känslor

Igentligen borde jag inte skriva här, är på alldeles för taskigt humör för det. Känns liksom som mina tårar bara vill spruta ut. Men jag har lyckats hålla kvar dem. Urrrsh, jag som älskar att skratta och vara glad.. men det får inte riktigt plats just nu. skitsamma.

Ja, vad ska man skriva här då? Kan berätta hur det går på min praktik.. Ni som har följt den här bloggen sen jag startade den vet att jag är sjukt blyg. Så hjälpa eleverna + min blyghet går inte riktigt ihop. yeeah. Det var ju en ganska enkel match att hjälpa 6 åringar och yngre barn, men att hjälpa 15 åringar som är tre år yngre än mig.. går kanske inte lika lätt. Haha. Vad har ajg igentligen gett mig in på? Men jag ska klarat! Jag har klarat av en vecka och det är ju bra, nu är det bara resten kvar! haha! Men det går allt bättre och bättre tycker jag! Det är ju ett sätt att öva upp sin blyghet på också.

ässh, jag går och lägger mig nu / F

Kommentarer
Postat av: jennie

finns här för dig...vill bara att du ska veta det:)<3

2009-03-07 @ 16:38:50
Postat av: Hanna

fin blogg! :) Följ mig och min faster under 13dagars kuren! En bantningskur där man ändrar på ämnesomsättning, man kan tappa mellan 7-20 kg, på 13 dagar. När min faster gjorde kuren för 3 år sedan tappade hon hela 11 kg! Följ oss gärna! http://hnaolsn.blogg.se

2009-03-08 @ 22:40:47
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Jag har samma problem. Sjukt blyg vissa gånger.



Svar: Tack så hemskt mycket:)



/E

2009-03-08 @ 23:13:59
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: linnns

sv: Aa jag också! Kär i kärleken, så att säga ^^

Vart jag nu har fått det ifrån..?

kram

2009-03-08 @ 23:20:38
URL: http://linnns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0