorika maträtter (bortse från sallad) ? Föresten om ni kan tipsa mig gärna med någon som kan hjälpa mig emot mina konstiga lock oxå så våre det gulligt. Tack på förhand kära läsare!

Nej nu måste jag skynda mig, PUSS /F

Någon plan för min plan?

Erica och Emma gick för en stund sedan efter att ha kollat på "the notebook" och proppat i oss, chips, popcorn och godis och dricka. haha, Jag har verkligen misslyckat totalt med den här veckan, får verkligen planera för att lyckas tror jag. Får planera det lite i helgen och fundera på HUR jag ska lyckas. Någon som har några tips på det?

"The note book" var förövrigt väldigt bra, hade jag suttit ensam och kollat på den hade jag grinat som en galning i slutet, men nu när Emma och Erica var med mig och kolla fick jag bara tårar i ögonen. Varför är det lättare att gråta när ingen annan kollar på samma film som en? och när man inte har sällskap? Det är faktikst ganska underligt! Men som sagt, jag tycker det var trevligt att ha er här tjejer för en gångs skull hittar vi faktikst på något på vardagen. Måste göras om! :) Har ni inte sett "the notebook" så gör det den är bra och värd att se!

Förövrigt så kommer jag älska Onsdagar framöver, Jag kommer vara hemma klockan kvart över elva och endast ha en riktigt lektion! Som är Matte B, och ja nu har jag genomfört den första mattelektionen och klarat det! Wiihoo! Haha, än så länge är det lugnt och jag fick dessutom beröm! Jag blev nämligen lite förrvirrad när jag och Bea inte räknade på samma vis och så kollade jag i facit och såg att jag hade fått fram rätt svar, så jag frågade "Har jag räknat på fel sätt och endå fått rätt?" och då sa han i någon i form med att jag hade fattat perfekt och användt den bästa metoden! Yeeah! Jag älskar att få beröm när det gäller sånt för då blir man så glad och då vill man bara fortsatta! Jag tror jag kommer gilla den här läraren och än så länge har vi inte blivit inkallade på någon resursdag! ;)

Nu ska jag faktikst hoppa in i duschen och bli ren och fräsch inför morgon dagen, en bild på mig och Patrik som pussas får avsluta inlägget! / F


Varför mycket plugg?

Klockan är strax efter fem och jag var hemma klockan kvart över elva och har inte gjort något vettigt i dag alls, bara sovit. Det har jag behövt göra faktikst! Alltså, Jag disskuterade det med min mammas kompis att "Jaa, ni går verkligen långa dagar och sen när ni kommer hem måste ni plugga också" hon sa även att hon förstår inte hur vi orkar men vi är väl unga som hon sa. Då började jag fundera, jag tror nog aldrig att min mamma skulle klara av att gå ens i en vecka i skolan utan att vara helt slut efter den. Jag menar att enligt alla människor går jag en av de slappaste linjerna alltså, BF.. Fast så slapp är den faktikst inte! Men om man jämför min pojkvän som går natur och har typ flera prov om dagen.. Hur fan orkar han när jag knappt orkar? Jag förstår faktikst inte varför vi ungdomar måste plugga och ständigt vara så pressade och stressade över saker och ting när det gäller skolan. Det är det jag kommer glädjas åt när man börjar jobba, då slipper man göra läxor, inlämningar, plugga till prov då kan man faktiskt gå och slappa hela kvällen framför tven utan att få dåligt samvete att man "borde pluggat mer" när man inte kan provet när man väl sitter framför skolbänken, för när man väl arbetar slipper man själv att sitta i skolbänken. (Fast vet vem, jag kanske blir trött i benen en dag när jag lär ut något till mina elever om jag nu blir lärare och blir tvungen att sätta mig i skolbänken igen!) Haha!

Men nu måste jag kila, Erica kommer strax för att hämta mig, HON ska köra till Sandared och där ska vi inhandla något till "the notebook" jag, hon och Emma ska kolla på. Ska bli NAJS och det är roligt att vi väl hittar på något på fritiden faktiskt :) PUSS / F

Detta går bra...

I dag är det Tisdag med stort T eller litet, fast nu skrev jag jue med stort så .. haha Orka! Jag kom inte riktigt i säng klockan tio i går och inte elva heller, eller joo fast jag låg och löste sudoku i en stund också och sedan tog det ett tag för mig att somna, vilket betyder att jag ändå är jätte trött idag. Yeeah! Jag tror inet jag har följt något utav det jag skrev på min lista om jag ska vara ärlig, helt sjukt vad kass jag är! Men okey, jag säger såhär : Jag planerar och förbereder mig denna vecka och nästa vecka börjar hela skiten! ;) Det låter väl kanon?  : )

I dag kommer jag inte heller lägga mig i tid eftersom Patrik är här och han vill jätte gärna att vi ska kolla på top gear (stavas?) och det slutar inte förens elva. Men vad gör man inte för kärleken? Och i morgon blir det att jag tar den tidiga äckliga bussen till skolan, som jag också gör för min kärlek. Dessutom börjar Matte B i morgon, Önska mig Lycka till! :O

Tyvärr blev det inget dirket "spännande" eller intressant inlägg idag, SORRY men jag har inte tid för Patrik är nämligen här och han gillar inte att jag sitter och skriver här nu ;)  Jag ska skärpa mig med lite bättre inlägg, I promise! Ni får ha en fortsatt great kväll och även natt, det kommer jag nämligen garanterat få! / F


Vilken jäkla dag!

Gaah, vilken jäkla dag! Seriöst! Jag är jätte trött och ska strax gå och lägga mig men tänkte sammanfatta denna äckliga dag först! Dagen började ganska bra, vi hade idrott och hade någon form av fys. Älskar den banan de lagt upp som de kallar "skidskytte", Jag går verkligen inför det och det gick väldigt bra för mig och Jennie, tror vi blev klara bland de första eller de första faktikst! : ) Jag och Frida blev klara först förra gången. Det är Najs, när man verkligen får en sådan där kämpar glöd och allt bara flyter på! Efter idrotten var jag typ helt slut, var det ett långt tag efter den sög verkligen den lilla kraft jag hade sovit i natt ur mig. Men men Dagen fortsatte och det lektionerna var ganska sega. Började mitt nya indval i dag också Psykologi B, först tyckte jag läraren verkade helt OK sen märkte jag att hon var grymt seg när hon snackade och upprepade allt hon sa flera gånger. Haha, Men det ska nog bli bra. Först hamnade vi i en grupp där någon som hette Ola var lärare, jag funderar skarpt på att han var BF-hatare! Seriöst... Så han ville att fler BFare skulle gå upp till den andra gruppen att vi blev så trötta på han och hans elakhet att ALLA i vår klass gick. Hah Yeeah! Men efter lektionen som slutade klockan 15.45 drog jag och Jennie upp till körskolan och det bara PISSregnade ute och vi blev genomblöta! Kring halv fem gick vi emot tåget som skulle ta oss hem, DÅ såg vi att det redan stod ett tåg på rälsen och vi springer typ mer än vad vi igentligen orkar för att hinna med det och Jennie frågar: "Är det här Borås tåget?" Tågchauförren svarar: "Ja, skynda er om ni ska med" Så vi sprang på och sen ropas det upp i högtalarna, att det här tåget går dirket till Borås och vi bara rusar av igen! Det tåget vi igentligen skulle med var försenat och kom 16.45, men tror ni att tåghelvetet åkte direkt? NEJ, den stod i Mölnlycke i drygt en kvart för att vänta in ett annat tåg! Alltså typ 17.00 så börjar den åka, vi skulle igentligen vara framme typ 17.05 och västtrafik skulle kunna hålla tågtiderna någon jävla gång! Sedan när jag var hemma skulle jag kolla på ett programm som jag hade spelat in igår, då skulle satelithelvetet krångla också och där brast det för mig! Skulle även kolla på "Årets Tvtittare" för att vi var med där i dag som publik, men tror ni inte att jag somnar? Men läste att det går i repris på lördag, får kolla på det då! Haha. Eftersom jag valde att kolla på det progammet spelade jag in Guldbaggen tror ni inte att hårdisken blir full och man inte kan spela in mer?

Det här var verkligen inte min dag, hoppas på en grymt mycket bättre dag i morgon. Då gör även Patrik sin halka så önska honom Lycka till och håll tummarna för honom! Tror han kommer få det skit kul i mån och kommer tycka att det är jätte roligt och prata en massa om det senare! Bara en teori jag har.

Föresten Mamma fyller ju år i dag. GRATTIS MAMMA! Hon fick fyra par Vattenglas som man ska ha till vinet. Hon verkade vara nöjd med dem iallafall, får hoppas hon använder dem någon gång då ;)

NEJ, nu måste jag fan gå och lägga mig så jag håller det dära med tio som jag skulle försöka, Är redan 20 minuter försenad. HAH!  Godnatt, vi hörs i morgon! / F

Nya Planer!

Ja, senare i kväll blev det dock inte utan snarare en timme in på det nya dygnet, på den nya veckan och på nya händelser! Alltså i dag ska jag börja med allt nyttigt och bra! 

- Gå och lägga mig i tid, helst klockan 22.00 ( Så jag orkar upp och är utvilad. )
- Inte äta eller dricka massa onödigheter som ; Läsk, Godis, chips och sånt på veckodagarna. ( Bra att tänderna slipper det dära. )
- Börja Jobba minst två dagar i veckan, fast dock inte denna veckan ( Bara för att tjäna ihop lite money. )
- Börja träna min kropp något. ( Har ingen anning om vad, Någon som har något tips? )
- Lägga tid på mina studier och planera mer inför dem. ( Så jag får ordning på tillvaron och mer koll. )
- Träffa Patrik så ofta det bara går! ( Bara för att jag älskar honom. )
- Äta mer hälsosamt och då menar jag inte typ bara sallad och sånt utan mer skippa det som inte är så jätte bra för blodkärlen som massa fet mat och snabbmat. ( Hur fan ska jag klara det? )
- Finna lite fritid i vardagen oxå ( Det får jag absolut inte glömma och det lär jag inte glömma. )

Hur låter det hära då? Tycker ni jag har glömt något som kan vara bra att skriva med? Skicka en kommentar i sånafall, ifall du inte har skicka en iallafall ;) Tihih.

Jag har ju glömt det dära med Dagens tips helt och hållet. Hah, Glömsk jag är! Patrik brukar säga att jag börjar bli glömsk, bör jag vara orolig? Det blir ett Dagens tips, senare i dag istället!

Sov så sött alla fina läsare / F


Är Kaffe för småbarn bra?

Nu har alla åkt hem igen så nu är allt lugnt igen! Skööönt! haha xD Nu ska jag kolla film med Mamma och Pappa, ska bli trevligt. Saknar mig plutt bara, hoppas han har det bra där hemma och sitter och pluggar flitigt. I morgon blir det till att gå upp tidigt, mamma fyller år. Innan halv sex måste jag stiga upp och fixa allt innan hon stiger upp, det kommer bli jobbigt men jag kommer klarat! Hoppas bara hon kommer gilla sin lilla present. :)

Alltså det måste vara något fel på min syster dotter. HAHAH! Förra gången hon var här satt hon och tog skedvis kaffe från Helis kaffe och gottade sig. I dag bad hon om en egen mugg och drack och hon drack inte som de vuxna en mun i taget utan hon hällde det fan i sig. Hur normal är man på en skala då? En två snart tre åring ska inte dricka kaffe, inte ens jag som är 18 har börjat med det! Haha. Hon är för söter min lilla flicka.


Javisst är vi söta tillsammans? :)

Ska kolla film nu, mamma och pappa har börjat utan mig så får skynda mig. Skriver antagligen senare i kväll PUSS/ F

Nyheter = Orohet

Vet ni en sak jag inte gillar? Jag gillar inte att läsa nyheterna eller lyssna på nyheterna. För efter varje jäkla gång jag kollar eller läser får jag en äcklig magkänsla av oro. Det finns alltid något jag läser om eller hör som jag senare blir orolig för. Det är därför jag inte vill läsa nyheterna och sånt. Jag tänkte att jag skulle starta med det lite mer än vad jag redan gör, för att bli mer allmänbildad men ack nej, magen börjar bara skapa fler och fler oroligheter. För jag är en sådan person som lätt blir orolig för saker jag hör och läser om och tänker det allra värsta, alltid. Har någon något tips om hur man bär sig åt för att slippa sånt? För det är grymt irriterande!

Om någon timme kommer min Systers familj, min bror och Heli hit för att käka lite middag och lite sånt eftersom Mamma fyller år i morgon och vi ska tjuvstarta med firandet lite. Dock tycker hon inte om att fylla år. Jag förstår henne och alla andra vuxna kring den åldern. För vem vill igentligen bli äldre? När kommer man till det stadiet när man inte vill bli äldre längre och inte vill fylla år? För när man var liten var typ det bästa som fanns förutom julafton då. Man kanske borde sluta fira födelsedagar efter en ålder vid 30 för efter där vill typ ingen bli äldre så då kanske man bör sluta fira? Fast det är en härlig känsla när man har en dag som bara är ens egen. ( Just inom familjen då, för det finns ju flera ute i världen som fyller år samma dag som du.) Men vad vet jag, det kanske är bra att fira att man fyller år så att man alltid kommer ihåg hur gammal man blir. haha xD

Ska fixa lite stuffs nu! PUSS/ F


Årets Tv-tittare.

Sorry att jag aldrig skrev något inlägg i går, men jag hade seriöst ingen tid typ. Jag satt i hundra år på tv-inspelningen av finalen av "Årets Tv-tittare", så vill någon veta vem som vann? Fråga bara mig! Eftersom det aldrig finns några lämpliga bussar eller tåg när man vill ha dem, tog jag och Jennie det senaste vi kunde ta och endå fick vi jäkla mycket tid innan vi skulle vara där för att spela in. Då passade vi på att försöka finna en födelsedags present till Mamma och jag fann en! Kan tyvärr inte skriva vad det är här, i fall min lilla kära mamma skulle få för sig att läsa min blogg.

Åter till inspelningen, måste säga att vi femton stycken som var där och ställde upp för vår klass ska ha ett stort PLUS!  Jag menar när Gunilla ringde och alla folk i klassrummet sa att de skulle med och vi räknade att vi skulle klara det med 23 ungefär, då undrar jag vart fan de åtta personerna var i dag? vissa hade säkert en bra anledning att vara borta, vissa tror jag inte hade någon bra anledning alls. Jag tycker iallafall det är dålig stil. Jag kan säga att jag tyckte inte om att gå upp tidigare än vad jag hade behövt, åka tåg i ca 40 minuter för att komma till Gbg, sitta på en tv inspelning i ca 4 timmar och sedan åka buss 40 minuter för att komma hem igen. Jag tyckte inte alls om det.. Jag hade hellre stannat hemma och bara hittat på något jag verkligen hade viljat göra en helt ledig Lördag.. Men jag gick upp, jag åkte tåg dit, jag åkte buss hem och jag satt där dessa timmar och jag gjorde det fan för vår klass skull! Vilket de andra 14 personerna också gjorde! Jag klandrar inte dem som en gång sa att de inte ville eller kunde följa med eller de som sa ifrån den dagen vi frågade igen. Tänk om vi inte hade bjudit med 8 personer till som vi faktiskt lyckades ta med oss, då hade vi andra femton tatt oss dit helt i onödan. Denna gången hade vi tur och det var väl tur det! 

Sorry, kanske låter värsta orättvis i min text, men jag kände mig en aning upprörd faktikst!

Oj, sitter uppe sent i dag igen, OPS men jag har en bra anledning sitter och skriver med Patrik på MSN som gamla goda tider! Min pojk det är vad han är det! <3 Godnatt everyone! PUSS / F

Mysigt va?


ÅHH, Snart är jag tillbaks Underbara Thaiiiiiland!

Tårar.

Känner mig en anning snörvlig om jag ska vara ärlig, kollade på P.s I love you. Och Ja, jag grät och ja, jag grät en antal gånger. Hah, Jag ensam framför sorliga filmer slutar bara med en sak, Tårar och en jäkla massa tänkande. Fler som har det så? Fast ibland är det skönt att gråta ut även fast man inte riktigt har någon anledning till det. I bland kommer man bara på sig själv med att känna "Nej nu fan vill jag bara gråta" och sen efteråt känns det typ hur skönt som helst. Fast då tänker jag inte på tårar som man verkligen gråter av någon anledning, de tårarna är hemska. Mer än hemska. Man vill inte gråta men endå gör man det. Vilken skillnad det kan var igentligen? har ni någon gång kännt en hur deppig dag som helst (oftast kommer sådana dagar på hösten) då man känner sig hur nere som helst men efter man har pressat ut några tårar från ögonen känns allt mycket bättre och dagen känns inte så meningslös som man en gång tyckte. Tillbaka till filmen, den var riktigt bra och ni bör se den om ni inte redan sätt den. Funderar skarpt på att snart se "the notebook" säg vara mycket sorlig. Fast ska nog kolla på den när jag känner för att gråta, känner att jag har gråtit färdigt för i dag. Haha!


Eftersom det blev ett mycket tårigt inlägg vill jag avsluta med ett mycket funny skämt som jag hörde i dag.
- Om man tappar en mobil i havet sjunker den eller flyter den?
- Sjunker.
- Fel, den flyter för den har simkort!
HAHAHAHA! Så jäkla dålig men värd att skratta åt!

Tänkte införa Dagens tips i min lilla blogg och idag blir det ett tips som jag en gång fått från Emma:
Ta vara på era nära och kära för man vet aldrig när erat lilla löv faller. 
Det där med löv är en grej hon använde i sitt nationella tal, när hon talde om döden. Lövet ska menas vara en människa som står dig nära och jag kan säga den här lilla meningen fick mig att få tårar i ögonen. 
Så man kan säga att dagens tips är både från mig och Emma. 
 
Ska kila i väg till min syster nu Bye bye / F

Sova

Nu sitter jag här efter min första skoldag på det nya året 2oo9 och min första skoldag på den sista terminen och jag känner mig som en död fisk. Inte för att det var jätte anstängande att sitta på BF lektionen och höra på Gunillas händelser eller att sitta och få tips om vad man ska fördjupa sig i Historian eller göra Grammatik i engelskan. Jag känner mig som en död fisk för att jag inte gick och la mig så tidigt i går, eller så var det precis det jag faktiskt gjorde. OPS. Nää men det ska bli skärpning från min sida när det gäller "gå-och-lägga-dig-i-tid"- fronten. Som jag gjorde i innan vår praktik i höstas, jag gick och la mig tio halv elva varje kväll. Och ja det verkligen bra för att vara mig. Alltså problemet med mig är att jag hatar att gå och lägga mig, jag kan typ ligga framför sovan och sova i flera timmar det gör inte mig något men att ta steget att gå och lägga sig för natten det är bara så... ofrestande.. Även fast jag varje jäkla morgon ångrar att jag inte la mig tidigare så jag kunde få sova, eftersom det är så underbart att sova när man väl ligger där och ska upp. Fast vet ni vad jag tror? Jag tror inte det är bara jag som har det här problemet eller vad tror ni?
Men iallafall, Jag ska starta att gå och lägga mig i tid på måndag, då börjas det igen. Hoppas jag klarar detta bara, men det ska la inte vara så svårt? Får sluta sova på eftermiddagarna bara, men hur skönt är det inte att göra det på en skala? Bara sätta på tven, käka något gott och sen bara lägga sig ner och vila och POFF så ligger man i djup sömn och ligger där och dreglar som ett fån. Haha. Men det är så myyysigt, fast kanske inte lika mysigt att vakna och känna, "hopp nu har jag sovit bort en hel eftermiddag igen, bra jobbat Frida" och känna sig som jag beskrev mig innan som en död fisk. Fast hur känner sig döda fiskar? De får helt enkelt känna så som jag känner mig nu. Helt Slööööööööööööö!

Allt från mig just nu, fortsätt gärna att läsa och kommentera för då blir lilla jag glad PUSS / F

Jag måste ha er hjälp!

Jag vill seriöst göra något med mitt hår, men jag vet inte riktigt vad. Och nej jag vill inte klippa mig kort för jag säger som Emma, Jag vill ha långt hår till balen. Men ska det vara blondt? Mörkt? Mellanting? Eller vad fan ska det vara?

Ska jag vara Blond?

         

Eller

Ska jag vara
 Brunhårig och i såfall vilken brunfärg?

         

HELP ME NOW! ;D Kommentera, kommentera, Kommentera! / F

Snart inte lov längre..

Nej, jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Jag vill inte gå och lägga mig för att sedan vakna till den dära äckliga väckarklockan. Fast jag ska se det från den ljusa sidan, i morgon är inte lika tidigt som det kunde ha varit. När man har haft sommarlov i några månader och hunnit vila upp sig tänker man alltid när man börjar skolan igen "Det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten", men så hinner man inte ens vara närheten av att tänka när det är jullov, man hinner knappt göra någonting alls ;S Jag kan säga att jag är typ fortfarande lika trött nu som jag var när jag fick jullov. Ge oss längre jullov Sverige!

Ja, det är väl bara att tag sig i kragen och ge blanka tusan att man ska klara den här terminen oxå och jag måste fixa det här! Jag är rädd för Eng B och jag är rädd för Ma B. Det är två kurser jag verkligen måste och vill klara av och jag har en oroande klump i magen över dessa två kurser också. Men va fan jag måste bara ge järnet och klara av det!  Puuh!
Men visst ska det bli spännande med Ma B, jag och matematik.... Yeah. Okey jag fattar vissa delar men när det kommer till något som många ser som det enklaste i hela matematiken, alltså Procent då låser sig min hjärna helt och hållet. Förstår inte varför? Jag fattar det för stunden men sen när man ska räkna det åter igen, då är det som bortblåst. Jaja. Jag ska klara det! Jag ska fan det!

Vad tycker ni om att börja skolan i morgon? Roligt, tråkigt?.... Jobbigt kanske?
Men trots min förskyldning, min magsjuka och min huvudvärk så har jag haft ett jätte härligt och fint lov! Tackar för det!

Männskligheten.

Oj, nu var klockan mycket och jag har fortfarande inte gått och lagt mig.. Riktigt illa va? men jaa, Jag har myst med patrik framför tven och kollat på film och sen har vi bara pratat om typ samhället och hur konstiga vi människor är. varför är vi så jäkla knäppa igentligen? Varför kan inte alla människor skapas med samma IQ och snällhet? Då kanske världen hade sett bättre ut i dag eller vad tror ni andra? Fast iofs människor med bättre IQ och människor som är snälla förändrar kanske inte världen så mycket, sorligt nog men sant. Men det sorligaste av allt det är att vår värld går bara utför. Men varför? Varför kan inte människor leva som det alltid har gjort? Varför inte följa sina generationer som bra medmänniskor, fast vad vet jag? Var man bra människor förr? Man kanske till och med var sämre människor? Ta hitler tillexempel som härjade på 30-talet? Hur bra människa var inte han? Han är en av de enligt mig hemskaste människorna som levt på denna jord. Men visst var han en smart man, det är inte alla som kan övertala ett hel nation att tänka så som han tänkte. Fast tankarna han hade var inte det bästa, hans tankesätt gjorde att miljontals judar mördades. Vissa säger att han var en klok man, vissa säger att han var helt dum i huvudet...  Men han var en man som gav vår historia ett stort ärr.

Nä men nu måste jag faktikst dra och sova, Jag tror faktikst Patrik längtar lite efter mig också. SÅ, vi hörs i morgon eller senare i dag blir det jue PUSS / F


Vem ?

Hallå, vad hände här igentligen? VEM av er som höll tummarna för att jag skulle slippa magsjuka slutade hålla tummarna? ;O Tack vare den personen åkte jag på det! Gaah! Nää jag ska inte vara sån, men jag är otroligt trött på magsjuka för tillfället. I lördags natt klockan typ 3.30 vaknar jag helt..... jag vet inte vad.. Konstig av något slag. Efter det pendlar jag mellan sängen och toaletten ett antal gånger som inte får plats på mina tio stackars fingrar. Det jag avskyr med magsjuka är att allt händer samtidigt, allt det dära äckliga + att man får så förbannat ont i magen att man inte riktigt vet vad jag ska ta vägen, tänk er typ Mensvärk fast värre och hela tiden. (Ja, ni killar vet ju inte hur mensvärk är men tänk er att det gör riktigt jäkla ont bara). Nästa gång jag verkligen gick upp från sängen var nästa dag klockan fyra på eftermiddagen. Kan ni tänka er hur slutkörd jag var? och tillråga på det hade jag världens hosta och typ träningsvärk i magen pga alla äckliga spyor jag hade varit tvungen att få upp ur min kropp. Har faktikst fortfarande lite värk. Hah!

Okey, jag ska inte snacka om sånt här, det är äckligt och så vidare men ni måste ju få veta vart jag har hållt hus de dagar ni undrat varför jag inte skriver i min blogg. Men från i lördags natt fram tills typ nu eller en timme sedan tillbaka har jag kännt mig som en utmattad liten sak. Antingen har jag legat i sängen och sovit eller kolla på film och möjligtivs försökt få i mig någonting att äta.

Ja, medan jag har underhållat mig med att spy, vad har ni andra haft för er? : )

Snart börjar skola igen, suck.. Vill inte... buhuu! Men man får tänka som Patricia skrev, den sista terminen nu, den sista innan studenten och då vill jag lova att det skapar ett lite ljus framför en iallafall.

Men nu ska jag kolla på något på Tv, See yah! / F

Kaaaaaaallt.

Yeeaj, Jag är förskyld och fryser som attan! Varför ska det vara så förbannat kallt i detta hus? Längtar tills Patrik kommer så att han kan värma mig lite. I dag har jag varit en liten sömntuta som jag trots allt brukar vara på lovet, vill inte säga när jag gick upp i dag men tidigt var det inte. Promblemet med lov och problemet med att man sover jätte länge är att man blir så förbannat trött hela dagen och när natten börjar närma sig med sakta steg är man inte ett dugg trött. Haha, Vilka problem jag har va? 

Min blogg har blivit knasig, varför står det inte att jag fått komentarer när jag har fått det? illa illa, men det fixar sig säkert.

Ja som sagt, här sitter jag och fryser som ett får som nyss förlorat sin ull. Därför funderar jag på att lyfta på min lilla rumpa och förflytta mig till tven och krypa ner med massa filtar och kolla på film, låter det inte det som en bra plan? Jo, det gör det därför ska jag genomföra min plan! Bye bye / F



 

Nattmys..

...utan min plutt. Jag tänkte att jag skulle krypa ner i min kalla säng och kolla lite på One tree hill innan jag somnar, fast det finns en sak som verkligen kunde gjort så att det hade blivit mysigaste ever och Ja, det är Patrik. Innan jag blev tillsammans med Patrik trodde jag att jag visste vad saknad var för något eftersom man saknade många av sina vänner man inte fortfarande umgicks med. Men ack så fel man kan ha, fast visst är det en saknad också. Men att sakna en person som man för några timmar sedan träffade men endå saknar, är inte det konstigt? och något som inte är roligt då när man saknar denne person är att när man pratar i telefon och så är han tvungen att lägga på och där i andra änden på luren sitter en som bara vill fortsätta prata och blir alldeles "hopp, vad ska jag nu göra?" JO då tröstar man sig med att lägga sig i sängen och kolla på ett avsnitt av one tree hill.. eller hur hade ni gjort? och kanske skicka ett frestande smset till sin käraste... Det ska jag fan e med göra, muahahah! I´m a bad girl! ;)


Godnatt everyone vi får höras senare i dag ;) PUSS /F

Välkommen 2oo9

Ja som sagt, Välkommen det nya året! Fast iofs hälsade jag det välkommen redan förra året, typ 23.59 ( för man startar alltid någon minut tidigare än man ska, för vems klocka går igentligen helt rätt?) Ja, 2oo9 kommer det bli ett bättre eller sämre år än det förra? Jag hoppas på bättre fast iofs var 2oo8 ett väldigt bra år, och det är nog helt och hållet Patriks förtjänst och om man ska vara väldigt långsökt Ericas förtjänst. Vissa fattar vad jag menar med det, vissa fattar inte.

Jag försöka sammanfatta min Nyårsafton lite. Jag hade en kanon kväll! Det började med att jag kom till Patrik där vi fixade till det allra sista. Vi gick senare iväg iallihopa som var där nere till Helens familj ( Patriks familjs kompisar ), där åt jag en mycket god tre rätters middag med en underbart god huvudrätt och hade allmänt trevligt! Strax före nio drog vi vidare till Enberg i Mölnlycke. Där hade vi också mycket trevligt, lagom med folk, trevligt folk och go stämning!
Träffade Johanna där också och det var roligt! Tolvslaget var grymt, god champange och massvis med fyrverkerier, tror helt seriöst att jag aldrig har sett så många samtidigt någon gång. Och det bästa av allt, jag fick en underbart god nyårskyss till och med flera stycken av min älskling! Kring halv tre stack vi ner till terminalen och tog bussen hem till Putte där vi käkade lite nattamat och gick och la oss på luftmadrasser och Myste! (L) Tänk att det är mitt andra nyår jag firar tillsammans med Patrik, och endast ett nyår jag varit tillsammans med honom!
 

Tyvärr, har jag inte några bilder från nyår, orkade aldrig ta några. Men såhär var iallafall min Nyårs klädsel, Pussen är till Patrik som tar kortet.

Jag hade en perfekt Nyår, hoppas ni också hade en lyckad sådan och GOTT NYTT ÅR, och Tack för 2oo8! / F

RSS 2.0