♥ Packa... ?

Jäääj, Det går så underbart, Fuck no! Tror ni att jag överhuvudtaget har stoppa något i min resväska? Nej, det har jag inte. Jag har kommit fram till det att jag gillar inte att packa, jag tänker alltid.. Men den kanske jag vill ha, eller.. om jag inte kommer ta med mig den kommer jag säkert vilja ha den där nere. Tror ni att jag gillar sånt? Svara ni nej, så tror ni helt rätt! Grattis!

BER fortfarande om tips och jag tycker ni är dåliga som inte kommenterar och hjälper mig, skärpning, skärpning. För jag vet att ni har ett tangentbord, jag vet att ni gillar det ni läser.. så varför inte hjälpa mig? ^^ (hah, vadå tro sig själv)

För er som inte vet, eller för er som lusläser eller för er som nyss hittade hit till min blogg, så ska jag resa till Ungern och Rumäninen i morgon vid sex tiden. Jag hoppas på att resan kommer att bli skoj och att jag inte saknar han♥ och min familj, speciellt min älskade lilla vovve för mycket. Men som sagt, det är bara en vecka som jag ska vara i väg så det blir nog inte så farligt.

Jag upprepar, TIPS NÅGON?

See yah


Kommentarer
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Sälja eller köpa sexleksaker?

sv; härligt :)

nja sådär :/

gör du då?

2009-04-15 @ 20:42:37
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Erica

Det enda jag kan säga är att jag är i samma sits och att jag har för liten väska och har lite panik på all skit packning!

2009-04-15 @ 22:05:07
URL: http://ericamarie.blogg.se/
Postat av: sussi

Sv: ja visst är det :D



Ta inte för mycket med ifall du shoppar kanske? :D men hygien är ett tips ohc tjej grejer som tex tamponger osv :P har samma problem om jag ska resa så har inga bra tips :P

2009-04-15 @ 22:17:31
URL: http://sweetsdiary.blogg.se/
Postat av: sanna

Söt blogg :)

2009-04-16 @ 13:11:39
URL: http://sannalovgren.blogg.se/
Postat av: Amy.C

aa jag kollar dt ibland när jag inte glömmer dt..annrs nix:p följer liksom inte så..hehe..

jo sant.. man kan bli chockad hur kan de äta så mkt..haha..otroligt..i en vecka också.. uff~~ äckligt som fan när allting ligger på bordet asså:S hahha.. jo man vill altid äta nyttigt efter dt programmet men ibland funkar dt bara inte:p

men jag äter faktiskt ganska nytigt om man säger så=) äter inte jättemkt på dag.. o ajg äter inte godis, dircker inte läsk.. hehe..^^ så dt e okey för mig:D ..



jo festade en del när jag var yngre..men nu nej..känner mig gammal nu:p hehe..går ut inte så ofta längre..hehe0) dt var mer kuL när man var 17-18 typ.. nu vill man bara ta dt lugnt, gå ut och fikar o så ist:D hehe..^__^ lr ta ett glas vin lr ngt..^^ sj då?:D



pösss

2009-04-16 @ 14:07:25
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: rosali

åh gud, trevlig resa :D



http://[email protected]

http://[email protected]

2009-04-18 @ 15:59:44
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Vad är det du vill ha tips på? :)

2009-04-20 @ 20:44:58
URL: http://soockertoopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0