♥ Ops..

Ja nu har det varit ett långt uppehåll igen, attans! Jag vet inte riktigt varför men får iallafall be om ursäkt, ska iallafall försöka bättra mig! :)

Ja vad har hänt de senaste dagarna/veckorna? Jag har hunnit fylla år, Patrik♥ har både hunnit hälsat på och åkt hem igen. Så nu är jag alltså ett år äldre, jag blir bara äldre och äldre.. Ovanligt va?  Skolan rullar på och snart är det praktik, spännande. Ska vara i Mölnlycke på Djupedalskolan. Ska bli rätt roligt, hoppas jag iallafall! 

Veckorna rullar på och nu är vi redan inne på fjärde veckan sedan Patrik♥ tog sina saker och drog upp till Norrland. Det känns väldigt ensamt och tomt utan honom. Men det funkar, men vill hemskt gärna ha hem honom igen! Alltså är det snart 44 veckor kvar! :) 

Jaa, nu vet jag vad jag ska berätta! Jag har börjat träna och ja, det är sant! Jag tränar på måndagar mellan 18.00-20.00 med både Core och step up, alltså dubbelpass av något sjukt jobbigt. Jag tränar där tillsammans med Jennie, vilket är det bästa med allt för då får jag träffa henne varje vecka också, riktigt roligt!

Jag hade en UNDERBAR helg tillsammans med Patrik♥ och alla andra, men speciellt med min älskling♥. Det var den bästa födelsedagsprestenten jag kunde få att Patrik kom hem till mig! Underbart, underbart, underbart!

Vi höres!


♥ En vecka..

Har han♥ varit i väg nu, en vecka utan närhet från Min prins♥. En vecka har gått och om han nu bara endast stannar ett år är det alltså 47 veckor kvar. Japps, jag räknar ner, det kan ni ger er fan på. Vem vill ha sin älskling♥ så pass långt bort ifrån sig, när man är så galen att när han endast är en kvart med bil i från sig saknar honom som en, jag vet inte vad.

En vecka har snart gått sedan jag började på Göteborgs universitet på lärarprogrammet. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta än, många funderingar går igenom mitt huvud. Men det verkar funka bra iallafall. Nu har jag något att pyssla med i fem år framöver, det låter väl najs? hah! I morgon blir dessutom maskeradbrännboll med nollningen, here we come talibans. Spännande men väldigt knepigt tema. Lets go GU! ;) Vår nollningsgrupps namn och ni får själva fundera på vad förkortningen GU står för. thih

Jag måste även be om ursäkt för hemskt dålig uppdatering till mina läsare, inte alls meningen att inte uppdatera och blogga. Jag vill så hemskt gärna göra det men ibland vet man inte riktigt vad man ska skriva, ibland känner man inte för skriva alls och ibland känner man att man skriver om samma sak. Därför kände jag att jag var tvungen att inte skriva på ett tag, försöka smälta detta med att Patrik♥ bor 100 mil i från mig osv. Men jag har positiva nyheter, han trivs bra, han har fått vänner och han verkar trivas kanon i sitt nya hem. :) Men det är klart, Jag saknar honom något otroligt.

Jag vill även passa på att säga Tack till er som sagt fina saker som uppmuntrat mig och som gjort mig stark och positiv, det är då man verkligen känner sig tacksam för att man har sina vänner.

Nej nu har klockan blivit allt för mycket men jag har endå ingen lust att sova.. Söndagsångest? Tjo på dig! Det kommer jag ångra klockan sju i morgon när klockan ringer..   Vi Höres!


RSS 2.0