Korkad?

Kommer nog bli en väldigt klagande blogg i da känns det som. Urrsh och Fyyy.

Jag förstår mig inte på mig själv i bland riktigt. Knas är jag verkligen. Det ända jag ville i da va bara en grej.. Jag kan få den chansen, MEN jag tar den inte. Hur dum är man då igentligen? Neej jag är inte dum jag är KORKAD!

Dumma Människa! Helt seriöst NU orkar jag inte med dig mer eller iallafall inte ditt fucking sätt! Pallar seriöst inte!Tror de flesta håller med mig, iallafall dem jag umgås med. OrkaOrkaOrka. Jag bryr mig inte om du skulle råka läsa här, men stor risk liksom? Om du nu ska gå hack i häl.. Säg något? Prata! Jag har redan en skugga som följer mig vart jag en går.. jag behöver inte en till! - Kanske låter värsta elak nu. MEN jag vet att många håller med mig. Dessutom förstörde hon för mig i da! Det gillar vi inte..


You can´t always get what you want!!! - säger Johannes.
Men det är ju inte sant, eller är det? NEJ ! Det var väldigt länge sedan jag fick det jag ville.
Och kommer inte få det den här gången heller.


FATTAR INTE VAD SOM HÄNT MED MIG!
Är i stort sett ALLTID posetiv och glad men känner verkligen inte ett dugg posetiv när det gäller det här.  
Förstår liksom inte?  Men det kommer la tillbaka får man väl hoppas :)



 

Snygging . Jag är en blygjävel. Hur ska jag kunna få dig?



NU kommer jag sent i säng igen! FY på mig.
Har lyssnat på när Viet sjunger- Värsta bra äre jue!
Fotbollstunering i mån.. Jippi? Inte lika skoj när resten i klassen och skolan får sooooova!
Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och drömma om någon väldigt snygger :) / F



 


Kan Hjärtat börja styra nu ?

Hej hopp!

Rätt seg dag i skolan och ingen vacker syn i da heller.. Får hoppas på imån :]
Lätt roligast gympalektionen på länge i da, haha börjar bli riktigt störande kaxig där faktikst. Sorry dudes, inget illa menat blir bara roligare att tävla då.. Muhua I´m a wierd person. Lalalala

Nu måste jag änna sluta tänka så mycket. Sluta bry mig, sluta oroa mig? Man lever för fan bara en gång. SKIT i om det går förjävligt eller hur det nu går. Man måste våga för att komma någonstans här i livet. Men urrsh! Jag vill inte skämma ut mig bara. Men det jag ska göra är väl bara naturligt är det inte?  Ni som vet? haha BLYGA LILLA FEGA FRIDA! Tänk om mitt hjärta kan bestämma över min hjärna någon gång? Det har ju lyckats innan varför inte nu då?. Men det är klart när det verkligen är något man vill och som är bra funkar inte hjärtat som de ska utan då ska alltid den där översmarta saken stå i vägen. Urrsh! 

I da har jag verkligen varit på skratt och rethumör. Jag älskar det i bland alltså! Men tror inte så många uppskattar min retlighet faktiskt. MEn whatever. Sån är jag ibland. TAKE IT OR LEAVE IT! :) med rethumör menar jag med att jag typ kittlar foik och är allmänt störande. Ska vara bättre i mån, I promise.


Snart drar jag till Thailand och blir brun och frääsch! Längtar som en stucken gris.. eller ofta man kan längta som en gris? Vad längtar grisar till liksom? Knappast till att bli Julskinka ;S Men snacka om att skriva något helt oviktigt , Mobbad jag är!

NU VILL JAG ATT FOLK SKA LÄSA MIN BLOGG, Inte lika kul annars va faan!


NU ska jag dra och ringa Johannes, va ett bra tagsedan vi snackade.
Saknar han lite faktiskt. Sen blir det duuuschen och käk och sen det bästa SÄäängen :).
Puss på alla men mest till min snutt JENNIE - Alltid den bästa! / F

Irriterande dag.

Dagen började med en frågetävling på Samhällskunskapen och vårt lag hade fan vunnit om inte alla var så jäkla orättvisa emot oss. Hah, Lyckas jämt och ständigt komma med i det laget som "snubblar över mållinjen" och kommer tvåa. Haha- Jag vet jag är en dåålig förlorare, påminn mig inte ;]

Sen blev dagen bra , Åkte in med några söta människor till götet och käkade på min absolut  mest älskade resturang Lydia´s . GAAH Jag älskar stället alltså!

GAH - Pallar inte denna jäkla ytliga värld man lever i, Någon jävla typ som skrev till mig på MSN i da att han trodde att han tyckte om mig efter att ha snackat med mig två gånger på MSN. Hah, vi har liksom knappt pratat! Helt jävla otroligt! Undrar om han hade sagt likadant om jag hade sett ut på något annat sätt.


Första gången på länge jag är Glad över att den här helgen är över! Har bara tänkt och tänkt och tänkt och tänkt och tänkt och tänkt osv...  fyy säger jag bara. Kändes som min hjärna var nära en explotion.
Jag Vill, Jag vill, Jag  vill.... MEN vågar inte ;/ . Damn it.


Måste i säng nu!
PUSS / F


Muahah.


Nu har man skaffat en sådan här oxå . Treeeevlish!
Blev insperad av Emelie Carlberg´s inlägg med att om man glömmer saker och händelser man varit med om glömmer man en del av sig själv. Om jag ska vara ärlig har jag jäkligt bra minnen för detaljer, datum, tid och sånt men det kan ju inte skada att få lite hjälp på traven. :]



För precis ett år sedan låg jag nog i min säng och snuttade och senare under den här dagen gick jag på Bio med några söta tjejor i min klass. Jag var nyförälskad och glad! Det är sjuukt att jag minns igentligen!


För er som inte vet ser jag ut såhär..



Yeah yeah, Borde typ sova nu faktiskt ..
Hoppas jag får många som kikar in min nya blogg nu ;]

PUSSHEY EVERYONE / Friidis


RSS 2.0