♥ Sorry

Jag hade grymt kul i fredags och mer om detta kommer garanterat i nästa inlägg som dessutom bjuder på saftiga bilder till ;) Håll utkik ;)

I dag är jag hemma och pluggar, yeeah! Det går lite så och så med det. men huvudsaken är att jag försöker och det kan ju inte bli mer än fel. Så varför inte chansa och köra på lite?

Idag är solen uppe och det är varmt och skönt och vårkänslor stiger allt mer och mer. För snön är på väg bort, thihi. Och visst har det gått fort för den att minska så som den har gjort? I göteborg är den typ helt borta. Underbart! Och denna vackra fågelsång som hörs långa mil, vackert, vackert. Igentligen kan man inte vara mer än lycklig :)

Jag är sjukt sugen på att införskaffa mig en Snygg Jeansjacka, några tips på vart man kan köpa en snygg en? Och dessutom vill jag skaffa mig ett mycket pamigt GULT nagellack. Vill ha, Vill ha! Dessutom funderar jag på att skaffa mig ett par nya skor, vet inte vad sådana där heter, men iallafall i eventuellt en färgglad färg. :) 

Nu ska jag plugga vidare och även kolla på Linas kvällsbok som vi har till uppgift inför i morgon att ha gjort. 

 

♥ Jennie 20 år

I dag fyller Jennie hela 20år, sikken gammal tant hon börjar bli :O Hon ska snart komma hit eller om några timmar. Vi ska käka pizza och kycklingsallad som förr i tiden och så ska jag fixa fransk manikyr på henne :) Ska bli skoj och gott! haha ;)

Sedan är det förfest hos Jennie som gäller och sedan utgång! Ska bli roligt, har faktiskt aldrig varit ute på krogen i Borås. Det ska bli kul iallafall! 

Grattis Jennie Pennie på 20 års dagen.. :)


♥ Snygging

Haha, jag skrev ett sms till Putte i går. Såhär löd det:

"Någon viska Snygging i mitt öra.
Först förstod jag inte att det var min
hjärna som viskade det om dig,
men nu håller jag verkligen
med och viskar det
med glädje i ditt."

by: Frida Karlsson

När jag hade skickat detta sms, kände jag att fan va bra det lät, nästan som en liten dikt. Efter någon minut ringde Patrik och sa "det där kan inte du ha skrivit själv, du har hittat det någonstans på internet" (något sådant iallafall) haha, då känner man sig bra! Muhaha. Men den var till dig Älskling ♥


♥ Vårfeelings

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera och jag ska inte komma med några bortförklaringar. För det är först och främst för min egen skull jag bloggar. Jag har helt enkelt inte haft någon lust.

Ni som har följt min blogg ett tag nu vet hur mycket jag har uppskattat snön, den har varit vackert och jag har verkligen varit nöjd med den. Stört mig på de folk som har viljat ha bort den redan i Januari. Jag menar varför önska att det ska komma snö om man vill ha bort den två veckor senare? Varför inte njuta? Men nu är det i mitten av mars och det ligger fortfarande snö ute. När jag hör det vackra fågelkvittret och njuter av den värmande solen. Då finns det en sak som förstör alltihopa... snön! Om man liksom blundar och känner värmen och hör de vackra fåglarna så känner man vårkänslor långt nere i tårna. Men tittar man sedan upp och ser snö och dessutom smutsig snö, förstör det hela vårkänslan. Så nu kan snön allt få smälta bort så att det blir sommar någon gång. Allt positivt kommer på sommaren. Jag vill ha sommar!

Positiva saker:
- Jag kommer vara med Patrik, slippa bo 75 mil ifrån varandra.♥
- Det blir bröllop, då jag ska få vara tärna.
- Man kan sola och bada och ha sommarkläder. Wunderbart, Wunderbart, Wunderbart!
- Mysiga sommarkvällar med grillning och sånt.
- Slippa elektriskt hår.

Sommar när kommer du?

Nu ska jag fortsätta kolla på dating in the dark, ganska spännande program föresten!


♥ Ibland..

... Blir man bara så förbannat irriterad!




♥ Lång dag..

I dag har det varit en lång dag på VFU, japps nu är jag ute på VFU igen. I morgon ska jag hålla i ett boksamtal med en nia. Wish me good luck, my friends! :O Fast jag tror nog det kommer att gå bra, får improvisera lite och köra på magkänsla lite tänkte jag. Vad tror ni? Fast jag har förberett mig också. Så förhoppningsvis ska det gå bra!

Ville också bara meddela att jag klarade min allra första salstenta. Känner mig återigen stolt! :)

Nu ska jag fokusera lite till på mitt boksamtal, sedan ska jag kolla lite på tve. En bra tve dag i dag. Men har någon koll på när One tree hill och Hells kitchen börjar? SAKNAR!!


♥ Felicias dag

Hopp, då var det dags för ännu en födelsedag i mars. Det är verkligen en födelsedagsmånad denna månanden och man blir fattig. haha!

För er som inte vet är Felicia min systerdotter, hon blir hela fyra år. Stora damen! Hon är för söt och har på dessa fyra år gett mig många skratt och oförglömliga minnen. Oh, vad jag tycker om henne!


2oo6

2oo7

2oo7

2oo8

2oo8

2oo8

Visst är hon söter? :)

Jag har alltså varit på kalas i dag hos henne och i present av mig fick hon en barbiefilm och saker för att göra sina egna studsbollar. Det verkade som hon gillade det iallafall. Grattis Felicis!


♥ Gårdagen

I går skulle pappa se på hockey tillsammans med några av sina arbetskamrater. Han som är lite udda hejjar på HV71, så han skulle naturligtvis då befinna sig i Jönköping denna afton. Pappa bad mig redan för några veckor sedan köra honom och eventuellt gå på bio med mamma där i Jönköping och så. Vilket vi faktiskt gjorde. Men allra först började dagen med att vi hälsade på min söta farmor, som för övrigt har kommit hem från sjukhuset och mådde ganska ok endå. Glädje! Där tog vi oss en fika som bestod av kladdkaka och Pepsi (iallafall för min del). Sedan drog vi vidare emot Jönköping och lämna av Pappa. Väl när vi gjort det besökte jag och mamma en resturang. Där åt jag en super god förrätt.


Den bestod av vitlöksbröd med färskost, rökt lax, parmesanost och rödlök och lite annan sallad.

Mamma åt dock bara vitlöksbröd. Däremot åt hon en mycket godare huvudrätt än jag som inte var jätte nöjd efter mitt val, ångrade så att jag inte tog struts som fanns där, men va osäker på tillbehöret som visade sig vara utsökt. (Mamma hade det med sin rätt)


Här är jag med min huvudrätt


Mamma med sin huvudrätt

Efteråt kollade vi på filmen shutter Island, den var annorlunda och mycket bra. Helt klart sevärd, mer säger jag inte ;) Tack för en trevlig kväll mamma och pappa kom hem välbehållen tack varje mig! :) Bra va?


♥ Fredagskväll

i dag har jag varit en duktig tös, eller snarare jäkligt snäll. Städade hela övervåningen i dag åt mina kära föräldrar. Nu är jag däremot jätte trött. Fredagskvällen kommer nog bestå av mat, läsning (skolan) och tv-tittande. Låter som en jätte rolig fredag va? Men det är skönt att bara ta det lungt faktiskt. Men nu längtar jag lite efter mina vänner och en rolig fredagskväll faktiskt. Får bli av snart, eller vad säger ni girls? :)


♥ Min helg hos Älskling

Torsdag: Tidigt på torsdagsmorgonen kom Patriks föräldrar och hämtade mig för att ta sig upp till Putte. Kl. 07.00 gick färden härifrån. Resan gick spidigt, vi lyssnade på när sverige förlorade kvarsfinalen och jag sov också en del. Vi stannade för att äta på ett värdhus, där vi käkade köttfärslimpa. Den nästan smälte i munnen, så god var den! Mums! :) vi fick dessutom fetaost till, ännu mera mums!  Vi var framme vid fem ungefär då vi hämtade upp Patrik och åkte och handlade mat och andra grejer. Till middag åt vi Entreco, stavas? och sådan potatisgrejer som ser ut som galler och någon sås jag ej minns namnet på. Också jätte mums! Sedan umgicks vi hela kvällen och slocknade kring tolv/ett.

Fredag: Vaknade jag av ett sms av Patrik som bad oss hämta honom vid skolan, eftersom han gick i skolan två timmar på morgonen. Jag gick upp och duschade samt åt en utmärkt frukost! Patrik kom hem och sedan for vi iväg på massa ärenden. Bland annat att fixa ett nytt pass till honom, nya linser och sådära. Vi åt dessutom lunch på den resturang jag och Putte har käkat på två gånger. Det blev oskarbiff eller något liknande och råstekt potatis och Beanisesås.. stavas? Sedan körde Patriks pappa till deras hotell, de bestämde sig nämligen för att bo på hotell de två sista nätterna. Efter fick jag köra deras BMW till Patrisk lägenhet för att där är det gratisparkering. Där var jag och Putte tillsammans i några timmar, alldeles själva. Vi vilade lite, vi spelade lite kort, mös och så fick jag sminka honom också. HAHA. Söt han blev. Och så gjorde vi oss klara inför ett resturangbesök och vi tog bilen ner till stan igen och fick parkera alldeles gratis för att parkeringsgojsen hade frusit, så den funkade inte! haha. Resturangen var helt klart väldigt bra, bra servitör, bra service och kanon god mat. Jag vill tillbaka! Jag har nog aldrig i hela mitt liv ätit sådan god pastarätt. Jag skämtar alltså inte. Super gott och jag åt mig totalt proppmätt. Sedan åkte vi hem jag och Putte och spelade kort och MYSTE! Jag älskar min pojkvän!

Lördagen: Jag och Putte vaknade vid tio och log och mös en lång stund. MysMys. Sedan upptäckte vi hur jäkla mycket det hade snöat i natt så vår bilväg ner till stan blev inte den enklaste minsann. haha! Vi gick omkring där i staden sedan drog vi till ikea för att kika lite. Patrik köpte parably, lampor och en våg. Sedan handlade vi åter igen mat. Väl hemma hos Putte spelade vi återigen kort och fixade lite mer maten. Jag skalade potatis, Patrik skar den, hans mamma gjorde potatisgratängen och Patriks pappa gjorde vitlökssmör och stekte ryggbiffen. Medan vi väntade på gratängen spelade vi Monopol och det gick inte alls bra för mig. SUCK! Men maten var supergod och jag tror seriöst att jag måste ha gott upp en massa i vikt och gjort min magsäck större. FAN VAD JAG HAR ÄTIT I HELGEN! Efter maten kollade vi på melodifesitvalen och HEJJA SNYGG JÖBACK! :) Sedan körde jag Patriks föräldrar till hotellet och tillbaka till Putte där vi tillbringade resten av kvällen/natten tillsammans. Mums! :O hah ;)

Söndagen: Då kom den dagen jag inte ville skulle komma "åkahemdagen", urrsh! När vi pinat mig med att säga hejdå till Putte så vänder Putte i dörren och säger att han tappat bort nyklarna. Vi hade nämligen åkt och hämtat hans föräldrar nere i sundsvall och väl där nere gick Patrik fram till hotellet med jag satt kvar i bilen. Så antingen där eller i bilen eller där vi hade gott fanns nycklarna. Jag sa åt Patrik att leta i bagarget men det gjorde han inte. Jag kollade bara lite granna. Vi åkte tillbaka till Hotellet och jag fick ytterligare några minuter med min älskade. Men ja, där fanns dem iallafall inte. Däremot längst inne i bagarget låg de vackra nycklarna så fick vi ta om samma process igen om säga hejdå. urrsh. Resan gick bra, jag sov mest och vi käkade på McDonalds. Mums!

Tack för en trevlig helg och älskling, Jag saknar dig redan. Säger som Erica nere i England. Varför är helgerna så korta? eller varför ska dem gå så inihelvete fort?


♥ Spelkortsmysteriet

Måste tipsa om en bok jag läste av alla böcker i min kurslitteratur. En ungdomsbok som var sjukt jäkla rolig, spännande och knasig.  Jag streckläste boken i går och den var hela 355 sidor. Känner mig stolt men sedan var den också väldigt spännande tyckte jag. Den är nog bäst anpassad för 12-13 åringar men jag tror att man förstår som bäst när man är äldre. :)




♥ Nitra-collage!









Har fler bilder men nu orkar jag inte lägga upp fler. Det räcker nog endå, för ni förstår nog hur vacker och söt hon är!


♥ Pappas dag!

I dag är det ännu en födelsedag, min kära pappas födelsedag. Så Grattis till honom!




♥ Min vovves dag!

I dag är det min hunds födelsedag, Nitra fyller hela 11 år. Vilken gammal  tant hon har blivit ;) Hade jag suttit vid min andra dator nu skulle jag lagt ut fler bilder på henne, min lilla sötnos. Men gör det i morgon istället!♥




RSS 2.0