Lie to me

I dag hade vi det omtalande matteprovet. Jag hoppas och tror att jag kommer få minst ett G iallafall, annars blir jag lite smått besviken på mig själv faktikst! Men nu är det över och det känns väldigt skönt faktikst!

Nu är det bara två dagar kvar i skolan sedan har vi praktik i tre veckor. Jag är inte lika nervös som jag var för ett tag sedan, men visst känns det lite nervöst endå. Men jag tror den nervösa känslan kommer komma mer på Söndag, Så min Putteplutt.. Var beredd att vara ett mentalt stöd för mig! Haha!

Blev i väg körd från tven precis nu typ, eftersom mamma skulle kolla på V.75 eller va det nu heter. Jag kollade på ett jätte intressant program faktiskt. "Lie to me" tror jag att det hette? Men vilken tur att vi har en inspelningsbar HD, greaat, så om en halvtimme igen ska jag fortsätta kolla på programmet. Det handlar typ om kroppsspråk och det är faktikst väldigt intressant när vi precis har pratat om det i klassen och så. Jag tror faktikst inte ni Naturare eller Samhällare kan så mycket om kroppsspråk som vi BFare kan. SÅ känn er ägda! Muhaha.

Thailand, Thailand, Thailand i mitt hjärta! Saknar, Saknar, Saknar!
Putte.. Jag ska dra med dig dit en vacker dag, så du får uppleva det fina paradiset för det är du värd gubben! (L)

Puss / F


Studiedag.

Min lilla lediga dag är snart över! Buhu. Men jag har fått gjort mycket måste jag säga! Mer än vad jag hade tänkt mig faktikst! Jag är nästan klar med att skriva hela religionen förutom det dära med att jämföra. Men arbetet ska ju vara inne på Fredag så jag har allt några dagar till på mig att fixa och trixa.

Jag sa att jag skulle ta en mysig morgon med frukost på sängen och kolla andra avenyn och det gjorde jag också. Det var mycket mysigt att bara vakna i sin egen takt, gå upp och göra frukost och sedan gå ner och lägga sig i sängen och käka frukost och sen fortsätta mysa i sängen resten av avsnittet.

Snart ska jag väl ta mina små ben och kila till Jennie, har iallafall för mig att vi sa att vi skulle träffas hos henne? Haha, Kanske minns fel. I allafall så ska vi skriva på vår lektion i Pedagogisk ledarskap som vi ska ha på Fredag. Yeeah! Den kommer bli great tror jag. För övrigt hade vi vår idrottslektion i går, vi fick MVG på den och jag tyckte iallafall den verkade rolig att genomföra!  :) Vet inte vad ni som var med tyckte igentligen? Men eftersom vi fick MVG kan den ju inte varit helt värdelös heller.

I morgon sker det, det första matteprovet i Matematik B, *Sväljer tungt* Hur ska detta gå igentligen? Alltså Ojoj. Känner inte av det nu, men i morgon kommer jag vara ganska så nervös alltså. Jag måste fan klara det! Så när jag kommer hem från Jennie blir det till att sitta med matteboken tills jag slocknar. Nej men allvarligt, måste plugga det för att göra mig mer förberedd!

Funderar även skarpt på att sätta på vår Bastu och tillbringa någon halv timme eller kanske nästan 40 minuter där och bara samla tankar och försöka bearbeta allt som sker i skolan just nu. I bland när man är stressad och uppjagad över saker och ting, det är då man ska ta sig tid till sig själv och känna att lugnet kommer inom sig.

Jaja, Ska ta och ringa Jennie och se hur det går för henne nu och se om jag ska komma till henne!  PUSS / F


Tuff vecka

Det här kommer bli en tuff vecka har jag kommit fram till. Det är på något sätt ALLTID massa saker innan, under och efter APUN. Fast under och efter är typ samma sak, menar att allt ska vara klart precis efter APUN och såna grejer.
Men det är la bara till att bita ihop och sedan önska att de 24timmarna om dygnet går vansinigt sakta så att man hinner med allt. Hur nu det ska gå till? Alltså att de går sakta.

I mån är det studiedag och det ska bli oerhört skönt vill jag lova! Inte för att jag ska slappa och grejer utan det är skönt att ha en extra heldag att plugga till. Wii! Annars hade jag kommit hem fyra och nu får jag typ flera timmar på mig. I like it! Den där dagen komm alldels passande. Och dessutom får man sova lite längre också! Fast ska ändå gå upp i tid har jag tänkt mig. Ska ta till mig Jennies tips. Gå upp och kolla på Andra avenyn medan jag käkar frukost.. Eller så ska jag ta med mig en extra mysig frukost ner till min säng och kolla på andra avenyn där. Hur låter detta? Fast det hade varit mycket mysigare om Putte hade sovit hos mig och gott upp och gjort frukosten och sedan kommit ner och sagt "Godmorgon Älskling, Nu är frukosten klar" och berättat allt gott som finns. Men va fan, allt kan man la inte få bara på en enda studiedag? HAha! Men drömma kan man väl alltid få görA?

Nej, nu får jag allt ta och fortsätta mitt pluggande så att jag blir klar någon gång. PUSS / F 

Hah, Sjukast!

Då är det dags för söndags ångest igen! Varför finns Söndagar överhuvudtaget? Det har gått precis en vecka sedan vi kom hem, tiden går fort även när man har tråkigt. Buhu Saknar mitt Paradis!

Jag har kommit fram till en sak, jag har nog fan i med den sjukaste släkten ever! HAHA! Jag älskar att höra min Farmors barndomsminnen som hon hade med sina 16 syskon! Eller min Pappa och hans syskons hyss mot varandra. Jag kan glädjas och skrattat åt dem i evigheter och tänka, va fan levde inte jag på den tiden? Och ja allt möjligt! Min kusins barn som är i si sådär 6års åldern lekte mycket med min pappa i dag medan alla andra i släkten bara satt och gapflabbade åt allt vad de hittade på och sa! Det roligaste var nog "Nu ska vi leka att du har druckit ur den farliga flaskan" och jag höll på att dö av skratt.. eller ännu roligare föresten.. En av mina kusiner som var där har långt hår.. och barnet sa HON till honom och när vi sa att det var han gjorde han världens min som typ.. "Va fan, typ?" HAHHA! Om skratt verkligen förlänger livet gjorde denna vecka att jag får leva en vecka längre!

Vad säger ni, är ni sugna på Lite THAI bilder eller? :)
KOMMENTERA NÄR NI VILL HA DEM... ?

Måste räkna matte nu.... PUSS / F

Jag är i gång igen!

Jaa, SÅ Besök och Kommentera mina söta läsare! See Yah!


Mycket att göra..

Tralala. I dag gick jag upp NIO.. hur kan detta var möjligt? Det är typ väldigt konstigt för att vara mig! Speciellt för att vara helg! Nu har jag äntligen fått upp allt hur min resväska, men vart tror ni alla sakerna ligger någonstans nu? Haha, JO i min säng! Muhah! Lat som jag är. Har rätt mycket att göra i dag igentligen och jag sitter bara här på min häck och gör ingenting? Dumma mig.

- Räkna och rå plugga matte. ( Har gjort en del iallafall! )
- Börja skriva på Religionsarbetet ( Undra vart religionsboken är?)
- Städa i mitt rum ( Packat upp resväskan på min säng är en bra start iallafall)
- Duscha ( Så jag blir ren och fräääsh! ) Fast det är jag la redan? ;)
- Projektarbete ( Vart är mina funderingar?)
- Packa lite grejer ( Ska till plutten )

Vet ni va? Nu är det bara en vecka kvar, en vecka kvar i skolan sedan är det APU ( AlltsåPinanUtvidgas ) haha, Nää Men det är ju Praktik i högstadiet som gäller.. Jag är grymt nervös, eller vad fan ska jag vara nervös för? haha Joo, jag är van vid högst 7åringar.. och detta är 15 åringar typ. thihi Men va fan, Frida heter jag, Såna som jag klarar allt ;)


Buhu, Saknar mitt älskade Krabi, Saknar min älskade Putte med! PUSS / F

I´m Back!

Sorry, Jag är jätte ledsen alla som har bevakar mig att det har tagit ett antal veckor för mig att skriva här! Men jag har varit i mitt älskade Thailand och har haft allmänt mycket att göra! Det är nämligen mycket som ska göras innan man tar studenten! Hah, Studenten nästa liksom.. det är fan sjukt att tiden går så inihelvete fort! Jag var och besökte min praktikplats i tisdags. Ska vara i högstadiet (!) Hur ska detta gå? Men iallafall.. När vi gick i åttan fick vår lilla årskull rita stora tavler och sätta upp i skolan.. Jag och några i min klass målade en tillsammans och den sitter fortfarande kvar, men vet ni vad det hemska är? Det står 2004 och jag började självklart räkna... Det är hela FEM år sedan jag gick i åttan, Fattar ni hur sjukt det är igentligen? Jag minns det som om det våre i går! Nog tjötat om det!

Jag är verkligen oerhört tacksam för att det blir helg i morgon, det ska bli så skööönt! Den första vilodagen sedan jag kom hem.. Kanske jag får ork att packa upp min resväska med alla saker man köpt och så där nere. Jag måste erkänna en sak för er läsare och det är Jag Älskar Thailand! Gaah! Det är verkligen ett underbart land med härliga människor, fina stränder, härligt hav och underbar värme! Seriöst, Jag vill bli Thailändare och Buddism i mitt nästa liv! Det bästa stället i hela Thailand är mitt älskade Krabi Ao nang. Jag bara avgudar stället! Förra gången jag var där så var det verkligen jobbigt att behöva lämna det stället och dra vidare till ett stället jag inte ville vara på. Denna gången var det nästan värre.. Att åka i från Krabi och Ao nang och ha tanken om att man troligtvis aldrig mer kommer komma tillbaka dit. Det får mig att få lite små tårar i ögonen redan nu! :'( Buhuuhu!  Men jag har köpt en tröja där det står  "I (v) Krabi" , fanns tyvärr inte någon där det stod Ao nang! JAG AVUNDAS ALLA DE MÄNNISKOR SOM KOMMER SÄTTA SIN FOT DÄR! Haha, Nä nu får jag allt sluta innan jag börjar bli allt för töntig här.

Men det kommer bilder och berättelser om min resa nere i Paradiset, Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Nu är jag jätte trött, funderar skarpt på att dra mig till sängen och ringa min Plutt och sen sova! Låter som en bra idé va? PUSS / F

RSS 2.0